Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 446
  • 757
  •   2
Отговори
# 315
банова занесе ли една салата щото не  ми се видя да върви, само се беше навела и стоеше така постоянно

# 316
Банова и Снахата занесоха повече салати от Воче. Къци с връщанията също направи колкото нея. Явно перфекционизмът ѝ пречи.

Капитонова ме изумява с наглостта си. След като беше тотално оплюта, тя се появава в поредния формат в ролята на невинна нимфетка.

Тандемът Мама-Син ми се струва въздух под налягане, но имам очакването, че ще ги задържат заради сеира.

# 317
Какъв сеир, то това е медицински случай...

# 318
Записвам се и аз да ви следя.
Не мога да кажа, че някой ми е направил силно впечатление за сега...
Отборът на старите... Силни заяви и големи претенции, а всъщност нищо особено.
А от птборът на звездите не виждам смисъл сякаш. Поне да бяха истински кулинари, за да е по-голямо предизвикателството, а не ... Капитонова, която не готви в тях, а яде по ресторанти.

# 319
Благодаря за темата! Ама голяма отличничка Десито Банова, първа салата нейна, последна също. Много нагласено нещо ми се струва. Ама нали загрижена за децата!
Баш баш
А как си изрецитира думичките за каузата на УНИЦЕФ, очаквах да каже и на кой телефон да се гласува Sad

# 320
А каква е тази прическа от отличничката Банова ? Все едно с плитки се е къдрила

# 321
Мери Ан,благодаря за визитките!Можах да се ориентирам по тях. Повечето участници все още нищо не са показали-наблягаха повече на определени лица.От синия отбор нямам все още фаворит.При представянето на Асен си казах-уау!-симпатяга.Когато синчето се разрева като 5-годишно дете,че може да му отнемат мама ,превъртях(болна ми е тая тема-влюбеното в мама синче,макар и на 40+).Не го виждам с жена до себе си,докато я има мама.Остава ми една надежда при сините-Виктор,пък ми е и съгражданин,може да е скрита лимонка и да избухне с шедьоври.Червените-засега Цвети и Станислав ми са фаворити.По начин на говорене Цвети ми е новата Мариела,но няколко идеи по-забавна и абсурдна,а и добродушна,каквато Мариела май не беше.Звездният отбор ще пропусна да коментирам,ама все пак да се заям с Банова и Капитонова-аман!

# 322
Кога гледате, кога пишете, ама ви изчетох.
Не гледах внимателно, щот нали да не тръгвам с голямата кошница, както в другото предаване.
Открои ми се Цвети и на мен от масовата.
Искам да вярвам, че мама и син играят за пред камерите. Силно се надявам да е така.
Деси Цонева, Капитонова не ме дразнят толкова колкото Банова.
И сега ще слушаме похвали.
Вочето само с поглед я прави тая салата, обаче Деската най - добра. Ай стига.
Имам и още да пиша, ама после.
А и повечето неща вече сте ги казали.

# 323
  • София
И аз не понасям Банова, направо ми е противна. Тази Капитонова не ми позната (не съм гледала "Ергена") и нямам мнение за нея.
Цвети е много забавна, но тези мигли, които си е монтирала са супер грозни. Трудно разбирам какво говори, но е доста старателна и ще се научи. За мама и син всичко сте казали, но направо се потресох от този дружен рев. Синчето изглежда голям злобар и очаквам циркове от него.

# 324
  • София
От т.нар. ВИПове, никой не ме дразни. Не ги следя и освен Къцко, са ми непознати почти.
Цвети е новата Гичка. Мамата, поредната възрастна, която истеризира. Как не направиха един нормален подбор. Предаването е интересно и само би спечелило, ако наберат истински добри готвачи, вместо да се стремят да правят циркове.

# 325
  • София
Вчера не можах да гледам много внимателно. Не мога да повярвам, че Цветомира е ученичка, изглежда ми доста по-голяма.

# 326
Абсолютно излишно участие на отбор "Звезди", досадни изтъркани образи, очаквах поне да са равноправни участници, а не лигльовци за 30 минути екранно време. Без тяхната поява епизода щеше да е с идеална дължина. Като го няма брадъра да захлебват с някое хонорарче сега се чудят къде да ги набутат и спонсорират старите им продуцентски дружки.

За майка и син не мога да съм толкова крайна, тъжна гледка, но и той е от поколението на изоставените деца с родители емигранти. Клавдия каза, че `93 година заминава за Гърция, Асен е бил 10 годишен, предполагам оставен на баща или баби и дядовци. Той си е от децата за които родителите се жертват в онези години, за него майка му е на пиедестал, не иска да я вижда слаба и пречупена. Но това е шоуто в което гаврите и виковете са маята и тепърва ще втасва положението. Smiley

Merri_An, Виктория имаше кратко представяне мисля от нея, не с голяма визитка. Завършила е миналата година, Туризъм - Добрич.

# 327
Не догледах снощи, но Ви изчетох. Почти всичко сте казали. За отбора на младите съм. В отбора на звездите няма ни един, на който да симпатизирам - като се почне от Капитонова, която си беше нагла и бездарна още в МШ и се стигне до Деси Банова (в скоби "първа дама"), все е потрес.

# 328
Привет! Харесвам предаването и се записвам при вас. Още нямам фаворити, рано е. Засега сладкарчето се представя добре. Майка и син са потрес! Синчето е доста злобно и завистливо. Девойчето от Враца е голям бъзик. Подозирам, че ще се задържи дълго. Не защото е добра в кухнята, за сеир. И отбора на звездите..
Единствено Воче и Снахата имат сериозни умения в кухнята. Банова е дразнеща. Другите не искам да ги коментирам.

# 329
Гледах съвсем отгоре - отгоре. И мисля, че втори епизод няма да гледам.
Харесвах формата, защото съчетаваше готвене и хумор. Ястията бяха по-достъпни от МШ, имаше истински състезателен елемент и малко сеир.
Но винаги победителите бяха нагласени и си личеше ужасно.
Тази година с тези отвратителни типажи в "звездния" отбор просто не ги изтраях и 5 минути (болната егоцентричка от ИВ, Капитанова, която има обща култура на чехълче, но амбиция на Наполеон, пълнежи от типа на Рокса и поредната синоптичка,...). Май само Къци и фитнес треньорчето ги понасям, защото са доста лъчезарни и позитивни. Това за "звездите".
За млади и стари мога да кажа, че нивото им изглежда много ниско, сигурно свършиха качествените готвачи в държава, способни да отделят 3 месеца от времето си, че да се излагат по тв.
Ще си гледам шампионската лига тази година, а на шеф Ангелов - чао :/

Общи условия

Активация на акаунт