Странно ли е?

• 12 187
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
Първо в тая тема не знам да има лишаване от секс. Второ, кво значи тролене. Явно си разтягате морала докъдето ви е угодно. Да съветваш някой да мами и да изневерява е отвратително. Това е измама. Па ти в твоя морал може да го пуснеш както искаш. И с какво мъжът в темата е заслужил измама? Нещо да е измамил?

А ако жената не иска да прави свирки, може ли да посъветваме мъжа да си намери друга свиркаджийка?

По-лошо е ако иска, но не може.

# 226
Първо в тая тема не знам да има лишаване от секс. Второ, кво значи тролене. Явно си разтягате морала докъдето ви е угодно. Да съветваш някой да мами и да изневерява е отвратително. Това е измама. Па ти в твоя морал може да го пуснеш както искаш. И с какво мъжът в темата е заслужил измама? Нещо да е измамил?

А ако жената не иска да прави свирки, може ли да посъветваме мъжа да си намери друга свиркаджийка?

Ааа, объркала съм темата. Видях сега първия пост.
Ама същото бре.
Жената не иска секс с мъжа си. Дебел е. Но има нужда. Или си кара мъжлето да отслабва или си намира друг мъж. Нейно право.
И потребителка я съветва за любовник. Ми нейно си право. Всеки има право на мнение.
И като е отвратително какво от това? Какво ще направиш? Joy
На изневеряващите моралът е един, на неизневеряващите е друг. Кое не можеш да схванеш?
Думата трол може да я видиш в гуглето. Лесно и бързо. Троленето  и спаменето не се толерира по форумите.
Ти за моя морал не се изказвай, защото грам не ме познаваш, че да правиш неадекватни заключения.
Колкото до свирките. Нищо че и това е тролене.
Ми ако иска свирки и толкова му е морала да ходи да си ги търси. На много мъже свирките са им важни. Да не кажа на всички.
Жена му като разбере, пък е в правото си да му бие шута.
Всеки си взима решенията бре човек.

А да те питам за твоя морал. С какво право пък караш жена да прави секс с мъж от който и се драйфа?
Абе ти да не си мюсюлманин? Много се палиш. Все едно на теб са изневерили и имам чувството, че тук всички ще пречукаш, ако можеше Joy
Също така изключително малък % от мъжете НЕ изневеряват.
Така че все си е заслужено.
И също така мъжът на авторката и е изневерявал. О, или ти само одобряваш мъжките изневери.

# 227
А колко по-лесно ще е да приключиш връзка, в която нещо важно липсва и не си удовлетворен, а не да се чудиш как, кога и с кого да изневериш.

# 228
Авторката е пуснала темата преди повече от месец. Има ли някакво развитие? Говорила ли е с мъжа си, решили ли са как ще действат?

# 229
А тя май се омъжва за него след неговата изневяра. Което още повече не я оправдава.

# 230
  • София
1. Хвани си любовник
2. Направи сравнение между двамата
3. Реши какво ще правиш по-нататък
4. Свали картите на масата
5. Може да си победителка, но може и да си губеща
6. Който не играе, той не печели. В случая знаеш, че играеш само ти. Другите не са в играга официално.

Това морално ли е? Как би реагирал форума, ако един мъж върти 2-3 жени на пръста си и ги лъже?

Понякога има и по-важни неща. Целта оправдава средствата. А целта е благородна - лечение.

# 231
  • София
Тя не го е взела дебел.

Така или иначе, много сходни теми се навъдиха, и малко се омешаха историите. Авторката търсеше причината и начин да се реши проблема, не раздяла или любовник. Сега вече, ако не среща съдействие от половинката и решение не се намира, човек търси други опции.

Аргументът за свирките не важи - някои неща са извънредни, и не можеш да очакваш партньорът ти задължително да е навит, иначе ще си намериш навън. Сега, свирките конкретно едва ли някой ги смята за нещо извънредно в днешно време. Но например, сексът се подразбира, че е част от една връзка. Ако обаче жената каже, че иска да прави преглед на простатата на мъжа с краставица, ок ли е той да откаже, и тя трябва ли да си търси навън? Разбира се, ако за някой е супер важно да прави нещо специфично в секса и не може без него, е добре да го уточни отначалото и да си намери навит партньор. Но да се слага на една линия сексът и някакъв специфичен фетиш, не е адекватно - двете просто не са аналогични.

# 232
Scream
Ааааа, изневяра имало. Ми тъй кажете бе, какви килограми и целувки обсъждаме тук. Знаех си аз, че друго ще излезе.
Не не , това беше много отдавна, още преди да искаме да имаме дете , даже още преди да се оженим.... Както казах до преди година две нямах такъв проблем, имах си желание ,привличане всичко. Това другото няма общо , простила съм , забравила съм , затворила съм страницата и гледам на пред.
Ето какво пише жената. Имало е отдавна забежка на мъжа, разбрали са се, прекратило се е със забежките. Какво пък, случва се. Не се е отразило на секса.
Жената не ще секс с друг, с този биха могли да се разберат пак - да отслабне и да стане пак секси.
Хората се променят, 8 години са бая време. Но ако промяната е в кофти посока, трябва реакция, но тя не е изневяра, ето жената я отхвърля категорично.

Тя по едно време е писала, че ще прати детето при баба и ще говори с мъжа си. Може да е говорила и да са решили нещо, но на нас не ни е казала. Weary Макак може!!!!

Футболеро, подкрепям те за мнението ти, че мъжката изневяра не е по-изневяра от женската. И двете са нечестни, реално си е така.

# 233

Футболеро, подкрепям те за мнението ти, че мъжката изневяра не е по-изневяра от женската. И двете са нечестни, реално си е така.

Аз също никъде не съм писала, че е редно да се изневерява. Написах единствено, че моралът на всеки човек е различен,  което го прави нещо относително. Но трябва акълец да се стопли нещо тъй елементарно.
Но явно умствения капацитет и възпитание на Футболчо, не е достатъчен за да прочете и осмисли това, което пиша. И тъй като няма какво да напише повече, диалог нормален не може да води, нито ми отговори на въпросите, просто почва с квалификации и обиди.
Сори, аз може да съм против изневярата, но нямам време и енергия да ходя да плюя и агресирам срещу някакви потребители, само защото съветват за изневяра и нямат моето мнение.
Моралът на Пенка е да изневерява. Моралът на Марийка е да не изневерява. Ми все е морал, просто различен.

А да те питам за твоя морал. С какво право пък караш жена да прави секс с мъж от който и се драйфа?
Абе ти да не си мюсюлманин? Много се палиш. Все едно на теб са изневерили и имам чувството, че тук всички ще пречукаш, ако можеше Joy
Също така изключително малък % от мъжете НЕ изневеряват.
Така че все си е заслужено.
И също така мъжът на авторката и е изневерявал. О, или ти само одобряваш мъжките изневери.

Да се набутам и аз между шамарите.
Пропускаш момента, че авторката сама си е избрала мъжа, не някой друг. Като и се драйфа от него, защо се е омъжила? Обаче фактът, че има изневяра от негова страна променя много нещата. Възможно е от там да и се е прецакало желанието. Вече дали ще му го връща с любовник или нещо друго, не бих я съдил.
За изключително малкия процент не изневеряващи мъже не съм съгласен, ама тва си е често срещано оправдание за преглъщане на изневери, така че всеки сам си преценя

Ами тия въпроси към авторката. Тя е писала достатъчно. За нея външния вид е важен. Аз мога да не одобрявам това вглъбяване във външния вид, но авторката е в правото си да изпитва или не влечение към дебел човек. Да не забравяме, че и мъжете имат претенции за жените също. И въпросния дебел съпруг също е имал претенции към жена си за външния вид.
Защо да е оправдание? На мен не са изневерявали, че да преглъщам. Не че бих преглътнала.
Също така ще трябва да ми представиш доказателства, че много мъже уж не изневерявали.  Ако ти не го правиш, това не доказва нищо.
Примерно трима мъже от моя вход много си обичат жените, имат страхотни семейства. Те се хвалят каква са работливи, грижовни, че и не изневяряват. А всъщност тези мъже изневеряват, че и даже единия любовници си води в къщата. Иначе уж обича жена си, прави секс с нея, гледа децата и т.н. Ама жените им си мислят, че не им изневеряват. Та и те твърдят, че много мъже не изневеряват, щото техните видиш ли не изневеряват.

