Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 497
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Цветиту каза, че е 12-ти клас, май месец е  аборигентка😁, простено й е млада е, но не я е страх да бачка.

# 286
Нееее не ми казвайте, че ще научим кой си тръгва в другия епизод...

# 287
Утре двама ли ще хвръкнат?

# 288
Съмнявам се, че ще е мама. 🤔
Дано не е Цветиту.

# 289
  • Велико Търново
Цветомира е току що завършила.
Като ученичка я представиха. Т.е. не е и завършила даже.
Шеф Ангелов: Кой прави баничките?
Цветомира (търси с поглед Станислав, но не се сеща за името му): Аполон, шеф! Joy
Клавдия: Защото не съм свикнала да се провалям чак до такава степен Flushed Dizzy Face

Ейййй... някой друг ще си ходи, да му се не види! Rage

# 290
Майка и син ще ги държат още малко, после ще има драматична раздяла, освен ако както миналия сезон единия не се откаже заради другия.

# 291
Много гадно, че друг ще си тръгне. Не са за там мама и син.

# 292
Мчи, баш си кат Аполон сладкаря.Не'ам нищо против да ми прави мъфини по престилка само😁

# 293
  • Другата България
Цвети не е завършила, тази година ще завърши.
Простовата е, но наивно простовата, не е глупава, не е злобна, и не е простакеса.
Чалгарка е, факт. Но пък човек, който беше фен на Ивайло от “Фермата“, да говори за простакеси и простаци.....

Майка и син ще поостанат, заиграха по тънката струна “родител - дете“, а Ангелов въпреки легендите за него е чувствителен на тази тема. Аз лично бих изгонила сина преди мама, не ми допада изобщо.
Съмнявам се, че ще е мама. 🤔
Дано не е Цветиту.
Не е. Дадоха я да се пуска по пистата, в промото за утре.
Ако гоненето е в началото на епизода де, с такова впечатление поне аз останах.

# 294
Адмирирам Богомил как похвали цветното Цвети. Никой друг не го направи. И не, не беше просто комплимент. Тя наистина се стараеше да си влезе в ролята, както трябва.

# 295
  • Велико Търново
И защо трябва в Хелс Китчън да участват двама бивши участници от Мастършеф, не ми стана ясно.
Щото вече и тримата шефове са тук Grinning

Аз не съм гледала сезоните на Мастър-а, кой е вторият участник освен Емануел (или както там се казваше)? Виктория също ли е била там?

Ели-Мели, тя поне да беше дълга таз' коса Satisfied

# 296
Виктория Капитонова бе в МШ.

# 297
  • Сф
10 години в Дания ? И тук реве през 5 минути за нищо ...?? Още като каза, че се е върнал да отвори фешън ресторант в Берковица ( не за кебапчета и кюфтета) , разбрах че не е на център. Обаче ми изглежда и злобен и гаден, но Като че ли се прикрива.. имам чувството,че по натам ще избухне нещо. Да видим..
.

# 298
  • Велико Търново
Уфф... догодина в Един за друг ли да я очакваме? Или още наесен в Игри на волята?...

# 299
Гледах снимките на Хелс Китчън в Априлци. И Цветомира и майката бяха там. Утре със сигурност няма да си тръгнат.

Общи условия

Активация на акаунт