Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 422
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Асен ме уби с неговите изгорели пържени картофи. А бе човек, виждаш ги на какво приличат, защо изобщо ги слагаш?
Дано Теодор изплува, а Виктор да си заминава. Клавдия също няма място там.

# 436
  • Mediterraneo
Егати скуката.

# 437
Ние в Северозапада сме гостоприемни, обичаме гости. Hug
Не са се изтърсили, уговорено е и хората се подготвиха добре, колкото можаха, макар че майката доста се притеснява.

# 438
орЕхи 🤣🤣🤣🤣

# 439
  • Пловдив
Не виждам никакъв смисъл от това гости а и не ми се струва честно спрямо другите участници.Всеки един би искал да види децата си семейството си,невиждам с какво Цвети е по .....

# 440
  • Варна
Не виждам никакъв смисъл от това гости а и не ми се струва честно спрямо другите участници.Всеки един би искал да види децата си семейството си,невиждам с какво Цвети е по .....
+1
или да ходят при всички или при нито един

иначе браво на родителите ѝ за всичко, много се постараха, но цялата тази част е излишна и няма нищо общо с хелс китчън, като тип предаване, което искаме да гледаме
все едно гледаме черешката

# 441
Да не би втора майка да влиза в предаването. Цветка с майка си.

# 442
На мен пък ми харесва да видя кой участник от какво семейство е и как го подкрепят.
Сигурно и други домове ще посетят.
Може би някои са отказали да се снимат.
А Цвети е най-малката и ако не се е делила от семейството си, сигурно много се притесняват за нея, затова е първа.
Друго е 30 годишна жена с опит да отиде някъде, по-малък стрес е за семейството,  друго момиче.
Очаквах повече емпатия към едно дете във форум на майки.
А ако беше вашето момиченце?

# 443
  • София
Цвети ми е много симпатична, но това гостуване е излишно.

# 444
Явно ще го бутат това Цветя за сеира. УжасТ

# 445
От предаването да сложат субтитри когато Цвети говори. Родителите й се постараха, но кому е нужно това. Не ми е интересно, не ме вълнува.

# 446
  • София
Цвети е няколко месеца по-малка от другата девойка само. Не е там ключът от бараката.

# 447
На Мен ми беше интересно гостуването във Враца. Сигурно и при други ще ходят, все пак е само втори епизод.

# 448
Телевизията харесва колоритни образи.
Другата девойка дори се отказа да готви в една от задачите, защото не се чувства уверена.
Няма как светлините на прожекторите да са върху нея.
Може би и нейната история ще видим по-нататък.
Ако още във втория епизод гостуват на всички, то предаването наистина ще бъде негледаемо.

# 449
  • Варна
няма ли вече да дават резервацията

Общи условия

Активация на акаунт