Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 857
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Звънях им, да съм поръчала от друг профил.
След толкова много пречки, явно това яке не е за мен.
Здраве да е!

# 631
На този телефонен номер +4940638569297 във WhatsApp пращаш думата FOMO и ти връщат код.

Работи ли още, понеже на мен ми върна само някакво общо съобщение?
Сега не знам дали работи, сутринта работеше. Нямам в момента трети телефон с WhatsApp, за да пробвам.

# 632
  • София
Здраве да е!
Искаш ли да ти го поръчам с наложен платеж? Ако се наложи да връщаш, ще сменя временно сметката за получаване на парите.

# 633
Здраве да е!
Искаш ли да ти го поръчам с наложен платеж? Ако се наложи да връщаш, ще сменя временно сметката за получаване на парите.
Много благодаря!
Детето има профил, поръчах го от него и дано не се наложи връщане, че пак ще обикалям по чужди офиси, където не знаят колко годишен е.😂

# 634
  • Варна
Ваучер за тениски и топове 30 % - skg94xms
Обувки 20% - 3nkxe3a9
Пуловери и трикотаж 25% - 3jfaxzg7

# 635
Добър вечер,
Имам въпрос за връщане на продукти от абаут ю. Надявам се, някой да ме светне по темата.
Искам да върна 1 артикул, но цялата ми пратка се състои от 2 артикула. Мога ли да върна само единият и как?
Благодаря.

# 636
Да, можеш! В същия пакет, отбележи кое връщаш/в профил и/или документа за връщане/ залепи товарителницата и си готова Simple Smile

# 637
На кого разказвах за балеринкете Jana? Днес получих такива от Amazon. Това е чорап с подметка просто ❤️ мекички, тъкмо за измъчени крачка като моите. И въпреки че са плоски и уж няма нищо елегантно в такава обувка, стоят сладко, много са меки и адски удобни!
(цък)

# 638
Намалени Vans, има размери

https://m.aboutyou.bg/p/vans/niski-maratonki-9000411
И на мен са ми възстановили парите от всички върнати поръчки, датите бяха 3.02 и 7.02

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 19:20 от teda mars

# 639
  • БГ
Здравейте, направих поръчка преди час и половина и веднага получих мейл, но така и не се появява в профила ми - нито на web нито в приложението. Случвало ли ви се е ?

# 640
  • София
Току що ми се случи. Обадих се и казаха, че въобще не е минала.
Аз исках да я анулирам.

# 641
Здравейте, направих поръчка преди час и половина и веднага получих мейл, но така и не се появява в профила ми - нито на web нито в приложението. Случвало ли ви се е ?

И при мен е така

# 642
В кашона са забравили да ми сложат документи за връщане. Дали ще има проблем да ми обработят връщането?

# 643
  • София
В кашона са забравили да ми сложат документи за връщане. Дали ще има проблем да ми обработят връщането?
Може да си ги разпечатате от приложението. Там като зададете връщане се генерират лист за връщане и товарителница в PDF формат.

# 644
Поръчах на малчо за лятото къси панталонки на Name it и ми даде код

Общи условия

Активация на акаунт