Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 451
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за темата! Ама голяма отличничка Десито Банова, първа салата нейна, последна също. Много нагласено нещо ми се струва. Ама нали загрижена за децата!

# 301
Ето ме тук Simple Smile

Добро начало на сезона, имаше екшън, доволна съм.
За момента любимците за ми Цвети, Виктор и Станислав.
Цвети не я намирам за простакеса. Врачанското говорене и това, че слуша чалга, не значат, че не може да готви. Тази вечер ми хареса - бори се, бута се, готви, когато й се наложи да ръководи кухня, се постара да контролира ситуацията, обикаляше и опитваше.
Виктор ми е голям симпатяга, а и по Варненска линия ще го подкрепям Simple Smile
Станислав...ох, Станислав...искам Ангелов да му вземе куртката и Станислав да готви цял сезон по плочки Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Асен и Клавдия - значи, казвам ви, гледах визитката на Асен и си казах - бе тоя мъж много симпатичен, защо си няма жена? Видях мама и всичко ми се изясни Joy Не ми пречеше, че влизат семейство, но тоя рев...голям криндж беше.

Венелин ми се искаше да се справи, защото си го спомних от Мастършеф, но засега ме разочарова.
Това е засега - другите по-натам Joy

# 302

Станислав...ох, Станислав...искам Ангелов да му вземе куртката и Станислав да готви цял сезон по плочки Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Алилуя! Ако продукцията чете, да си взема бележка! Моля!

# 303
Типични бг мама коментари 😅 (нищо лично)

# 304
Благодаря за темата! Ама голяма отличничка Десито Банова, първа салата нейна, последна също. Много нагласено нещо ми се струва. Ама нали загрижена за децата!
Първата ѝ салата въобще нямаше вид на хубава "Цезар". Само айсберг се виждаше в купата, нищо друго, ама нали ви е ясно, че никога няма да го кажат.

# 305
  • София
Всеки сезон явно ще гледаме едни и същи типажи. Например всеки сезон си има една Гичка, пък една възрастна дето припада, пък един дето гледа да мине между капките.

# 306
  • Другата България
Участниците. Някой питаше за визитки.
https://nova.bg/shows/people/1551/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%86%D0%B8/

И отново да кажа.
Ако има желаещ/и, които да правят темата с инфо за участниците, визитки, статистики и т.н., демек Joy - с повече информация на първа страница в първи пост, то нека ми пишат, за да знам. Нямам нищо против, аз просто нямам време за това, ако има ентусиаст, който да синтезира повече информация, нека да не мисли, че държа на всяка цена да съм автор. Правя го защото ми е любим формат, компанията в темата е страхотна, тонът е добър, и се надявам да ни е приятно в нея. За мен това винаги е било на първо място.

# 307
Хареса ми и на мен, че малката Цвети се сети да опитва.
Винаги в кухня се опитва, а толкова често уж добри готвачи пропускат да го правят.
За диалекта не е толкова виновна тя, знам какво е да си в среда, където всички говорят така. Дано участието и помогне да разшири кръгозора си.
За двойката майка-син не мога да преценя. Няма нищо лошо да се просълзи, защото и мъжете понякога го правят, но след похвалата от шеф Ангелов. Иначе трябваше да тропне по масата в началото и да ги строи без да се бави. Но колкото и да се хвалят, личи си, че кухня не са водили.

# 308
За един “прЕател” питам- айсберга в цезар реже ли се или се къса?

# 309
  • Брюксел / София
Синът е влюбен в мама. Мама не става за нищо. Изобщо не е чудно защо синът няма приятелка. Кофти е, че в отбора на “старите” има няколко момчета, които са добри, но тези лели ще ги провалят. При младите също има няколко добри момчета. Жените този сезон са тотал щета. Венелин е страшна мижитурка, как само се скатава…
Младичката Цвети не може да говори членоразделно и трудно връзва просто изречение. Не е проблемът диалекта, че е млада, че слуша чалга, проблемът най-вероятно е, че и “Винету” не е чела. Много жалко! Изобщо не трябва да се търсят оправдания за млади хора, които са застинали интелектуално във втори клас. После се чудим защо пишат “паЛун” и “креМвирш”. Направо е трагично, изобщо не е смешно, а много, много жалко. Да се гримира и да си сложи изкуствени мигли - може, а да се научи да чете и говори - не може!

# 310
Цвети показа характер и лидерски качества. Може да е ученичка, но не се стресна от големите мъже, дето бяха насреща й. С това ме спечели. Наистина не е виновна тя за диалекта си, така е средата. Ако постои няколко години във Варна, ще почне да мека, от личен опит го казвам, неволно се получава Wink

# 311
За един “прЕател” питам- айсберга в цезар реже ли се или се къса?
Къса се и не е айсберг, а маруля с прави листа (romaine lettuce). Yum

# 312
Алилуя! Ако продукцията чете, да си взема бележка! Моля!
Хаха, ама и да мълчи. Че с тоя ямболско-варненски акцент, пък под името му пише ПЕРНИК... доста нелепо Wink
А Емануил има по-хубаво тяло от това на Станислав. Или поне по времето на МастърШеф имаше, сега не знам Grinning

# 313
  • Другата България
Зачетох визитките. Че и Виктория била на 18 години. А аз дори не си спомних нейното представяне. За разлика от Цвети тя не обели дума, дори мисля тя беше тази, която не се чувстваше уверена на отборната игра с “Аристотел“, и седеше в сепарето. Някаква пълна противоположност на Цвети, което ме кара да смятам, че синхроните ѝ са един след друг и наблягат на нея именно защото прави шоу, както беше с Гичка.

# 314
В началото си мислех, че Цвети е чужденка - говори бавно и слага много странни ударения. 😂

Общи условия

Активация на акаунт