# 234
Това да имаш хубаво семейство, да правиш секс с жена си/мъжа си и въпреки това да изневеряваш - никога няма да го разбера.

# 235
  • София
Това да имаш хубаво семейство, да правиш секс с жена си/мъжа си и въпреки това да изневеряваш - никога няма да го разбера.

Ами то просто е едно много елементарно уравнение - като имаш един милион, защо да нямаш два милиона? Според мен такова им е мисленето на тези хора. Друга тема, че в дъното са неща, като липса на ценности и невъзможност за създаване на истинска интимност, подплатени с чувство на недосегаемост - мен няма да ме хванат, ще ми простят, ще ми се размине.

# 236
FireWithin666 и аз не го разбирам. Ама явно и обичането е нещо относително. За мен това не е обич, нито пък уважение. То ако я обичаше и уважаваше, нямаше да го прави. Просто щеше да е достатъчно искрен и да каже, че само с една не може. Ама не му стиска, защото е ясно, че ще му бият шута. Затова лъжат.
Познавам няколко такива мъже, които твърдят, че много си обичат жените и никога не биха ги заменили за други, но си изневеряват. И то не с една. Даже единия по сайтове си търси още любовници.
Единия беше хванат и жена му не прие думите му, че я обича и другите пет жени за една година били само секс. За нея действията му са доказателство за липса на обич и уважение + липса на ценности.
Другия също уж си обича жената, но търси други, защото иска секс със слаби жени, пък неговата качила там 10 кила. А всъщност и слаба като е била, пак е ходил.

# 237
Затриха ми оригиналния пост, незнайно защо.
По темата, тва че ти знаеш такива, нищо не значи. Аз пък знам много повече, които не кръшкат,  за голяма част от които съм сигурен. По простата причина, че жените им не биха го приели. Нищо сложно няма, дори е съвсем просто - криенето изисква много усилия, залога е голям, ако те хванат последствията са огромни, често необратими. И за кво - другата жена да не би да има 2 п*тки или 3 цици ? Така че не е толкова масово и не е толкова до морал, колкото до акъл, и за двата пола

# 238
  • София
За мен също опира до акъл. Изневярата е избор. На всеки може да се случи да си изкуши - но решил ли е, няма да действа. За обратното оправдания винаги може да си намери.

# 239
Затриха ми оригиналния пост, незнайно защо.
По темата, тва че ти знаеш такива, нищо не значи. Аз пък знам много повече, които не кръшкат,  за голяма част от които съм сигурен. По простата причина, че жените им не биха го приели. Нищо сложно няма, дори е съвсем просто - криенето изисква много усилия, залога е голям, ако те хванат последствията са огромни, често необратими. И за кво - другата жена да не би да има 2 п*тки или 3 цици ? Така че не е толкова масово и не е толкова до морал, колкото до акъл, и за двата пола
Не знам rf22, не съм в главата на тия хора, че да им разбера мисленето. Даже много не си давам и зор да се опитвам. Всеки си отговаря за действията.
Те си вярват, че обичат, ама имали нужда уж от други жени.
Ами някои явно си дават усилия. Знам ли, тръпката. Е, после тръпката като ги хванат не е приятна, ама чак тогава съжаляват. Но не за изневярат, а че са хванати и че губят семейството си.
Всякакви хора има. И твърденията нищо не значат.  Така на думи "аз не ти изневерявам и не бих" не е достатъчно.
Такива приказки са масово. Много сол и хляб трябва да изядеш с някого и дори тогава пак може да бъдеш неприятно изненадан.
Че форума блика от такива теми.
Също така не съм казала всички, но процента според моите наблюдения хич не е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт