Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 851
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • БГ
Току що ми се случи. Обадих се и казаха, че въобще не е минала.
Аз исках да я анулирам.
То хубаво да я пусна ама артикула беше 1 брой и вече го няма Grinning

# 646
  • Бургас
Току що ми се случи. Обадих се и казаха, че въобще не е минала.
Аз исках да я анулирам.
То хубаво да я пусна ама артикула беше 1 брой и вече го няма Grinning

И при мен същото, само че аз си искам поръчката. Дано се отрази в профила по-късно!

# 647
  • БГ
И аз си искам артикула - ще гледаме Grinning

# 648
  • София
А аз не искам, че пуснах нещо на пълна цена, без да искам.

# 649
И при мен е така , но нали се получават потвърдителни имейли, че е приета поръчката. И рулетката ми мина.

# 650
  • София
Явно им се бъгнала системата.

# 651
Явно наистина има някакъв проблем. Преди малко поръчах една рокля, получих имейл,че ми е регистрирана поръчката, но забелязах, че не фигурира в "Моите поръчки". Сега се чудя дали да я поръчам отново(има само още 1бр.),че е на 70%,а много я харесвам, имам я в друг цвят. На някой случвало ли му се е това и ако я поръчам отново ще дублирам ли поръчката или първата не е отразена изобщо?

# 652
  • БГ
Появи ми се поръчката от 18:30 днес 😃🌞

# 653
  • Пловдив
Моята поръчка вече фигурира, до одеве я нямаше.
Днес върнах тези две якета на Only:

И двете са умалени, шумят прекалено силно при движение, не ми допаднаха.
Върнах и тази рокля, която не отговаря напълно на снимките:

Симпатична е, но прозира и е подходяща кажи-речи само за разходка покрай морето.
Сега поръчах рокля, суитшърт и чанта на Desigual с кода, който уж беше до вчера. Бяха изпокрили повечето неща на марката, днес се появиха.

# 654
Здравейте! Има ли свободен код за аксесоари? Харесала съм обеци. Разменям го за код 25% за раници и чанти.

# 655
  • София
И моята се появи, която според служителката не е била минала и да не се притеснявам. Да бе да. Сега ще пътуува, само за да я откажа на куриера.  Нямам активна опция за анулиране.

# 656
Яке khujo - XXL на цена 93лв се е появила бройка https://m.aboutyou.bg/p/khujo/zimno-palto-jilias-8415992

И тези детски обувки са се появили 20 размер - 2 брояhttps://m.aboutyou.bg/p/superfit/otvoreni-obuvki-supix-7679969

# 657
# 658
На някой ако му трябват сандалите ТХ- само 100 лв. са😂

# 659
Този код от What s up вАжи ли още, в смисъл изпращат ли, пробвах се, писах FOMO на номера, но ми връща някакво съобщение, ако искам нещо да им пиша на мейла..код Цъ Sad

Общи условия

Активация на акаунт