Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Днес я видях Светлето при Гала да готви. Не следя предаването ,но явно още се изявява  там

# 46
  • Велико Търново
Светла беше в сезон 2 - когато спечели Чилева.
Дани-Спартак беше победител в първи сезон.

При Гала и Светла, и Дани-Спартак, и Никола, и Атанас, а може и още някой да има, се изявяват на ротационен принцип. Сигурно в зависимост от ангажиментите им.

# 47
@Sineva1, те са известни от Хелс Китчън, не толкова от предаването на Гала. Все пак Дани Спартак беше ПОБЕДИТЕЛ. Това име забравя ли се? Wink

Понякога се чудя Спартак фамилно име ли е или част от малкото име, хаха.. Или просто псевдоним.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 22:35 от diziler

# 48
  • Другата България

Скрит текст:
При Гала и Светла, и Дани-Спартак, и Никола, и Атанас, а може и още някой да има, се изявяват на ротационен принцип. Сигурно в зависимост от ангажиментите им.
Да.

https://licatanagrada.com/za-edna-dobra-godina-s-dani-spartak-i-svetlana-ilieva/

# 49
  • Велико Търново
Оф, нещо не ми се връзваше от това, което написах.
Светла си беше в сезон с Дани Спартак. Завърши трета, след Филип.
А когато Веселина победи, подгласниците ѝ бяха мъже.
Не знам що тъй се обърках. Подведе ме ето това:
В този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’sKitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов.
А участник във втори сезон е само Никола.

# 50
  • Другата България
Аз сложих снимката и линка заради ресторанта, дори не забелязах размяната в сезоните. Joy
Старост - нерадост, важно е, че се разбрахме все пак.
Дани спечели първи сезон, Филип беше втори, Светла /Светлана/ Илиева трета.
Чилева спечели втори. Подгласник на Чилева стана Никола, беше фаворит на повечето от нас, които гледахме и пишехме тогава. Те са от втори сезон. Трети стана Тихомиров.
Дано не бъркам хронологията и аз.

Да си припомним Никола. Heart

# 51
  • Велико Търново
Така са, така са.
Цитатът, който ме подведе, е от информацията, която пусна zvanche. Явно там, откъдето е, нещо са се омо́тали.
А иначе линкът, който ти пусна, си е читав. Снощи в Черешката Дани Спартак каза, че част от парите е вложил в заведението, но заради Ковид е затворил. Обмислял пак да го отвори.

За името на Дани Спартак все ми се върти, че е двойно име (Спартак не е фамилия). И че по време на сезона го изписваха с тире. Не знам защо обаче вече не го изписват по този начин. Възможно е да не помня като света, де...

# 52
В уикипедия, където пише фамилните имена на всички, не пише само това на Дани Спартак. Сякаш е фамилно. Явно не е. А и какво значи "Дани"? Да не е Даниел, Данаил, Йордан? Хммм... Просто ми прилича на прякор, никнейм.

# 53
  • Варна
Ще гледам с удоволствие петия сезон,мисля че ще е най-интересния до момента.

# 54
Ох, лоша работа, наистина ли ще е от 8ч до 11ч? И то понеделник и вторник?
Детето е върл почитател на формата, но ако ще се излъчва в този часови диапазон.....не знам дали ще може да го гледа 🤔, ще е силно разочарована

# 55
  • София
Много се радвам, че Никола ще е асистент на Виктор тази година, беше ми фаворит в своя сезон! Светла също е приятна.
Относно звездния отбор - силно ме съмнява да са със статута на останалите два "редовни" отбора. Някак изобщо не виждам как Виктор ще крещи и хвърля посуда и храна по Андре и Михалчев. Rolling Eyes

# 56

Благодаря за инфото. Simple Smile
Не съм много в час, защото не съм гледала редовно предаването, а само няколко епизода през годините, покрай ММ, който му е фен.
Тази година обаче съм решила да го почвам, кулинарията не ми е чужда, а  и обичам реалити формати, ММ много го харесва.

# 57
  • София
Ще гледам, макар и вероятно на запис.
Моя позната и семейството и участват в епизода с фургоните, който са заснели на Сурва. Grinning

# 58
То и аз ще гледам на запис в удобно за мен време, а и ще си спестя рекламните блокове по 8-10 минути на час.

# 59
Вечер нямам възможност да гледам тв след 21ч. Ще го превъртам на следващия ден и също ще си спестя рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт