На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 459
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
0894688460 Това е номер на фирмата, с която от ВиК работят. Запазвате си час и ви пращат човек.

Една масова кампания е това, на всички сякаш са ни дали таков апредписание, което ми звучи адски фалшиво.

Ние имаме от доста години дистанционни водомери за топлата вода. Редовно не могат да правят замерки и за нас  се оказа тотално излишен разход. Налага се даваме показания на инкасатора за топлото  противен случай ни го надписват както им дойде

# 106
  • Варна
Трябвало на всеки 10 години да се сменят.

# 107
  • Варна.
Къде да занеса за ремонт апарат за измерване на кръвно налягане "Омрон", изтекла е гаранцията.
Вдига налягане, но май от някъде изпуска въздух и дава грешка.
Благодаря!

На ул. Брегалница, точно срещу Ситиклиник е фирма Медилинк, те продават и ремонтират медицинска техника. Може първо да им звъннеш по телефона, за да не се разкарваш напразно.

Да се отчета -> днес ходих до магазина, носих двата апарата, които имаха идентичен проблем. Там ми подмениха маншетите и апаратите са възстановени. За Омрон-а маншета беше малко по-скъп от този за другия апарат. Общо дадох към 70 лв.

# 108
  • In transit
0894688460 Това е номер на фирмата, с която от ВиК работят. Запазвате си час и ви пращат човек.

Една масова кампания е това, на всички сякаш са ни дали таков апредписание, което ми звучи адски фалшиво.

Ние имаме от доста години дистанционни водомери за топлата вода. Редовно не могат да правят замерки и за нас  се оказа тотално излишен разход. Налага се даваме показания на инкасатора за топлото  противен случай ни го надписват както им дойде
Имахме подобен проблем в блока. Оказа се, че трябва да се смени модула за дистанционно отчитане. Явно зависи как са настроени. При нас бяха настроени да излъчват постоянно и това е скапало батериите им. А те хич не са евтини. Дойдоха от фирмата да ги сменят (гаранционно) и ги настроиха само няколко дни в месеца да излъчват, в което минава инкасаторката. Сега са ОК вече.

# 109
Здравейте, два въпроса:
Откъде мога да си избера на място мокетени пътеки в града?
И някой премахвал ли е спукани капиляри на лицето? Препоръчаха ми процедурата в естетичен център след анализ на кожата.

# 110
  • Варна
Счукани капиляри махах на носа в Скин лайн преди години.Доволна съм,не остана нищо.

# 111
Много голям избор на пътеки и различни размери има в Камко, на първия етаж. Ние от там си купувахме лятото. Има по няколко различни ширини от разцветка. Има избор и на материи, и на дебелина.

# 112
На дистанционните водомери бързо се скапват батериите и пак се минава на варианта самоотчет или викаш всяка година да ти го оправят.

На нас Юроком ни дадоха като фирма. Намира се на улица Подвис. 0897007001

# 113
В темата за естетичните процедури имаше съфорумка, която не сподели добри отзиви за премахване от Скин Лайн.
На мен доктор ми препоръча своя колежка, доктор Зинеб Халил в Клиника Нова, но ми е много далеч и не знам изобщо дали да се занимавам.
След това обаче намерих отзиви за нея и самата клиника, та не бяха много ласкави.
Иначе и аз искам да си ги премахна, но не знам къде.

# 114
  • Варна
При д-р Томов съм махала спукан капиляр на лицето.

# 115

Кога и къде? В Медикъл плюс ли? Колко ви излезе?

# 116
Къде продават във физически магазин пижами на "Афект"? Преди години си бях купила една от магазин на центъра, където сега са "Рефан", "Ганг", "Старбъкс" и т.н. без дори да знам, че е на тази марка. Най-качествената и приятна на материя пижама, която имам - плюс, че не е мръднала. За съжаление обаче, магазинът вече го няма...

# 117
  • Варна

Кога и къде? В Медикъл плюс ли? Колко ви излезе?

Зад Хепи Орбита му е кабинетът. Частен е, само той и жена му работят там. За цена не си спомням, може би нещо около 80 лв да е било, преди две години. Има сайт и телефон, може да звъннете и да питате.

# 118
Къде продават във физически магазин пижами на "Афект"? Преди години си бях купила една от магазин на центъра, където сега са "Рефан", "Ганг", "Старбъкс" и т.н. без дори да знам, че е на тази марка. Най-качествената и приятна на материя пижама, която имам - плюс, че не е мръднала. За съжаление обаче, магазинът вече го няма...
По Владислав има магазин с техни пижами, след форнетите, последния магазин на ъгъла е преди фотото. Две рускини продават.

# 119
  • София
Здравейте, два въпроса:
Откъде мога да си избера на място мокетени пътеки в града?
И някой премахвал ли е спукани капиляри на лицето? Препоръчаха ми процедурата в естетичен център след анализ на кожата.
Относно пътеките, подкрепям да погледнете в Камко. Друг вариант е подлеза и магазинчето срещу Образцов дом. kilimche.com  им е сайта

Общи условия

Активация на акаунт