Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 417
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Димитровград
Цветелина разказа, че на кастинга са я помолили да говори на "врачански". Това обяснява всичко.

# 496
Аз не гледам " Игри на волята" ,но мира ми е симпатична визуално.
Симпатична ти е, точно защото не си гледала Игри на волята. Ако знаеше за каква злоба иде реч... направо мръсница от класа.  Но явно готви добре жената.

# 497
  • София
Нищо злобно не видях в Мира в ИВ. И там и в Черешката ми беше симпатична.

# 498
Ето пак участниците. Аз някои още не мога да ги запомня.
https://nova.bg/shows/people/1551/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%86%D0%B8/

# 499
Нищо злобно не видях в Мира в ИВ. И там и в Черешката ми беше симпатична.
В "Черешката" се виждат готварски умения и лафче на масата. А за "Игри на волята"... значи не си гледала редовно и внимателно.  Тя беше от отбора на другия съсел (Елица), пееше в един глас с нея, и през цялото време защитаваше българо-сръбското семейство, хейтеше Генчо при всеки удобен случай и настройваше другите против него. Та така. Явно не си гледала синхроните с Мирослава, само злоба, ехидност, снизходителност и хейт.

Но в "Хелс Китчън" предполагам, че ще е една от най-добрите готвачки в звездния отбор, заедно с Камелия Воче.  Къцамун например не знае какво е "стартери", дадоха промо за следващия епизод.

# 500
Сетих се сега за Васил.
Снощи той се представи много зле, като ръководител на Старите в караваната. По нищо не личеше, че притежава организационни качества.
Обаче после се представи много добре в представянето на шестте техники - рибката, аспержите, олиото.
Специално Васил ще е интересен, като играч. Ще хитрува ми се струва.

# 501
  • София
Ами на мен Генчо никак не ми беше симпатичен и намираха поведението на Мира за ок.

# 502
Е хубаво, ок. Въпрос на мнение.  Той поне злобен не е бил. Мира се беше съюзила и със Зори Умното Wink

# 503
  • София
Именно, въпрос на мнение, но ти го обявяваш, като да е всеобщо, а далеч не е така.

# 504
  • София
Много време й отделяте на снахата Мира-не си струва.И тук й е отредена поддържаща роля-това го умее най-добре.
Хареса ми старта на предаването.Вторият епизод ми дойде по-скучен с това излишно гостуване при мама и тати.
Дали първо няма да отпаднат хората със съкратени визитки?

# 505
Не виждам никакъв смисъл от това гости а и не ми се струва честно спрямо другите участници.Всеки един би искал да види децата си семейството си,невиждам с какво Цвети е по .....

Според мен първо са се пробвали с гостуване при семейства на други участници, но те са имали топки и са ги отрязали. Родителите на Цвети просто не са такив тип хора и са се съгласили. Бащата едва минаваше през вратата на кухнята, хладилникът стоеше в коридора, разглобиха мебелите в стаята, за да има къде да се поберат всички; отдлено мисля, че от продукцията са им осигурили маси, допълнителна посуда, столове от някое заведение, като нищо може и нещо като парично възнаграждение да е имало, особено за гощавката (в което не намирам нищо лошо).
Добри и гостоприемни- видя се. Доста се бяха притеснили хората, особено майката. 
Честно казано, въпреки топлото и радушно посрещане, през повечето време ми беше неудобно да гледам.

# 506
  • София
Напълно ненужно беше това гостуване, макар че хората наистина бяха мили и естествени, а и девойката излезе от ролята на шут.

# 507
Хора като хора, но diziler, да наречеш Елица съсел...щото Генчо чудно херувимче. Това, че Мира е избрала по несимпатчната част от каста на повечето зрители не я прави зла хейтърка. Това си е неин избор и остана вярна. Минало заминало, и понеже точно в Черешката я гледах, аз пък съм на мнение, че си е средностатистическа готвеща жена с амбиции за влогър.

И аз да ревна, че три часа са много, едва ли има и един зрител който да е издържал. И за другите тазгодишни формати се отнася.
Разбра се защо Вики не е имала визитка.Wink А за подкрепата на Цветината майка не познах. Симпатично семейство, много се бяха притеснили, аз мислех, че ще е шега, т.е. на гости, но някъде в града, а те горките хора мебели разглобявали да поберат 15тина готвача и оператори. Ужас. Но така явно ще се вземе черна куртка. Smiley

Като я гледах вчера Клавдия и ми хрумна, че Асен се е записал, споменал е майка готвачка и някой е написал сценария...Тази жена на 63г. сигурно е пенсионерка, нито ѝ се готви, нито има желание за развитие, а и закъде и кога? Явно се е включила за шоуто и промотирането на синчето, пък като свърши цигарите ще си ходи.

# 508
  • Варна
как я вкара в хладилника :д
   За мен това бе унизително.А празен хладилник ,за да влезе тя ,но преди  и след това-пълен с продукти и заготовки ?!

# 509
  • Пловдив
как я вкара в хладилника :д
   За мен това бе унизително.А празен хладилник ,за да влезе тя ,но преди  и след това-пълен с продукти и заготовки ?!
И за мен това поведение на Ангелов е унизително и няма значение дали е срещу Клавдия,Цвети или друг.Да вкараш някой в хладилника и да го затвориш и след това да го накараш да повтаря нещо 20 пъти да не са в първи клас

Общи условия

Активация на акаунт