Октомврийски мами 2023

• 49 405
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Момичета... Вчера споделих, че много ме болят гърдите, обаче днес изобщо нямам болка и са меки и отпуснати... Вече се паникьосах и мислите ми са лоши. На някого случвало ли се е?

# 226
Момичета... Вчера споделих, че много ме болят гърдите, обаче днес изобщо нямам болка и са меки и отпуснати... Вече се паникьосах и мислите ми са лоши. На някого случвало ли се е?
Мен също вече не мв болят и наистина май не са така твърди. Няма страшно, аз се моля да приключат гадните симптоми, не биха ми липсвали изобщо.
Miss-V ,аз също след аборт по медицински причини съм с обърната матка, преди това не бях. Какво да очаквам ?

# 227
Мен също вече не мв болят и наистина май не са така твърди. Няма страшно, аз се моля да приключат гадните симптоми, не биха ми липсвали изобщо.
Miss-V ,аз също след аборт по медицински причини съм с обърната матка, преди това не бях. Какво да очаквам ?
В коя седмица си? Аз съм 5г.с + 4 дни и ми се струва твърде рано...

# 228
В коя седмица си? Аз съм 5г.с + 4 дни и ми се струва твърде рано...
В 8г.с + 5 дни

# 229
Момичета пак съм аз! Примирам от страх, днес часа ми е след обяд, не знам как ще издържа! Малко инфо от мен, в петък ходих до едно спешно за преглед, кървене казаха няма, видяха бебето, но малко изоставало - 6+3, по ПРМ бях 7г.с. Доктора уж откри дискретна сърдечна дейност, даже ми показа, ама… мен си ме е страх. Изписаха ми утрогеатан и ношпа, продължавам да нямам болки, но това захапване продължава, вече съм толкова сдухана и ми е адски тъжно, че нещо може да се е объркало и само ми се  🥲🥲

Здравейте, момичета! С ПРМ от 06.01.2023 и положителен тест от 06.02 съм, час за преглед имам в понеделник 27.02, това ще е и първият ми преглед, още в началото на 8-ми и 9-ти изследвах ЧХГ съответно 410 и 478, но днес имам оскъдно кафеникаво зацапване и много се шашнках. Освен това от вчера имам някаква хрема и гъделичкане в носоглътката. Снощи взех много горещ душ, има ли повод за притеснение, много ми е неспокойно и тъжно изведнъж, нямам голям контакт с докторката и не знам какво да правя до понеделник  CryConfused

# 230
По този начин вредиш на себе си lovely.Чувала съм за случаи в които има такова кървене/зацапване около датата чак до 4-5 месец от бременността.
На този ранен етап всичко е в божийте ръце.Докторите са взели мерки.Знам, че е плашещо и те държи под напрежение, но се опитай да се успокоиш.Всичко ще е наред !❤️

# 231
  • Замък сред облаците
Lovely, още един глас от мен за казаното от Мери. Едно бебе съм износила с такова зацапване. Щом са взети мерки, каквото зависи от лекарите и от теб е направено, останалото зависи от природата.

Мис, и аз съм с обърната матка, не е било никога предпоставка за дискомфорт. Освен това тези органи “плават”, не са фиксирани като костите и е възможно в един етап от живота да е обърната, в друг не. Вече срастванията са гадна работа.

Нормално е да омекнат гърдите в някакъв етап, не се фиксирайте. Даже е по-добре, представяте ли си 9 месеца с надути до пръсване балони….

# 232
Идвам пак с темата кървене…. Вече цяла седмица имах лекото зацапване като се избърша и си казвах ок няма страшно, но тази сутрин се събуждам все едно е М, но вече има и съсиреци, което смятам, че изобщо не е на добре…… Не мога и на лекар да отида както предният път ме изпрати без нищо пак ще го направи, защото нямам час за деня… Скапаната здравна система в Германия! Прегледа е сряда, но аз започвам да губя надежда… Ако не дай си боже стане нещо лошо незнам как ще го преодолея..😢

# 233
  • Замък сред облаците
Имаш ли възможност да идеш на преглед в спешното?

За преодоляването….намират се начини, миличка, но не го мисли отсега! Прегръдки!

# 234

За преодоляването….намират се начини, миличка, но не го мисли отсега! Прегръдки!

Миналият път ходихме първо в спешното и не ме приеха казаха ми да отида при гинеколожката… Вече всичко тука ми идва много с вързани ръце съм…

# 235
Идвам пак с темата кървене…. Вече цяла седмица имах лекото зацапване като се избърша и си казвах ок няма страшно, но тази сутрин се събуждам все едно е М, но вече има и съсиреци, което смятам, че изобщо не е на добре…… Не мога и на лекар да отида както предният път ме изпрати без нищо пак ще го направи, защото нямам час за деня… Скапаната здравна система в Германия! Прегледа е сряда, но аз започвам да губя надежда… Ако не дай си боже стане нещо лошо незнам как ще го преодолея..😢
Аз бях по същия начин. Преживява се и в повечето случаи няма какво да се направи и да отидеш на лекар щом вече има съсиреци и силно кръвотечение. Малко почивка и започваме отначало...

# 236

Дишай дълбоко!
Иска ми се да ти кажа да бъдеш спокойна, нос ъм наясно, че това няма как да се случи защото в моята глава мислите са същите.
Прегръщам те! И се моля всички да е наред!
Но ако не е - жените сме силниипрез това ще минем!

# 237

Миналият път ходихме първо в спешното и не ме приеха казаха ми да отида при гинеколожката… Вече всичко тука ми идва много с вързани ръце съм…
Ама как така? Частни клиники няма ли там, кабинети други ? Да не е джунгла, егати?! Тичай да търсиш някъде нещо, как ще те оставят 😳😳😳

# 238
Heart ExlHeart ExlЗдравейте на всички,
записвам се тихичко в групата Heart Exl
На 31 години- работя на 2 места, (2-то е йога инструктор ) ,нямам още деца ,от година някъде  правим опити за бебче.

Пускала съм си почти всякакви изследвания
кръвни,ендокринолог,генеколог, да видя дали всичко е наред, понеже цикъла ми е супер нередовен-казаха ми поликистозни яйчници и ми изписаха инофолик да пия,последните 3 месеца цикъла се нормализира и стана на 33 дни (+-) . Почнах да следя и овулация с тестове отделно си изтеглих и няколко приложения на телефона,за който му е интересно (моят календар, feia  и premom) .
Щитовидната жлеза ми е добре,нямам и инсулинова резистентност,което беше добре,докато генеколожката ме посъветва да се тества и мъжа ми (оказа се че неговата спермограма не е добра и мина 3 месечно лечение)
На кратко -почнахме до го правим по минимум 2 пъти на седмица,да можем да я нацелим тази овулация,че така и нямаше две еднакви черти. Последен цикъл 22 януари -
на 24 февруари пуснах кръвен -Total b-hcg 8.34mIU/mI
26.02 направих уринарен тест - беше положителен
Ходих и на лекар,казаха ми да не бързам да се радвам да си пусна пак  hcg след няколко дни, ще си пусна и се надявам да е станало на 25 (където уж вече няма да е в сивата зона от 6 до 24)
Повечето тестове (уринарни мерят на 25 единици,има и такава който мерят до 10(като престо например))
Изчетох цялата тема до тук ,пия от месец и фолиева и д3 и б комплекс,но не знам дали ми помагат,пускам резулатати от изследвания.

Лекарят ми още нищо не е казал да пия,но според мен както сте написали и вие,тялото трябва да се подготвя за промяната.

Стискам палци на всички и дано всичко да е наред Heart ExlHug

# 239

Ама как така? Частни клиники няма ли там, кабинети други ? Да не е джунгла, егати?! Тичай да търсиш някъде нещо, как ще те оставят 😳😳😳

Преди сидмица бях на частна клиника, въпреки че часът ми беше запазен за 01.03. и лекарката ми каза, че е било рано да отида, но все пак ме прегледа уж и ми каза да изчакам до 01.03. в момента пак ще трябва да чакам..
Както беше казала АА тук ти казват както е писано така ще стане и първите месеци много рядко се замесват.

Общи условия

Активация на акаунт