Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 509
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Нелепо е, защото обикновения зрител си мечтае да участва в такъв формат, я за адреналина, я да намери професионална възможност. И вместо да вземат 20 обикновени участника, те режат шанса на 10 от тях, за да гледаме пак някакви нескопосници, извадени от нафталина.. И точно, че взимат високи хонорари, вместо да плащат на сильо и пульо 100 бона за участие, да вземат да вдигнат сумата на наградата, че отдавна 100 хиляди не са това, което бяха прди 10 години...

П.с. и аз ще гледам заради Никола.

# 76
Ясно ,е че взимат хонорар, но като ще плащат от продукцията поне да си намерят някой,който си струва.  Пък и изобщо не вярвам  че някой баш на  Къци ще му даде 100К. Младите хора на по 20-25 дори не знаят кой е той, аз съм на 35 и съм била дете когато той е бил на върха, имам мнооого бегли спомени за него и момичетата му на късмета. Камелия Воче също нямаше да знам коя е ,ако не беше участвала 10 пъти в Черешата на тортата.

# 77
Да,третия звезден отбор ще е досада,и това млади/ стари разделение не ме кефи нещо,но заради Никола ще дам шанс тази година на формата.
Разделението на стари и млади може да не зависи от българските продуценти.
Последният американски сезон също е така. Гледах го до някъде, младите печелеха всеки път, възрастните започнаха бързо да намаляват и затова Гордън Рамзи размести отборите и пак ги направи на мъже срещу жени.
Та може би всички следват оригиналното предаване, но си права, не ми хареса особено
Мъже срещу жени е по-интересно.

# 78
Ясно ,е че взимат хонорар, но като ще плащат от продукцията поне да си намерят някой,който си струва.  Пък и изобщо не вярвам  че някой баш на  Къци ще му даде 100К. Младите хора на по 20-25 дори не знаят кой е той, аз съм на 35 и съм била дете когато той е бил на върха, имам мнооого бегли спомени за него и момичетата му на късмета. Камелия Воче също нямаше да знам коя е ,ако не беше участвала 10 пъти в Черешата на тортата.

О, не, надали на Къци ще дадат 100К, но най-вероятно хонорарите на "звездите" общо може да надминат тази сума. По-добре да я дадат на победителя, вместо за глупости.

# 79
Мира от "Игри на волята" ми се видя на анонса. А в началото май е Гери Малкоданска от Нова, но може и да не е. Къцамун е ясен.  Камелия Воче готви много добре. Ама наистина я даваха в няколко Черешки и малко омръзва. И аз предпочитам да няма ВИП.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:11 от diziler

# 80
  • София
Голяма простотия ми се струва този ВИП, ама кой ме пита.

# 81
Мира от "Игри на волята" ми се видя на анонса. А в началото май е Гери Малкоданска от Нова, но може и да не е. Къцамун е ясен.  Камелия Воче готви много добре. Ама наистина я даваха в няколко Черешки и малко омръзва. И аз предпочитам да няма ВИП.
Гери е симпатяга, но в кухнята не е от най-чевръстите. При първото й участие в Чрешката сума ти време не успя да си включи котлона в собствената си кухня. Scream
Вече е майка може да се понаучила да готви, но не очаквам уау от нея, като кулинар. Дано ме опровергае, но надали!

Воче е с тежък характер и твърдо в тъмния спектър, но като готвачка ще ни отвее главите. А това все пак е кулинарно шоу, а не кой е най-големия добродушко. Така че за мен нейния избор е резонен. Има какво да покаже, а ние какво да научим от нея.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:28 от sineva 1

# 82
Тази Воче са я взели да вдига скандали там, сигурна съм в това. Ще има драма. Нямам против да науча нещо ново от нея, но надали ще остане време си покаже готварски способности от скандали и драми..

# 83
Няма да се изненадам, ако Иво Танев цъфне. Той е голям връзкар и много гъст с продуцентите в Нова, а и се справя добре в кухнята.
Дано бъркам, грам не ми импонира. Дори Къцко ми е по-симпатичен.

# 84
Нищо чудно. Единият силует е гологлав, но държи тиган и черпак, вероятно е готвач или Иво Танев Simple Smile  Вторият силует на певица ми напомня на Мишето Маринова, но дано не е тя. Някаква телевизионерка ще има явно, но не се сещам за някоя с такава прическа

# 85
Пу пу пепел ми на езика, май ще изляза права за Иво Танев. Той къде ли не се бутна, а в Нова е просто абониран.
Аман от едни и същи муцуни, дето ги търкалят ката ден и ката предаване. Scream
Едни и същи изтъркани образи. Няма ли нови, по-свежи лица?! Баси!

# 86
  • Пловдив
Къде гледате епизодите след това на запис? Сега гледам сезон 4 в PlayTube - там дали ги качват своевременно?

# 87
Къде гледате епизодите след това на запис? Сега гледам сезон 4 в PlayTube - там дали ги качват своевременно?
Nova Play. А аз директно на EON, връщам назад и гледам като превъртам рекламите. Всеки с интерактивна тв може да връща до 7 дни назад

# 88
  • София
Нямам търпение за започването на новият сезон, голям фен съм на Виктор Ангелов и предаването. Признавам, че не ме очарова новият формат на излъчване, с 3-часовите епизоди, но ще гледам което мога по ТВ, другото на запис.

# 89
  • IC 1101,Abell 2029
Аз пък Камелия Воче нямаше да я знам коя е ако не я гледах във VIP Brother където Евгени Минчев я направи на г.з.Ако пак ще ми истерясва така...Ама пък кой знае може точно за това да са я взели,да прави сеир.

Общи условия

Активация на акаунт