Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 318
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Воче и Кали ги помня, с това че се наричаха "лайняната полиция" и ходеха да къпят с гумени ръкавици - Въргала, защото коментираха че е нечистоплътен и им намирисвал вътре много.. той се е такъв де ..та ББ им даде задача

# 91
  • Велико Търново

Повече на Деси Банова ми прилича, не на Гери Малкоданска. А другата с микрофона след Воче ми напомня на Паулина Горанов, но не съм много сигурна, че много закратко я дават.
Допълвам: Въпреки всичко успях да "хвана" скрийншот

Сега обаче не ми прилича чак толкова на нея.

Не съм гледала ВИП Брадър освен първия, в който победи Константин и много малко откъслечни моменти от втория. И май по-добре. Доста кирливи ризи са показвани в някои от сезоните.

# 92
И аз не мисля че  е Паулина. Тя няма толкова дълга коса. Иво Танев и той ще там май. Чува се за Деси Плевнелиева също

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 09:07 от itshristina

# 93
Hell’s Kitchen България трябва да черпят бТВ. Рейтингът им е гарантиран, щом ще са на гърба на онова нещо, което си и присвоило незнайно защо името Сървайвър.

# 94
  • Велико Търново
Чува се за Деси Плевнелиева също
Да, де. Деси Банова-Плевнелиева.
Този с тигана ли да е Иво Танев? Някак си не ми прилича на него.

# 95
На мен ми изглежда да е той. Други известни с гола глава не си спомням да има и да готвят.

# 96
Цопвам се тук. Нищо не става от този сезон на Сървайвър.
Все още не съм наясно с новия сезон на Hell’s Kitchen. Гледам, че ще влизат и по-популярни имена. 
Шеф Манчев също е с гола глава.

# 97
Този е по слаб от шеф Манчев,на мен ми прилича на Милен,победителя от ИВ.Иво Танев не знам как изглежда,не съм го виждала от години.
Воче я знам само от панаирите с Евгени Минчев,виповете не съм гледала и като чета по добре.

# 98
Вочето е скандалджийка и серт, но мноого готви. Ще ни отвее главите.

На мен ми липсва социоложката Мира Янева, оная е мега скопосница. От участията й в Черешката няколко неща съм си откраднала от нея и си ги правя от години. Щеше да е добър избор, защото освен, че готви е интелигентна и голяма бърборана щеше да пълни ефирно време, а й има какво да покаже.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 14:14 от sineva 1

# 99
  • София
И аз ще съм тук, онова другото е негледаемо.

# 100
Мира Янова отдавна е Мира Радева. Добре готви наистина.

Шеф Ангелов на гости в Нова преди малко, ето линк

# 101
Много ми е готин Ангелов. Аз си го харесвам от Мастър Шеф още де.
Говори с ясна мисъл, нищо излишно, има добро чувство за хумор.
Мисля, че ще се получи силен и интересен сезон.

# 102
  • IC 1101,Abell 2029
Много е готин Ангелов до момента когато започне да говори това което му кажат продуцентите.Ама какво да се прави.Който дава парите той определя правилата.А че няма да има нищо излишно в това скорострелно интервю,когато се е запознал предварително с въпросите това си е ясно.

# 103
На мен мъжкият силует ми прилича на Добата- първият спечелил ИВ.

# 104
  • Другата България
На мен мъжкият силует ми прилича на Добата- първият спечелил ИВ.
Сакън!

Общи условия

Активация на акаунт