На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 349
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Препоръчвам шивачка , за първи път ползвахме услугите ѝ , справи се бързо и отлично - подгъване на официална рокля с лента, която държи роклята разперена, плюс фуста - и там подгъване се наложи. Ул. Проф. Любор Нидерле 1, точно срещу оградата на ОУ В. Друмев.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 23:56 от *Камея

# 631
  • Варна
Кои Била магазини имат нормален паркинг?
И Била в комплекс Вива в Левски, там е подземен паркинг. Новата Била на Сливница също. Днес имаше коли там, но не разбрах дали е отворила.

# 632
  • Варна
Сещам се за Била делта, Била Възраждане, Била Подвис и Била Аспарухово( на първото кръгово)

Била на Колхозния пазар също има паркинг, но не зная откъде се влиза, само табела съм виждала.

# 633
  • ВАРНА
На Колхозния паркинга под Била е много смотан и тесен.По-добре да се ползва платения срещу магазина.

# 634
  • Варна
Някой пробвал ли е тая година козунак на пекарна Добруджанка на Колхозен пазар,до катмите.Миналата година бях купила след Великден ден с мармалад и беше разкошен.Ще пращам ММ в събота,защото съм на работа и ако може мнения.

# 635
Има ли много хоря в новата Била, днес следобед ми се иска да ида, но ако ще се бутам с тълпа подивели истерици ще пропусна.

# 636
Вчера на Чаталджа в Дивото брашно опашката стигаше до пътя. Всички чакаха за козунаци. Викаха и се караха за ред, тъй като ги вадиха топли.
7.80 бяха.
Днес ще работели пак.

Пи магазините според мен днес и утре ще е тотален хаос.

# 637
Вчера минах през Колхозния, беше лудница. Сякаш по два корема имат хората на празниците и по пет козунака на калпак ще изядат.

# 638
  • Варна
Аз взех онзи ден един от Брашното на цветята на Чаталджа и поръчах един за днес. Емии… целогодишно ям от техните козунаци и сега да ви кажа беше различен на вкус. Днес ще вземем поръчания , ама с тея опашки ме наплашихте.
Снощи взехме и един от Сладкопекарната, която е Левски до Вива Комплекса. Уникален вкус, но и цената му -14лв.
Тази Била новата някаква по-специална ли ще е, че чак навалица на има ?

# 639
Аз случайно попаднах в Дивото Брашно вчера и беше лудница, но сравнително бързо мина опашката. Не съм чакала повече от 5 минути.

# 640
Дайте отзив за Тортотеката на Нади, Кътчето на Тони или друго място без Чери бай Мери. Искам торта без фондан, с украса, лек крем, вкусна и тн без значение от цената. Запазих страхотна къща за детски РД, торта търся сега

# 641
  • Варна
Sweet rose в Левски.

# 642
# 643
  • Варна
Днес дали ще работи пункта за карти за ГТ до Димчо Дебелянов?

# 644
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вчера посетихме с детето новата Била, но към 20ч.Беше пустош Simple Smile Лили работеше, но в 20,15ч.се приготвяха да затварят и не ни пуснаха. Като цяло не съм фен на Била. Друго не видях да работи.

Общи условия

Активация на акаунт