Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 424
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Аз не го гледах цялото, само в началото около 45 мин, и последния 1 час.
Но ми хареса това, което видях. Особено в сравнение със Сървайвър, от който се отказах Grinning

Още не съм наясно с участниците, освен тези, върху които беше фокуса снощи.

Не ми е ясно каква е ролята на звездния отбор. Каква ще им е функцията? Ще отпада ли някой от тях?
Капитонова няма ли да се скрие някъде вече, аман от нея Rage

# 331
За младите съм и от двата отбора. По-възрастните участнички, сега да не се засегне някой😁, просто нямат място в такива формати. И в миналия сезон имаше една наборка, не ѝ издържаха нервите и май напусна по желание. Звездите са досадни, аман от тях.
За двойката майка и син, най-добре мама да излезе, пречи му на сина да се изяви, той не може да се съсредоточи и да участва пълноценно.

# 332
Може би добре е било замислено като контраст на стила на готвене на двамата, особено на фона на отбор млади и отбор стари, но първо във формата няма как да дават само тях, и второ трябваше да са в различни отбори. В момента тя само му пречи. Би ми било интересно да видя неща от молекулярната кухня, но тук хвърлят яйца и салати, не блесват с индивидуални качества. Май. Не съм гледала досега

# 333
  • Пловдив
Периодично гледам някои серии от първи сезон, които са ми били интересни навремето. И там сякаш нито Нина, нито Ерикназ като по-възрастни от другите не бяха такива драма куин като по-възрастните от следващите сезони. Миналата година Юра беше тотал щета.

# 334

Цвети е много забавна, но тези мигли, които си е монтирала са супер грозни.
Цветомигла Simple Smile

# 335
Снощи седнах с добро настроение да проследя първи епизод. Не можа да ми задържи вниманието. Много участници, много "драматични" визитки. Много мрак- в буквалния и преносния смисъл. Цирк Балкански. Не че имам нещо против цирка, но да въртиш дете на колан на кънки??? Тъпизми от типа на как е "нарязана" салата Цезар? Гледа ми се нещо стил "утринна свежест". Свежо, леко, забавно, без едипови комплекси, които много ме натоварват. Без метреси. Без лигли с опулени очи. Издържах ок.40 минути. Продуцентите са застинали някъде в 80-те години на 20 век. Приличаше ми на едно съветско "Голубой огонек". С акцент на "голубой", ако знаете за какво говоря...Хубав ден!

# 336
болната егоцентричка от ИВ, Капитанова, която има обща култура на чехълче
Тя не участвала в ИВ, а първо в Мастършеф, после в Ергенът, после и в Къщата на инфлуенсърите.
Нас ни интересува кой как готви, а не друго. Все пак това е кулинарен формат.

# 337
болната егоцентричка от ИВ, Капитанова, която има обща култура на чехълче
Тя не участвала в ИВ, а първо в Мастършеф, после в Ергенът, после и в Къщата на инфлуенсърите.
Нас ни интересува кой как готви, а не друго. Все пак това е кулинарен формат.

Има запетая. Болната егоцентричка е Мира, Капитанова е с общата култура на чехълче. Joy

# 338
Въх, добре. Запетайката променя смисъла, така е. Мира си има някакъв нейн кулинарен подкаст, не ми допада като характер... поне от видяното в ИВ, най-вече това, че подгъзуваше на българо-сръбското семейство.
А Капитонова се излагаше на всички въпроси, свързани с България, но това е разбираемо. Ако я питат за Чувашия, където е израстнала, може и да знае повече.

# 339
  • София
Оф тоя реве с мама. Нищо чудно че не се е намерила мома за него
Като майка на двама сина, идвам да кажа, че това ми е един от сраховете (направо кошмар)- да не направя синовете си такива. Извинявам се, ама на 43г. с идеал за жена МАМА???? WTF???? Айде нЕма нужда!

Цвети е много обикновено, да не кажа друга дума, момиче, първична е, но е добра, личи си. Взех все повече да ценя такива хора. Успех ѝ желая!

# 340
Знам, че много се харесва Цвети в тази тема, но аз съм потресена от липсата ѝ на обща култура. Иначе чалга певиците ги знае. Това ли е нивото на образованието в момента?! Също във визитката обяснява, че преди не знаела как да бели чушки, а сега презентира ядене на шеф Токев. Брей! Сценарият си го бива и тази година.

# 341
Аз не гледам " Игри на волята" ,но мира ми е симпатична визуално.
Симпатизирам на Станислав и момчето от Варна , което готви турско. Как се казваше?

# 342
Цвети беше подготвена за задачата и затова ми стана симпатична.
Не мога да разбера участниците, които не са си направили елементарно проучване какви задачи се дават и на какво държи шеф Ангелов.
Мамашата изплющя Гръцка мусака, без две от основните подправки, като я сервира в стил Студентски столове.

Капитонова, ако не се лигави може и да може да готви. Останах с усещането, че не е разбрала, че това не е продължение на „Ергенът“

# 343
Как се казва сладкарницата на Станислав, някой знае ли? И последно в Перник ли е или Варна 😂

# 344
Капитонова е поканена, защото генерира хейт и коментари, не се очаква да готви. Видяхме я и в Мастър шеф - напористо и врящо се навсякъде създание, което цели да припечелва от "известна съм, защото съм известна". Като ѝ се дава поле за изявя ще я гледаме и други такива като нея ще гледаме, просто няма отърване, това е новото натрапено.

Общи условия

Активация на акаунт