Странно ли е?

• 12 249
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
Лъвице колко години опит имаш с фактическо съжителство? Деца?

Свършиха аргументите?

Ай ся, не сме в час по училищни дебати, нито сме равностойни Simple Smile

# 151
Не, не, не мога да приема, че някой ще иска АЗ да отслабна еди колко си килограма. Интересно и как ще ги сметне колко трябва да са, че да съм в угодлива форма? А?
Ами ако взема, та сваля повече? Тогава к'во прайм? Току-виж се окажа после прекалено слаба. Никой не може да стане такъв, какъвто е бил преди 20 години. Единствено може би, прословутият Чък Норис.
Даже напук се бях изрусила, когато ми беше заявно, че русите жени изглеждали дърти. Това след години поддържане на тъмна, къса косичка, щото на льольо му харесвало. Айде, мола ви се.
Промяна може да се насърчи, ако е желана и осъзната от оня, дето ще се променя. Пък който се чувства отвратен и не може да преглътне отвращението си, свят широк...

# 152
Лекуваш се ако може… Но това е друга е тема.
Идеята ми е друга: изстинаха й сексуалните интереси заради отношението и разпуснатостта на мъжа й към себе си или чисто визуално само килограмите му й пречат?

# 153
Авторката не го предпочита никак, това трябва на нея да ѝ стане ясно.

За чуждите вкусове мана не хващам.

Как пък реши , че не го предпочитам никак?
Ако беше така , нямаше да пиша във форум за взаимопомощ може би 😂

# 154
  • София
Авторката не го предпочита никак, това трябва на нея да ѝ стане ясно.

Това ние няма как да знаем. И не е редно да й го внушаваме, само защото не ни харесва тезата с килограмите.

# 155
Не знам, Силви, но казваш, че И другите мъже не те възбуждат. Реално в момента няма мъж, с когото би искала да правиш секс - съвсем хипотетично. Значи е доста вероятно, дори да отслабне, твоят човек отново да не те пали и проблемът наистина да си е в теб, че имаш някаква съпротива към секса, която се опитваш да маскираш, макар неволно с причини извън теб.

# 156
Не знам, Силви, но казваш, че И другите мъже не те възбуждат. Реално в момента няма мъж, с когото би искала да правиш секс - съвсем хипотетично. Значи е доста вероятно, дори да отслабне, твоят човек отново да не те пали и проблемът наистина да си е в теб, че имаш някаква съпротива към секса, която се опитваш да маскираш, макар неволно с причини извън теб.

Има резон в думите ти , затова казах някъде по-горе , че мисля да се консултирам и със специалист.

# 157
Добре де - явно основно става дума за секс. Кажи - преди свършваше, а сега не ли? Той стана по-мързелив и слаб в секса? По-мек ли му е? По-малко време го държи твърд ли? Ползва ли пръсти, уста? Щото реално ако обобщим темата - основно е - проблем със секса. Преди имаше ли оргазми? Сега вече нямаш ли?

# 158
  • в сърцата на децата <3
110 килограма на 180 см височина ако не е мускул си е бая корем (без "че" накрая на думата).

От последните постове на Силви става ясно, че е напълнял заедно с нея, но после тя е родила, че и се е стегнала и отслабнала допълнително, поддържа се, спортува. Бях чела някакви неща за "солидарна бременност" при някои мъже, нещо с хормоните беше... Та ако е хормонален проблем (почти сигурно без значение контекста - никой не напълнява от нищото) - изследвания, лечение и адекватно хранене. Последното е на база хормоналния профил, защото някои режими са противопоказни при конкретен хормонален фон (примерно Хашимото с кето не са ок).

От чисто психологическа гледна точка е възможно и проблемът да е в това, че той е правил реплики за нейната визия, но упорито неглижира глобуса в ризата си. Съгласна съм, аз също бих се дразнила и ако това раздразнение бъде подтискано е напълно в реда на нещата все някак да "избие" - в случая с нежелание за интимност и физическа близост. Лошата хигиена, в комплект с наднормено тегло, е убец на секса както нищо друго.

# 159
Тоя мъж най-лесно ще отслабне, ако включи и секс в режима, стига да му се даде възможност.
Силви, апетитът идва с яденето. Поради някаква причина, може би бебето, мъжът ти не ти е интересен сега, особено като е понапълнял. И изобщо мъжете не са ти на дневен ред. Някакви преживявания заедно ви трябват може би.

# 160
Ама хора човека е 110кила на 180 см и то сланина.. Коя от вас ще иска да си легне с такъв? Ама честно..
Да не говорим колко е зле за здравето да е толкова дебел.

# 161
За мен не обичаш мъжа си. Обичаш, че се грижи за теб и за детето и не искаш да си тръгва, но реално него не - щом и от една целувка ти се гади.

# 162
  • София
Отвращават я целувките, хора. Това е крайна фаза отвращение, та - какво за килата? Wink

# 163
Ама хора човека е 110кила на 180 см и то сланина.. Коя от вас ще иска да си легне с такъв? Ама честно..
Да не говорим колко е зле за здравето да е толкова дебел.

то има и много грозни жени в лицето...даже имах една съученичка супер зле - първа роди от класа. И май има мъж. Така че има желание за всеки.

# 164
  • в сърцата на децата <3
Е ще я отвращават целувките, естествено. Аз съм непушач и само като ми дъхне някой на пепелник и... 🤮

Общи условия

Активация на акаунт