Октомврийски мами 2023

• 46 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, вие как сте с коремчетата, има ли подуване от газовете или си имате вече малко бременно коремче? Аз съм вече към 10 г.с и за сега с “тоалетната” нямам проблеми, вече имам лек корем тип “преяла”😂, но съм чула, че когато жената е слаба по - рано се появява корем (в моя случай)

# 571
Момичета, вие как сте с коремчетата, има ли подуване от газовете или си имате вече малко бременно коремче? Аз съм вече към 10 г.с и за сега с “тоалетната” нямам проблеми, вече имам лек корем тип “преяла”😂, но съм чула, че когато жената е слаба по - рано се появява корем (в моя случай)
Аз с голямата нужда проблеми нямам, обаче супер много ми е подут корема и имам газове, къркорене и все едно всеки момент ще ми се пръсне..

# 572
Аз също постоянно имам газове, но къркоренето го получавам само след като пия сироп за голяма нужда и то го пия ако не мога да се “справя сама”😆

# 573
АА, съжалявам за това, което ти се е случило 🤗 Ти си нашата лична енциклопедия, така че много ще се радвам, ако продължиш да се навърташ. 😊

Иначе моят корем е страшно подут, а от днес ми се завърна и гаденето 😒 . С ходенето по нужда винаги съм имала проблеми, така че не е нищо ново при мен. Паола, ти каквъв сироп пиеш ?

# 574
И аз ей сега минах преглед, защото след кървенето онзи ден бях малко спекана.За щастие всичко е наред, бобчето е порастнало, върви даже 1 ден напред.Няма отлепване, нито хематоми.🥰

# 575
Супер, надявам се добрите новини да започнат да преобладават момичета!
АА включвам се в клуба на тези, които смятат, че си много ценна и полезна. Надявам се нещата да се наредят по най-добрия начин за теб ❤
При мен коремът зависи от прогреса на деня. Сутрин даже още може да мине за оформен и сравнително плосък, но вечер си ставам 5ти месец, много ми се подува. За сега не съм качила килограми, 9+1 съм, но поне от три седмици ми е кофти да ходя с дънки, стяга ми, дискомфортно ми е, та залагам на рокли, панталони с висока талия.. а с предната бременност до 5-6месец поне си ходех с моите си дънки.

# 576
АА, съжалявам за това, което ти се е случило 🤗 Ти си нашата лична енциклопедия, така че много ще се радвам, ако продължиш да се навърташ. 😊

Иначе моят корем е страшно подут, а от днес ми се завърна и гаденето 😒 . С ходенето по нужда винаги съм имала проблеми, така че не е нищо ново при мен. Паола, ти каквъв сироп пиеш ?

Това е сиропа, който ме спасява, сладък на вкус 😊
 Иначе аз не нося дънки още от както разбрах, че съм бременна. Предпочитам да нося по - широки анцузи и клинове, които да не ми стягат, пък по - нататък, живот и здраве ще се купуват дрешки за по - голям корем🤗

# 577
  • Замък сред облаците
Ако сте фенове на клиновете, горещо препоръчвам този модел на НМ: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0752657001.html
Това че става преди и след съвсем си отговаря на реалността, горната платка може да се сгъне на две с малък корем и е идеален за под рокли и туники. И не прозира!

Имам и лидълски, е, няма такова смъкване и размъкване.

# 578
Аз само сутрин мога да видя реално колко ми порастнал корема (тип преяла), но много се подувам като си хапвам и както казва JY до вечерта съм 5,6м.
За ходенето до WC определено ми е една идея по-трудно, но се справям за сега. Относно газовете до 8 г.с. бях като балон с хелий, щях да литна😅😅😅, но сега е ок-нормално.
Гаденето почти ми изчезна 🤩, но уморатааа...ама си поспивам често и минава(ако имам възможност де😅).

# 579
Момичета, тази сутрин преди приема на прогестерона си пуснах кръвни и прогестерона ми излиза 20 😳 Това за прием 2х2 утрогестан не е ли много ниска стойност?

# 580
  • Замък сред облаците
Ами, ниско е, да…. Слагай 3 пъти по 2 докато говориш с лекаря. Питай АГ за циклогест (доста АГ не са го чували освен ако не са репродуктивни), но се усвоява в пъти по-добре и е по-пречистен.

# 581
Ами, ниско е, да…. Слагай 3 пъти по 2 докато говориш с лекаря. Питай АГ за циклогест (доста АГ не са го чували освен ако не са репродуктивни), но се усвоява в пъти по-добре и е по-пречистен.
Аз го пия, не го слагам, защото имам зацапване кафяво… в шок съм.. 😳

# 582
Аз съм с Циклогест и ми прави впечатление, че се усвоява по-добре от Утрогестана. Изтича по-малко след поставянето.

# 583
  • Замък сред облаците
Най-добре се усвоява вагинално утрогестана. През устата първо минава през черния дроб (оттам гаденето). Циклогеста може да се слага и ректално и се усвоява пак толкова адекватно колкото вагинално.

# 584
И аз съм за-да говориш с лекаря си и да увеличите дозата, както и поставянето му вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт