Октомврийски мами 2023

• 46 983
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, минавам да ви се похваля от  Виетнамско чудо! Не е като Муконазал, но определено е много добра и безопасна алтернатива 😊

# 361
Аз съм чувала за него като лек против гадене,даже наскоро го търсих,ама беше свършило,не знаех че отпушва и носа😃

# 362
  • Замък сред облаците
Че то е основно за това - етерични масла, камфор, мента, евкалипт…

Аз пък знам, че етеричните масла не са много ок, защото може да провокират алергични реакции през бременността.

# 363
Успех, всичко ще бъде наред Blush

Здравейте и от мен,утре ми е първи ултразвук в 6г.с +4, надявам се всичко да е наред.🥰

# 364
Момичета, честит празник 🌷

# 365
💐🌺🌷Честит празник! 🌷🌺💐
Живи и здрави, и все така прекрасни да сме!

# 366
Здравейте Дами,честит празник и от мен🥳
На прегледа ми казаха че не съм в 6г.с ,а в 4г.с с късна овулация,видя се бременост в матката,но за друго е още рано,
Пуснаха ми изследвания за тромбофилия и щитовидните хормони(те са наред)
Предписаха ми освен утрогестан вагинално 2 по 2 и Б 12,който трябва да се бият мускулно,някой знае ли в кой мускул точно,че не пише на листовката.
Мета - фолиева киселина и д 3 (1000мг).
Ориентировачен термит 29.10 - ако всичко е наред разбира се🤗🤗

# 367
  • Замък сред облаците
Мускулните се бият в дупето обичайно.

Честит празник и от мен!

# 368
Здравейте бъдещи майки! И аз се записвам с мойте две чертички от преди няколко седмици!
Имам притеснения относно моята бременност, защото е първа! Аз съм от Гоце Делчев и тук болницата не е с много добри условия за раждане. Повечето млади хора избират София. Препоръчаха ми #Клиника Малинов гр. София четох отзиви за нея и хубави и лоши! Ще се радвам ако някой е ходил там да ми каже дали е доволен! Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 19:06 от Богдана Игнатова 736679

# 369
Чести празник мили дами 💐!
Да сме здрави и всичко да ни е наред до финал 🍀🤞

# 370
Момичета, за тези които са родили поне веднъж и са с отрицателен резус фактор, за сега някакви по-специални изследвания да са ви правили? Попитах лекаря, но на този етап даже никакви не ми пусна, вече другия месец , в почти 8г.с.съм. Е, естествено накарах личната да ми пусне, поне да си видя хормоните на щитовидната как са и пълна кръвна картина.

# 371
  • Замък сред облаците
Към 20гс се прави инжекция с имуноглобулин Д доколкото знам.

# 372
Към 20гс се прави инжекция с имуноглобулин Д доколкото знам.
След първото раждане ми слагаха.

# 373
  • Замък сред облаците
Тогава пак по това време и мисля и преди раждането ще пускат само тестове за алоеритроантитела Simple Smile

# 374
Честит празник дами, преди седмица имах зацапване само  2 дни, днеска бях на преглед и ми изписаха утрогестан вагинално 10дни по 1, сега като нямам зацапване и ги слагам да не предизвикам да ми кърви?!. Сснощи имах и болки режещи пих ношпа и ми мина, заради това ми изписаха магнерот при нужда. Магнерота е задържане нали а не за болки?

Общи условия

Активация на акаунт