Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 430
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Имам чувството, че Асенчо има жена и две деца (струва ми се, че има някаква връзка), но сега играе роля. Хванали са се двамата майка и син за някой лев (явно трябва всеки лев за новия ресторант), но не мисля, че са близки, даже ми се струва, че двамата не могат да се търпят. Поне той нея. Не изглежда самотник с майка. Възможно е мама да има повечко левчета и сега Асенчо да му трябват по една или друга причина. Нещо не ми е така, както се представя. Мама е живяла в чужбина, работила е там, как да си бъдат близки, както твърдят. На мама не ми харесва мудността, а не връзката й с Асен.
Другите жени ги харесвам, с изключение на Цветка. Елементарна ми е, дискотеки, барчета, напред с любовта.
За мъжете нямам мнение, все още са ми сложени в устата реплики, с които се изказват срещу колегите си. Асен ще се скара с някого, изглежда ми нервак.

# 481
3 часовите епизоди не са за мен и е много разочароващо. И втория епизод не успях да изгледам до края... Все пак вечеря, дете, приготвяне за сън, работа на следващия ден... Странно решение на продукцията и телевизията.

# 482
  • София
Епизодите станаха три часови, защото много ги разводняват. Например вмерашното гостуване във Враца беше напълно излишно според мен и извън темата на предаването.

Освен гова не разбирам защо трябва непременно да покриват прогтрамната схема точно на БиТиВи. Те отдавна не са на нивото им.

# 483
  • София
Вчера умишлено се насилих да издържа цялото предаване. Не става. Отказвам се. Не мога 3 ч. да гледам телевизия и да се зомбирам. Изгубиха ме напълно.
Искам да гледам предаванията за отмора и развлечение, а не да се насилвам.

# 484
Вчерашният епизод не ми хареса. Първо, наистина тези 3 часа ужасно дотежават. Не го догледах докрай.
Второ, не ми допадна това гостуване. Не знам защо са решили да го има. Дано не се изредят през къщите на всички, че тотално ще ги отсвиря.
И в Банско по тези каравани не ми хареса.

Михалчев и Токев кога ще се появяват?

# 485
Според мен също мястото на Виктория не беше там. Въобще не е готова за подобен формат, не държи на напрежение и натиск, има още доста да се развива, за да достигне ниво, от което може да започне да надгражда в ХК.
но има и други като нея. от дъртите също има бая народ за гонене. клавдия трябва да е първа - мястото ѝ въбще не е там, а има и някакви лели без живец.
теодор нещо не ми харесва на мен. в човешки план.
3 ч са много. аз го гледам след излъчването и превъртам доста.

# 486
  • София
Три часа са ужасно много. Аз Аватар едва издържах, а той е в пъти по-интригуващ. Много зле.
Омесиха Черешката, ББ и бившето хубаво шоу.

# 487
  • Пловдив
Цвети в понеделник след номинацията си беше лидер на червените и макар да издадоха само половин поръчка, тя се буташе навсякъде и следеше кой какво прави. Помним от предишни сезони, че Ангелов точно за това много говореше и искаше да знаят какво се случва в кухнята. Снощи и Теодор показа същото - вероятно по сценарий, но все пак се видя нещо.

А Цвети все още е ученичка - какво друго да й е в главата, освен музика, дискотеки и гаджета?

# 488
  • София
Аполон е писал на страницата на сладкарницата си във фейса.

Цитат
Аз съм Станислав Иванов и ви благодаря:
Скрит текст:
За доверието да бъда част от личните ви празници с поръчковите торти, които създадох за вас.
За предизвикателството да превръщам класическия вкус във вълшебен.
За вдъхновението да създавам точните рецепти с работа до късни часове.
За красивия резултат - с домашно изпечени блатове от биопродукти, с уникален вкус на млечен мус от Северозападна Италия или белгийски шоколад и още, и още…

Сладкарството е моята любов и я споделям с вас.

Сега ви информирам, че ще отсъствам за няколко седмици. В това време няма да мога да приготвям поръчкови торти. Но, хей - включете ме в плановете си за края на месец март - когато ще съм отново тук с нови сили, знания и умения, от които да се възползвате.

Това значи ли, че не е сред финалистите?

# 489
  • София
Е те снимките ще са свършили до тогава. Не значи нищо.

# 490
  • София
Е те снимките ще са свършили до тогава. Не значи нищо.
А, добре, защото го е писал преди месец. И нещо не се ориентирах във времето "снимки-излъчване".

# 491
  • Пловдив
И аз го прочетох това вчера,но според мен снимките ще са до края на март и той се надява да остане до края както и всеки ,който е влезнал.

# 492
Семейството на Цвети беше симпатично, но самото гостуване ми беше ненужно дълго. Можеше да покажат повече от мастър класа, изобщо не видяхме как готвиха сините.
Засега симпатизирам на Вили, от мъжете нямам фаворит все още. Цвети ми е Мариела от предния сезон, така че ще си я погледаме и нея доста.

Това на 30+ да си в отбор "Стари" ми е доста нелепо, както и състезанието с тичане нагоре по пързалката между Стари и Млади.

# 493
Цвети в понеделник след номинацията си беше лидер на червените и макар да издадоха само половин поръчка, тя се буташе навсякъде и следеше кой какво прави. Помним от предишни сезони, че Ангелов точно за това много говореше и искаше да знаят какво се случва в кухнята. Снощи и Теодор показа същото - вероятно по сценарий, но все пак се видя нещо.

А Цвети все още е ученичка - какво друго да й е в главата, освен музика, дискотеки и гаджета?

Да, ама не на всички ученици в 12 клас им е в главата само чалга, дискотеки, барчета. За любовта - чудесно е. Визията й, подплътена с доста боички, не ми допада. Не всички от 12 клас ходят като клоуни. Това с завирането всеки може да го направи, пък и много насила ми се видя тази активност.
Виктория, ако й бяха дали някакъв шанс като на Цветка, можеше и тя да се активизира. Не знам, но ми харесваше повече. Момичето каза, че "блокира".
Дамата, която не яде месо ми хареса, но имаше нещо особено в погледа й към Клавдия. Едвам сдържаше неприязънта си към нея.

# 494
Наталия си хареса Виктор. Помага му, окуражава го.

Общи условия

Активация на акаунт