Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 412
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Има ли някъде качено гостуването при родителите на Цвети?

# 511
То форматът е унизителен по замисъл. Аз да съм, на втория епизод още ще му нахлупя тенджерата на главата барабар със соса. Но аз никога няма да се навра там.

# 512
Защо "звездният" отбор ще е на вечерната резервация?
... Не мога да изгледам трите часа накуп...

# 513
  • Пловдив
И аз не ги изтрайвам до край...а и пак се повтарят - готвенето в караваните и т.н...
За тия звездните пак да питам - те каква роля ще имат?

# 514
Клавдия е тип готвачи, дет са стигнали до някакво ниво и край, до там.

# 515
не виждам нищо унизително, такъв е форматът. ако си чувствителен - не ходиш по такива. то пък всички много чувствителни станаха нещо.
бих се изкефила, ако се прилагат същите прийоми и към звездния отбор, но едва ли. президентшата в хладилник - няма да е зле.

# 516
  • Пловдив
Това с хладилника ми беше също дежа вю - нямаше ли го отново в някой от предните сезони? Мисля, че беше малко нескопосано като по сценарий - аз вкъщи не забравям да затворя в хладилника, какво да говорим за професионална кухня. Обаче пък по заведенията може и да е нормална практика, знам ли вече какво да кажа.

# 517
  • София
Не ми хареса епизод 2, защото някои хора на които симпатизирах се окаляха рано, рано. А и ми дойде доста протяжен и скучен епизода.

Шеф Ангелов не е никак справедлив, колкото и да се изтъква, че е такъв. Да, понякога е много точен и като цяло все още незнайно защо ми харесва, може би защото има осанка и харизма, но се е продал на продуцентите и им ходи по гайдата. Жалко. Само един пример, сигурен съм, че търпи Клавдия само заради ББ елемента и защото така му е казано. Аз лично веднага бих я изгонил след онзи гаф с цигарата. Не стига, че нищо не прави и всява само напрежение в отбора ами си се изсули да пуши, докато от спасителната служба чакат храната. Шеф Ангелов бе бесен, но не направи нищо. Поне да и бе нахлузил оранжевата куртка ако не да я изгони директно. Не може такова отношение.

Гостуването във Враца бе излишно и прекалено дълго, но като цяло ми хареса, защото видяхме едно обикновено семейство как посрещна много чужди гости. И мисля, че се справиха много добре.
Хубаво ще е обаче ако гостуват и на други семейства, защото ако остане само това, то хората с право ще си зададат въпроса, 'А дали Цвети не е с протекции'

Васко ми хареса на презентацията на лаврака, а после подходи и стратегически като затрудни Асен и Теодор, които са му пряка конкуренция. Все повече ми се издига, определено умее да играе играта.

Виктор го похвалих много след епизод 1, но в този епизод се изложи много. Първо с ужасния си език по отношение на Клавдия и някои други членове на своя отбор. Никакво уважение не показва към по-възрастните и използва много каруцарски думи.
После поднесе чинията без рибата?! Ахахаха, целия този сегмент си е за златния фонд. Реакциите на двамата Викторовци + странно изглеждащата чинията. Ще е чуден гиф. Сос, аспержи и по средата едно голямо нищо, хахаха 😀
Най-много не ми хареса варненския Виктор на вечерната резервация, когато първо избра червения отбор (?!) и после шеф Ангелов му даде втори шанс (защо по дяволите?!) и той като видя палците на червените подви опашка и изведнъж заобича много синия отбор?! Първо ги предаде, после като го ''изпъдиха'' се върна с подвита опашка. За мен това е голям автогол.
И на самата резервация с тези истерични крясъци съвсем ми изпадна от класацията.

Наталия много ме подразни с омразата си към месото. Шеф Ангелов правилно я попита, а как ще готвиш като не опитваш месото? Абсурдно е това. Айде стига с тези вегани вече, писна ми от тях.

Явно сценария тази вече гласеше да загуби червения отбор. Ето това не ми харесва в това шоу. Абе направете го достоверно, реалистично. Издавайте храна и примерно единия отбор да спечели с малко.
Там не са се събрали хора от кол и въже, всички умеят да готвят. Абсолютно несериозно е това почти винаги да има драми и неиздадени поръчки. Толкова е изтъркано и толкова елементарно.

Изобщо не се изненадах, че Виктория си тръгна. Бях убеден, че ще е тях като видях кои са тримата номинирани.
Такива като нея се взимат във всяко едно риалити предаване за пушечно месо за отстрел. Взимат по 2, 3-ма такива за да има кого да гонят в началото и публиката да не се сърди. Макар че аз вече се сърдя. Клавдия трябваше да е изгонена.

След първата седмица (по два епизода на седмица) на шоуто ги класирам така (това е по симпатии и от видяното дотук):

++
Виолета / Васил

+
Станислав, Павлин, Богомил и Цвети // Теодор и Асен

=
Вероника // Наталия (щеше да е на плюса ако не беше тази изцепка с месото) и Соня

-
Венелин и Мартин // Виктор, Клавдия и Марина

Все още нямам два минуса, но Клавдия е опасно близо до тази граница.

# 518
А, да. Това с хладилника беше малоумно. Хем унизително, хем нехигиенично. Само си представих, че вътре се съхраняват хранителни продукти и Клавдия тъпче с обувки там.

И мен Наталия ме загуби с това мразене на месо. Въобще, хора, имащи отрицателно отношение към месото, автоматично ме настройват срещу себе си Grinning
А и бяха физиономии, сълзи и сополи, че ще пипа пържола, сякаш в канализацията ще бърка. И това от готвач.

И мен ме интересува каква е ролята на ВИП-овете, както и кога ще се появят Михалчев и Токев.

# 519
  • София
Тези випове са толкова криндж, не е истина. Ясно е, че няма да участват в надпреварата за 100 000 лв. Е за чий го дирят там?

# 520
За реклама?

# 521
  • София
Мдам, така е. Вдигат изкуствено рейтинга на предаването. Особено с Питона от Ергена. Както Фермата със Стоичков, Сървайвър ясно с кои и т.н.
Отделно и самите ''випове'' печелят от тази нова доза ''популярност''

# 522
  • Euskal Herria
Наталия ми напомни на Севда от Мастършеф. И тя не вкусваше месо, обаче пък го приготвяше, и то добре.

# 523
Тя Севда направо си спечели МШ. В Наталия не виждам нейния потенциал.

# 524
Във всеки реалити формат има по един два злодея. Винаги в началото ми е любопитно да позная на кой продуцентите са поверили тази роля. Още първия епизод Наталия ме грабна в тази посока и ще я следя изкъсо, струва ми се твърдо в тъмния спектър.
Имам подозрения, че саботира мамето, като й пресоли манджата. Това е най-стария номер в кухнята, обърнеш се за миг и някой ти хвърли сол, пък после вари го печи го за нищо не става. Смятам, че някой й скрои шапка, защото ги е страх, че са двама и искат да пуснат единия по пързалката. Засега съм се насочила, че точно пекарката й намаза ските.

Врачавското чедо не е злобливо и лошо по характер, но е наивно и глуповато. Струва ми се, че са го калесали за шута на формата. Още е дечко и ще се гъбаркат на негов гръб, на диалекта и семплия му изказ.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 16:11 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт