На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 479
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Последно май месец обещаха да ги пуснат електробусите. Не можели да се разберат коя фирма да им направи зареждащите станции и затова се бавели.

# 136
  • Варна
Някой купувал ли е скоро ученическа карта за ГТ ?
Очаквах да има намаление, заради т.
Н. Държавна помощ/компенсация или както там се води, но ми казаха от централния пункт, че няма

Намаление имало Ако детето е до 10 години.

# 137
Някой купувал ли е скоро ученическа карта за ГТ ?
Очаквах да има намаление, заради т.
Н. Държавна помощ/компенсация или както там се води, но ми казаха от централния пункт, че няма

Намаление имало Ако детето е до 10 години.

Вчера синът ми си зареди картата - 15 лв. е

# 138
Търся добър кардиолог.
Става въпрос за жена на възраст, в ремисия , покрай здравословните проблеми с тежка загуба на близък член на семейството последната година. На антидепресанти, но явно почва и кръвното й да играе. Пиша подробности защото ви моля да ми предложите наистина проверен вариант, ние уж ходим на кардиолози ама не е като да имаме някакви сериозни проблеми че чак да търсим да е много добър. А жената явно има нужда от някой който да разбира цялостно ситуацията и да подхожда компетентно.

# 139
  • Варна
Др Гюзелев във Военна,но много се чака час.Цялото ми семейство ходят при него.

# 140
Картата за учащи е 15 лв на месец, като можете да я заредите до 3 месеца напред, тоест да ви излезе 45 лв. Важи 30 дни.

# 141
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Намаление на ученическите карти и пенсионерски няма. Това намаление е със подробност, която при всяка Община е различно. В нашата Община ученическите картите били достатъчно намалени.Така, че работата стана-много шум за нищо.

# 142
  • Варна
Е не, има промяна, сега до 10 г. ще пътуват безплатно. Поне за тази година. Преди беше до навършване на 7.

# 143
Търся добър кардиолог.
Д-р Белчева или д-р Кръстев от МЦ. Хелиос. Имам преки наблюдения от посещения на възрасти роднини при тях - вършат си съвестно работата и ако видят, че проблема е комплексен те насочват и към какъв специалист още да се обърнеш за консултация.

# 144
Кръстев в Хелиос е добър. Мъжът ми ходи при него за вроден проблем, който беше се задълбочил. С терапия и често проследяване има значително подобрение. Сменя, намалява лекарства и мога да кажа съвестно се отнесе. И не се чака много за час. От Рангочев също сме доволни, не е по ЗК, обръща внимание, търпелив е и отговаря на всички въпроси на пациентите.

# 145
  • Варна
Др Гюзелев във Военна,но много се чака час.Цялото ми семейство ходят при него.
Повтарям се, но и за нас д-р Гюзелев е правилният кардиолог. Със заплащане има повече свободни часове.

# 146
Здравейте, искам да ви попитам за учител по български език може ли да ми препоръчате. Синът ми е в 6 клас и много го закъса по български, другата година и матура му предстои. Благодаря предварително!

# 147
Здравейте, искам да ви попитам за учител по български език може ли да ми препоръчате. Синът ми е в 6 клас и много го закъса по български, другата година и матура му предстои. Благодаря предварително!

За младост възраждане мога да предложа

# 148
  • Варна
Вчера писах тук нещо за градският транспорт.
Току що минаха ПЕТ боклукчарника един след друг - два 148, два 31, един 118, ......
..е качих се на шестия приличен 118
Такива не билет от два лева, дори и от един, ....ами и от 20 стотинки не заслужават.
А защо са дискриминирани ли как да го кажа определени линии не знам, примерно 46 номер Боровец, че пускат само лоши автобуси.
С какво примерно населените места за които са автобуси 37,36 май бяха Звездица и Константиново са на
по-голяма висота от Боровец, че там най редовно хубави автобуси.....

Иначе контрольорките са вече в комплект с полицаи.
Но като искаш нещо от пътника, трябва и да дадеш.
Но явно не им пука.
Писах им за някои неща, отговор никакъв.
Включително и за това дето при натиснат бутон шофьорите не спират и следва вървене въпреки че си си платил билет или карта...

# 149
  • Варна
И аз бих предпочела нов автобус, но пък да се кача на шестия, нееее. Загубата на време е необратима.
mariq 2424преди няколко години бяхме доволни от школа вектор. Девойката ми се представи отлично на матурите.

Общи условия

Активация на акаунт