На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 42 504
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Автобуса е мръсен, защото пътниците цапат !
Когато майките престанат да хранят отрочетата си в автобуса с какви ли не понички,баници, закуски и т.н., когато тийновете спрат да си качват краката по седалките с мръсните обувки, когато спрат да си слагат мръсните чанти  с покупки (които допреди малко са били на мръсния тротоар ) на седалките , когато работниците се научат ,че дрехите с които работят мръсна и мазна работа не са предназначени за пътуване в ГТ и трябва да се преобличат, когато..... Има някакъв шанс да пътуваме в чисти автобуси. За да имаш претенции трябва да пазиш и уважаваш публичната собственост.
Уви, този манталитет силно липсва !

# 151
  • Варна
Автобуса е мръсен, защото пътниците цапат !
Когато майките престанат да хранят отрочетата си в автобуса с какви ли не понички,баници, закуски и т.н., когато тийновете спрат да си качват краката по седалките с мръсните обувки, когато спрат да си слагат мръсните чанти  с покупки (които допреди малко са били на мръсния тротоар ) на седалките , когато работниците се научат ,че дрехите с които работят мръсна и мазна работа не са предназначени за пътуване в ГТ и трябва да се преобличат, когато..... Има някакъв шанс да пътуваме в чисти автобуси. За да имаш претенции трябва да пазиш и уважаваш публичната собственост.
Уви, този манталитет силно липсва !
А тук не съм съгласна.
Автобусите не са просто мръсни, те са много, много стари, не трябва изобщо да са в движение от старост и амортизиране.
Говоря за един точно определен тип автобуси, тези със седалки с дамаска тежко мръсна и прозорци през които нищо не се вижда от мръсотия, а не за всички.
Пътниците имат задължение да си чистят на тяхното работно място, а не в градският транспорт.
Аз там където работя не карам клиенти да чистят.....

# 152
Пътниците имат задължение да си чистят на тяхното работно място, а не в градският транспорт.
Аз там където работя не карам клиенти да чистят.....
Пътниците нямат право да се хранят в градския транспорт, да си качват мръсните крака по седалките, мръсния си багаж и т.н. Нямат право да цапат!
Имат право да ползват транспорта и да пазят чисто !
Спирам по тази тема,че много разводних.

# 153
  • Варна
То и аз разводних, ама не си прав Lan.
И няма да кажа според мен...... 
Не съм забелязала автобусите да се ползват за ресторант и леглова база, като редовна практика..
Човек остарява и се амортизира с възрастта, камо ли автобус. Това не са просто мръсни, а на преклонна възраст автобуси.
Колкото и да живее здравословно човек, няма как на 80-100 годишна възраст да му е наред всичко с органите..
Същото е и с автобусите, дано да ги изкарат от движение май месец като пуснат новите....
Нито човек, нито автобус може да има два живота....

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако решат да пуснат новите автобуси да не си мислите, че ще се промени качеството на услугата?

# 155
  • Варна
Много от автобусите са не просто мръсни, а супер гнусни, седалки с мазни петна, изпочупени, мръсни стъкла, шофьори, слушащи чалга, нар. музика сутрин, чоплещи семки или говорещи по телефона....но докато Градски транспорт, ВиК и др.са монополисти, докато има търпимост към младежите и бабичките, за които говори LAN, така ще бъде. Те и пейките в Морската градина, половината ги няма, стоят я пред някое заведение, я пред някой блок преместени, я на някоя вила...Нямаме манталитет, възпитание и нетърпимост към подобни соц. останки. И още мнооого може да се пише за подобни изпълнения, но тематата е за друго.
Аз искам да попитам следното: в Делта планет мол ходя веднъж годишно, вчера ми потрябва нещо от Sinsay. В сайта виждам продукти за дома, а в магазина има само дрехи. Няма ли ги тези дом. потреби във физическия магазин, или аз не съм догледала?

# 156
Аз не съм убедена, че ГТ имат чистачки на щат, между седалките има стирки и кофи, вероятно шофьорите мият пода понякога.

# 157
  • Варна
В sinsay доста неща ги има само на сайта. Даже доскоро предлагаха детски дрехи в Делта планет, вече няма. В гранда май е по-зареден.
А може да се поръча от сайта с безплатна доставка до магазин.

# 158
В Делта не помня дали съм влизала, но в Гранда магазинът им е доста оскъдно зареден.

# 159
  • In transit
Куба, мисля, че във физическите магазини на Sinsay не продават домашни потреби, само онлайн.

Някой знае ли докъде е затворено околовръстното ? В единия край знакът е от Военна болница, но докъде стига? И за колко време ще е затворено, че не намерих информация?

# 160
2 -3 месеца поетапно ще се затваря. Прилеп, околовръстно до Дубровник.

Къде ме подсетихте сега за Синсей. В сайта има 40% намаление на избрани артикули напълних на бързо една количка.

# 161
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Гранда рафтовете с домашни потреби са огромни в сравнение с Делтата (само едно кътче).

# 162
Няма чистачки в градският транспорт. Шофьорите са отговорни за чистотата на автобусите, знам от първа ръка.

# 163
Може ли да препоръчате он-лайн магазин за дрехи/обувки в който стоките са наистина качествени,има избор  най-важното да може да се пазари с нло ен платеж по куриер без да е необходима регистрация на сайта и попълване на данни за кредитна карта.
Омръзна ми навсякъде да ми искат регистриран профил, данни за лична информация ( последно ми искаха рожден ден за да можели да ми изпращат оферти тогава), телефонен номер и номер на карта.
Искам просто като си избера нещо да стана на кошницата, да поръчам до офис на Еконт, да видя/пробвам и ако ми харесва - плащам и го вземам.Ако не ми харесва/не ми става - плащам обратния транспорт и без повече разправии.
Та ако имате такава информация,моля споделете Simple Smile

# 164
  • In transit
Лан, онлайн магазини с наложен платеж има много. Само,че  това последното, което искаш, да пробваш и ако не ти хареса да върнеш...не съм срещала такива досега. Има много сайтове с БД и връщане, но вземаш си стоката, пробваш вкъщи и после връщаш. Парите обаче ти ги връщат по банкова сметка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт