Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 373
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
@Sineva1, те са известни от Хелс Китчън, не толкова от предаването на Гала. Все пак Дани Спартак беше ПОБЕДИТЕЛ. Това име забравя ли се? Wink

Понякога се чудя Спартак фамилно име ли е или част от малкото име, хаха.. Или просто псевдоним.
Абсолютно съм съгласна, но човек, като мен който не е гледал предаването и за първи път ги видях в Черешката и после при Гала ми е простено предполагам.
ММ гледа предаването и съм хвърляла по един поглед, но нито участници знам, нито кой е победител. За Дани Спартак разбрах, че е победил при участието му в Черешката. Там се представи отлично, а и ми хареса, като излъчване и поведение. После при Гала съм ги виждала двамата и са ми харесвали нещата, които са приготвяли.

п.п. Верно ли, че Къци и певицата Емануела щели да участват?!
Последната е доста конфликтна и неприятна персона. Не мисля, че може да готви. В  Биг Брадър веднъж не влезе в кухнята.
Къцито може да е леко дървен и скучноват, но върти черпака та пушек се вдига. Няма да се изложи в готвенето.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 17:17 от sineva 1

# 61
  • Велико Търново
В коя Черешка е победил Дани Спартак? В сегашната няма как да е, тъй като към момента има участници с повече точки от него, а тази вечер е ред на Чилева. Може да е участвал и в предишна, разбира се. Все пак от сезон 1 на Хелса минаха три години.

В сегашното издание на Черешката всеки участник предполага кои ще са във ВИП отбора. Не помня на кого, май на Реджеп, едно от предположенията беше именно Емануела. Да не са тиражирали него? Но пък за Къци никой не е предполагал, май.

diziler, какво му се чудиш на името Дани? Никак не е задължително да е съкратено от изброените от теб. Да, не е много разпространено, особено като мъжко, но това не означава, че не може да съществува самостоятелно. Впрочем, оказа се, че съм грешала. Порових малко повече и под публикация на Hell's Kitchen от първия сезон, когато са представяли участниците, видях коментар, в който пише "Успех на моето братче!" и е от Анна Спартак. Което означава, че все пак Спартак е презиме или фамилия.

Допълвам: току-що попаднах на ето това - цък
Цитат
Казвам се Дани, Спартак е бащиното ми име, но много хора ме наричат Дани Спартак, защото лесно се запомня
Значи баща им се казва Спартак, но не са ги записали с традиционното за българския език окончание. Ама то пък "Спартаков" и не звучи добре, де...

# 62
Дани Спартак и той ще е с Светла и Никола.

# 63
В коя Черешка е победил Дани Спартак? В сегашната няма как да е, тъй като към момента има участници с повече точки от него, а тази вечер е ред на Чилева. Може да е участвал и в предишна, разбира се. Все пак от сезон 1 на Хелса минаха три години.
Дано не съм те подвела аз. Написах, че участваше в Черешката преди няколко години с други участници, в това число и Светла. Не помня дали той беше победител, защото честно казано не отдавам значение кой ще спечели плакета, защото не зависи от готварските  умения, а  от пристрастията на шеф Манчо. Scream
Има  имена, които с окончания ов или ски звучат ужасно. Особено, ако не са български.
Познавам един Ромео, как ли ще е презимето на децата му?!  Rolling Eyes
Така че добре са решила проблема.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 23:51 от sineva 1

# 64
  • Велико Търново
Тези презимена вече масово точно така ги записват - без окончания. Даже и такива, които си звучат нормално с окончание, пак съм виждала без. Сега се сещам за Момчил вместо Момчилов. Примерно Инна Момчил Петкова.

# 65
В интерес на истината тези окончания - ов дори не са български, а са заимствани от руснаците след Освобождението. Така че не виждам нищо лошо, ако не се ползват понякога.
А в много случаи така звучи много по-добре.
Дани Спартак със сигурност звучи много по-добре от Дани Спартаков.

# 66
В Азербайджан и Узбекистан всички са -ов, -ев. 
Скрит текст:
Алиев, Мустафаев, Орханов, Султанов... женските: Хаджъбейова, Садъгова, Теймурова и т.н. до безкрай.  Малките имена дори и да са същите като в Турция и арабските държави, бащините и фамилните са с -ев и -ов накрая.  Да, май идва от СССР всичко.
След малко ще гледам Черешката, че не знам кой от Хелс Китчън шампионите е спечелил тази вечер.

# 67
току що видях Къцамаун в рекламата Sad
няма предаване в което да не се набута ..аман

# 68
Воче и тя ще е там

# 69
Не съм й фен, но готви като змей. Голяма скопосница е.
Къцито е мега скучен, но също добре върти черпака, а и някой тъп виц ще пусне да не останем капо. Satisfied

# 70
  • Велико Търново
А първият силует е на Деси Банова, като че ли.

# 71
ОМГ, сериозно ли ще участват тези? Къци е тотално издухан, Воче е скандалджийка на квадрат, а Деса сигурно готви всеки ден боб и сарми на чичо-президент. Още някой неприятен псевдно-известен ще има ли? Нещо Джулиана Гани? Мисис България 2002? Защо зорлем искам да си провалят предаването? На мен ми се гледат нормални обикновени хора, които могат са готвят, а не застаряващи "звезди", дето се чудят в кой пореден формат да се набутат..

# 72
Тази година  защо всички са решили да си развалят  форматите Rolling Eyes развалиха Сървайвър, в Един за друг набутаха известни ,за капак и тук ще гледаме излезли от употреба герои. От толкова измислени звезди не остана предаване където да гледаме обикновени хора

# 73
Бутата се застарелите звезди, щото и те хляб ядат-хонорари по 100к. взимат, не е важно дали на нас зрителите ни харесва. На старите муцуни не им пука , че ще ги плюят. Важното е че в сметката им пак ще капе Wink

# 74
Да,третия звезден отбор ще е досада,и това млади/ стари разделение не ме кефи нещо,но заради Никола ще дам шанс тази година на формата.

Общи условия

Активация на акаунт