Октомврийски мами 2023

• 49 482
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Идвам с добри новини, минах на преглед и чухме сърце! Heart Имам и аз кафяво зацапване и ми изписа утрогестан и Натаспин. Записах се направо за ЖК и в сряда съм за пръв път на изследвания. Моята гинеколожка ми каза, че за фетална морфология изпраща при доц. Игнатов, някой от вас чувал ли го е? Покрай мен само една приятелка е била бременна вече и ми каза за Чачева и Чавеева, но вероятно ще си послушам АГ-то.

# 241
  • Замък сред облаците
Известен е Петър Игнатов, преглежда в МЦ Ортогин доколкото помня.

Аз ще се отчета довечера, след 3 часа ми е прегледът.

# 242
Да, АА, там преглежда. За съжаление по името му тук във форума не мога да намеря много инфо, понеже има доста Игнатови.

# 243
  • Замък сред облаците
Спрягат го за добър, това визирах, сега се замислих, че това “известен” не е добро описание 😂

# 244
Момичета и аз минах прегледа, кървенето не било притеснително, но ембрионът изостава и е без убедителни данни за сърдечна дейност, др ме викна другия понеделник и ако е все така ще действа .. 🙂

# 245
Прегръдки на момичетата с трудните моменти ❤️ Бъдете силни!
Май почвам да се филмирам. Днес не ме болят гърдите, в 5+5 съм и много се притеснявам. Виждам, че има и други момичета с това питане. Стискам палци на всички ни ❤️

# 246
Май почвам да се филмирам. Днес не ме болят гърдите, в 5+5 съм и много се притеснявам. Виждам, че има и други момичета с това питане. Стискам палци на всички ни ❤️
И аз съм 5+5 и от вчера почти не ме болят гърдите. Току що минах преглед. Вътре маточна е бременността, за сега всичко изглежда чудесно. Успя да види пулсации и каза, че всичко е наред. Ще се видим след три седмици. Стискам палци на всички и ни пожелавам да сме заедно до финал!

# 247
  • Замък сред облаците
Минах на преглед, малко е пораснал сакът, видя се жълтъчно мехурче, ембрион не. Вика ме след 2 седмици пак на преглед.
Няма отлепване, което е плюс.

# 248
И аз съм 5+5 и от вчера почти не ме болят гърдите. Току що минах преглед. Вътре маточна е бременността, за сега всичко изглежда чудесно. Успя да види пулсации и каза, че всичко е наред. Ще се видим след три седмици. Стискам палци на всички и ни пожелавам да сме заедно до финал!
Много, много ти благодаря ❤️❤️❤️ точно това имах нужда да прочета! Дай Боже на всички ни пухкави и здрави бебета!
Минах на преглед, малко е пораснал сакът, видя се жълтъчно мехурче, ембрион не. Вика ме след 2 седмици пак на преглед.
Няма отлепване, което е плюс.
А ти защо се съмняваш за отлепване?

# 249
  • Замък сред облаците
Заради зацапването и че имах отлепвания при предните 2 бременности.

# 250
Момичета, с какво ви гледат, за да отчетат чак и пуслации в седмица 5+5?
При мен на 6та с вагинален ехограф още нищо не се виждаше освен сак.
Утре съм на втори преглед, за да видим всичко наред ли е, вече в седмица 7+3.

# 251
  • Замък сред облаците
При ранна овулация е възможно да засекат по-рано пулс. Не се сравнявайте по седмици Simple Smile

# 252
Ново 20 ... Някой изкървявал ли е след преглед. Прибрах се и светло розова кръв потече. Чух се с доктора, каза да започвам дуфастон, но каквото имало да става, щяло да стане. Утре сутрин ще се чуем и ако се налага ще ме прегледа пак.... Плаче ми се

# 253
  • Варна
Аз бях последно в петък, когато бях 7г+1. Отговаряше се и според прегледа с вагиналния ехограф (сонда). Пусна ми да чуя сърце, както и ми показа пъпките, от който предстоят да се оформят ръцете. Общо взето апарата е важен да е хубав, но и АГ е важно да знае какво гледа. Чачева и Чавеева и аз ги знам за София и като цяло за най-добрите предвид, че са сертифицирани за фетална.

Относно матката знам, че когато е обърната има повече притискане на пикочен мехур, дебело черво. При мен освен всичко нямам и ляв яйчник и шоуто с наместването вътре е пълно… хем нямам нищо в ляво и всичко отива натам и ме боли баш там 😀
Стискам палци момичетата с проблеми всичко да се окаже наред !

# 254
  • Замък сред облаците
Mir, може да е контактно кървене от шийката. Пий дуфастон и бъди спокойна. Утре може да има малко кафеникаво. Изкървяване е нещо съвсем друго…

Общи условия

Активация на акаунт