Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 450
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
В Перник е сладкарницата.

# 346
# 347
  • Пловдив
Браво на Аполон,много красиви торти надявам се и вкусни.

# 348
Майката и сина ме подразниха, но и ми стана жал, така че не искам да си ходят още. По-скоро искам да си ходи началната учителка Rolling Eyes

Искам да гонят участници и от Звездния отбор, ... нека почнат с Деситата Trollface

# 349
Много готин първи епизод снощи.
Банова е ужасна просто, не знам какво се е правила, но е изглежда зле, а като заговори....съвсем зле става положението.
Цвети, Виктор и Станислав си харесах снощи.
Мама и син дано са по- скоро аут, смешна и жалка картинка бяха.
Толкова ли се стресират всички в тази кухня,  менюто е една страничка, по един час да чакат хората

# 350
А този Мартин не ви ли е познат от някъде? Аз съм физиономист и мисля и другаде се е подвизавал.
От Банова-Капитонова, предпочитам втората, направо ми е приятна в сравнение. Мирослава ми хареса в ИВ, тотално обърна първоначалната ми реакция.
Аполон ... ах, до преди да дадат тортите направо го бях отписала, ама сега ще му ставам фен.
А защо не дадоха визитките на другите или съм ги пропуснала?

# 351
Момичето е на 18, от малък град, може и за пръв път да е в София. Предполагам, че никога не се е делило от семейството си.
Оказва се сред непознати, камери и прожектори навсякъде, знае че ще го гледа цяла България и насреща му са известни хора, които е виждала само "по телевизора".
На 18 години, когато е още дете без опит и самочувствие.
Вие как бихте се чувствали? Ще можете ли да говорите свободно, без притеснение и да подхвърляте остроумни реплики.
Да, това е нивото на 18 години, не знаят къде да се денат от притеснение. Изкарвала съм ученици от столични гимназии да правят презентации, не могат да кажат две думи пред съучениците си от срам, а иначе не можеш да им затвориш устата. Ъкат, мъкат, червят се... И това пред познати хора, какво остава пред камерите.
Какво е това желание да се изкара едно обикновено средностатистическо момиче простачка и тъпачка от възрастни уж интелигентни жени, не знам. Да се подиграват на едно дете по този начин... потресена съм.
П.П. Диалектите са богатството на българския език. По-добре диалект, отколкото да рисърчва, да ситуира, да казва, че нещо е криндж и други подобни, които често срещам дори и тук, във форума.

# 352
Така е, тя може да се отрака, живота е пред нея. На 18 учи и работи, амбициозна е. Видя ми се с брекети, не само с мигли, така че инвестира в здравето си.  Ако попадне в среда и е работлива, ще успее.
Надявам се да не се изложи, да не й се подиграват. Би било пагубно за бъдещето й. Хареса ми подходя й до тук. Научила си е рецептата, знае и кое как става в кухня. При това работи в малък град, не по света.

# 353
  • София
Привет, включвам се и аз тук Simple Smile Харесаха ми участниците, но смятам, че звездният отбор е абсолютно излишен.
Цвети е свежарка, харесва ми, че на 18 години работи в ресторант и се бута да готви. Простовато е момичето, но явно е по-работливо от 98% от връстниците си.
Майка и син и за мен са потрес - може ли 40-годишен мъж да хленчи, че майка му иска да си ходи от реалити предаване. Жената явно осъзнаваше, че мястото и не е там.
Нещото, което не ми хареса, е че се заложи много на личните драми - разбирам, че това носи гледаемост, но според мен, тези истории нямат особено място в подобен тип формат.

# 354
  • София
Няма да го гледам в този формат изцяло. 3 ч. ми идват много. Ще пускам после в нета на бързи обороти и на части. Няма как 3 ч. да стоя пред телевизора, нито някой от семейството ми.Вероятно ще следя темата и ще пускам интересни моменти, които се коментират тук.
Вчера гледах точно 1 ч. и го изключих, но пък вече имам любимци и "любимци".

# 355
Относно Цвети: никой не коментира диалекта, нека си говори на диалект, не ми пречи. Просто си личи, че ще я държат на екран, да се излага и много подозрително ще приготвя разни завъртяни ястия. На мен не ми е забавно, когато някой не знае нещо и се излага в национален ефир - срам ме е от негово име, пък бил той и само на 18 години.

# 356
  • Пловдив
Не разбрах за "звездните" аз...тях ще ги гонят или...какъв им е статута?

# 357
Аз съм пропуснала какво не е знаела/объркала малката,но чух,когато им казва да си съобразяват времето и да не пускат стековете,а да изчакат с ризотото.
Гледах оттук оттам,този Аполон с тортите съм го пропущила.
Бая време се чудехме у нас коя е жената в черно от известните,а то Деси Цонева. Нещо се е опъвала и  тя.
Ще хвърлям по едно око.Тази година ми умря ищаха за реалити сезона. 😂,по програма довечера съм на ергенИНА и футбол,хелс китчън го оставам на мъжо.

# 358
  • Другата България
За Цвети.
Това, че не   е чела книги и не знае кой е Цезар не означава автоматично, че не може да готви, или че наистина не е гледала рецепти на шеф Токев. Разбирам да не знае за Цезар, но пък от друга страна да знае кой е изобретил ДВГ, или колко са хромозомите при синдрома на Даун. Това вече ще ми е изкуствено. Но тя /евентуално/ може да готви, да учи рецепти, и да знае в кухнята кое след кое следва като хронология. Това не е висша математика, и не го изключвам като вариант.
Разбира се, надали някой смята, че в това предаване няма сценарий, или че всеки си има роля, или че хора като Цвети и двамата от Берковица не са вкарани именно с цел полемика и генериране на трафик, не само в социалните мрежи. Това го има навсякъде, не само по ТВ. Но след като хвърлих поглед в нета, а и от темата тук, единици са хората, които смятат, че тя се “излага“. Повечето я харесват.

# 359
  • София
С противоречиви чувства съм след премиерния епизод. Някои неща ми харесаха, други не.
3 часа е твърде много, не знам защо този пролетен сезон масово заложиха на тези 3 часа. Мисля, че от Сървайвър тръгна всичко и останалите, айде и ние. На практика дори и най-интересното риалити да е, идва твърде много. Надявам се, че тази лудост ще е само временна и от догодина живот и здраве ще се върнем към нормалното (важи и за Нова и за БТВ).

На този етап ми е рано да кажа на кой отбор симпатизирам повече. И в двата има участници, които харесвам и такива, които не са за там. Може би все пак леко клоня към червените, но това си е измамно предимство.
Със сигурност най-големия минус на епизода е този трети звезден отбор, който е абсолютно ненужен и много дразнещ! Така и не разбрах някой от тях ще си тръгва ли по каналния ред? Би трябвало, ако загубят изпитанието срещу спечелилия отбор (син или червен). А и няма как само те да печелят естествено. Изобщо, абсолютно нереално и несериозно ми е тези ''звезди'' да готвят по-добре от професионални или любители готвачи, някои от които със сериозен опит все пак. Абсолютен сценарий виждам тук и то на много елементарно ниво. Например тези израстъци на Банова и Капитонова бяха всичко друго, но не и салата Цезар, ама за шеф Ангелов явно проблеми няма...
От звездния отбор са ми симпатични само Къци и Мирослава. Най-противна ми е Банова, а след нея Капитонова.

Червените/младите
Засега симпатизирам на Мартин, Богомил, Станислав а.к.а. Аполон, Виолета, Вероника и Цвети, но последната с някои уговорки. Цвети е копие на Гичка от миналия сезон, а Гичка не ми харесваше особено много. Цвети обаче е на 18 г. и заслужава по-голям шанс. Ясно е, че няма да спечели, но да поостане и да научи нещо. Старае се, а и е естествена. От друга твърде много ми простее и се лигави, не знам. Все пак засега я харесвам. А и е интересен за наблюдаване типаж, все пак сме в шоу...
Венелин е мижитурка и фалшив Мишлен герой. Засега ми е на дъното измежду всички участници. Павлин и Виктория също не ми харесаха. Вики все пак е на 19 г. и тя би трябвало да получи малко повече шанс.

Сините/старите
Тук ми е по-трудно да си съставя мнение от само един епизод. Някак си са по-многопластови образи...
Може би Виктор засега ми се отличава и ми е лидер в този отбор. Харесвам и Васил и Асен, но с уговорки. Васил малко ми напомня на Николай от миналия сезон. Не казвам, че е лошо. Асен определено даде една от най-сериозните заявки, но в него има една скрита 'лудост' или 'опасност' Не знам, но очаквайте от него големи панаири...
Клавдия и Теодор са ми някъде по средата
Не ми харесват Наталия, Ива, Марина и Соня. И четирите са много сходни и много скучни. Марина и Соня пък непрекъснато ги бърках. Но няма да се учудя ако някоя от тези четирите стигне далеч, дори и на финал... Естествено много е рано още.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 15:53 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт