Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 499
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • На Изток от Рая
Майката и синът още не скъсали пъпната връв. Цветни е топ!

# 271
Подкрепям Цветомира! (Все пак сме адашки с нея 😆) има желание, нормално е първа резервация и то без почти никакъв опит да е стресирана и объркана. Дано Ангелов да й даде шанс!

# 272
Цвети е голяма скица Grinning
Много ми е симпатична Grinning
Ангелов я гледал като дявол Grinning

Клавдия хич не й понесе напрежението, а и не се справя добре. Баничките й бяха зле. Тя се тръшна, че си тръгва, синът й ревна... Не са ми приятни и двамата.

# 273
Има нещо, което принципно не одобрявам от първото издание още - номинират някакви, дават им оранжеви престилки и логиката е някой от тях да си замине. Да, ама не - на практика май почти никога не си заминава номиниран, а някой друг. То едва ли не да си номинирана се очертава като имунитет. И сега пак - състезаваха се две оранжеви престилки, а тепърва ще се номинират нови хора???

# 274
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никога не съм харесвала разни двойки и роднини в подобни формати, не е честно спрямо останалите на някои да им е по-комфортно чисто психологически, защото имат подкрепа и гръб. Ей ги нА - мама плаче, синко и той. И веднага има помощ за нея, Асен й иззе задълженията. И не е честно, защото Клавдия нямаше да се справи сама. Не знам и дали й е там мястото, изглежда ми странна и голям чешит. А за Цвети помощ няма. Много симпатично дете, но този диалект е покъртителен просто.

# 275
Кацамун пък той да си беше донесъл сол от Гърция 😆,
Той не е ли кЪцамун? Че все пак идва от Къци.
Емануил дано се задържи по-дълго този път. Че в Мастършеф отпадна доста рано, а е добър готвач.

# 276
Това не е comedy club. Тая простакеса( без извинение) трябва да си замине още днес
Не е простакеса, нито е нагла, нито вади самочувствие без покритие.
Момичето е младо, средата и не е кой-знае какво, наистина е простоватичка, но и простодушна.
Простакеса е Капитонова, въпреки че знае какво е аншоа и кой е Цезар.
Знанията или липсата им не правят едно момиче или жена дама, а характера.

# 277
На семейството не им е мястото тук. Спокойно и двамата могат да напуснат.
Цветомира е току що завършила. Опит никакъв. Трябва да и се даде шанс.

# 278
Ужас са майка и син.. Дано майката да си тръгне тази вечер, че не искам да гледам как Асен реши косата на майка си. Който гледа Войната на буквите ще ме разбере Joy

JoyJoyJoy

Ох, ама какви са тези глупости. 40+ годишен мъж реве в ТВ предаване, защото майка му иска да си ходи.

# 279
И на мен не ми харесват двойки в предавания като това, то е ясно че ще си помагат. Дано Цвети успее да се справи

# 280
Е как може да забравиш, че има гарнитура?
Язък им за звездите Мишлен.
Наистина са мили чинии там.

# 281
  • На Изток от Рая
Ужас са майка и син.. Дано майката да си тръгне тази вечер, че не искам да гледам как Асен реши косата на майка си. Който гледа Войната на буквите ще ме разбере Joy

JoyJoyJoy

Ох, ама какви са тези глупости. 40+ годишен мъж реве в ТВ предаване, защото майка му иска да си ходи.
За жалост не са глупости, доста често срещано е точно при мъже 40+

# 282
Каква беше тая реч, ние нещо друго ли гледахме?!

# 283
Винаги емоционален Ангелов.

# 284
  • Пловдив
Ужас,Ангелов ще ги подкрепя,ако тази вечер няма да си ходи мама а очевидно няма да е тя,то дано никой не си тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт