На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 328
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Има ли в темата някой пекар? Търся магазин за сладкарски принадлежности, ако може да че насочи.

# 646
За сладкарски консумативи мога да препоръчам-демек,всичко свързано с изработка,да го кажа така ,на сладкарски изделия,но ако става дума за пособия или нещо подобно,само съм чувала,че в района на зеленчукова борса имало някакъв склад .Иначе за консумативи-https://www.ilchovski-94.com/bg/products.html

# 647
  • Варна
Дайте отзив за Тортотеката на Нади, Кътчето на Тони или друго място без Чери бай Мери. Искам торта без фондан, с украса, лек крем, вкусна и тн без значение от цената. Запазих страхотна къща за детски РД, торта търся сега
От Кътчето на Тони от време на време си купувах по някоя и друга вкусотийка, да ям по пътя и всеки път си казвах, че ще ми е за последно.
Всеки път ми се струваше, че не са особено пресни, вече са станали корави.
Отдавна не съм купувала. Вече не искам да рискувам.

# 648

Виж в тези,
Има ли в темата някой пекар? Търся магазин за сладкарски принадлежности, ако може да че насочи.

За торти ми препоръчаха една дама https://www.facebook.com/IvsCakery

# 649
За Кътчето на Тони абсолютно подкрепям мнението на missNoir. Чудя се какво толкова им харесва на някои. Имат невероятен декоратор, но не е достатъчно. Аз отдавна не купувам оттам.

# 650
  • Варна
Някой има ли идея какво се случва с магазина на ул Железкова? (до канала, в близост до лаборатория Лина) Евтини зеленчуци имаха отвън...

# 651
Някой има ли идея какво се случва с магазина на ул Железкова? (до канала, в близост до лаборатория Лина) Евтини зеленчуци имаха отвън...
Магазинът се измести на около 100 м в посока Майчин дом, пак на Железкова. На ъгъла на Каймакчалан и Железкова. Но вече няма евтини зеленчуци нито отвън, нито отвътре. И избор няма много на плодове и зеленчуци, както беше преди.

# 652
  • In transit

alethea ти е казала няколко магазина. Ако не намериш това, което търсиш кажи, за да ти помогна, къде да го намериш.

Магазинът на зеленчуковата борса е на фирма Зана. Имат магазин и до бариерата на пазар Чаталджа, но Кулински е доста по-добре зареден.

Киса, мисля, че го затвориха покрай ремонта на улицата покрай канала нагоре, но може и да започват строежа на празното каре над него.

raf11, сигурна ли си, че същия магазин се е преместил? Защото там си имаше плодове/зеленчуци и преди.

# 653
  • Варна
Магазинът се измести на около 100 м в посока Майчин дом, пак на Железкова. На ъгъла на Каймакчалан и Железкова. Но вече няма евтини зеленчуци нито отвън, нито отвътре. И избор няма много на плодове и зеленчуци, както беше преди.

Там имаше друг хранителен магазин, видях че му правиха ремонт, но не знаех че този, за който питам, там се е преместил.

# 654
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Магазин за сладкарски принадлежности е Змееборец. Там има богат асортимент.

# 655
Магазинът на Железкова се премести, да. Живеем в близост и ни беше удобен, ама вече няма да продават толкова зарзават за жалост.

# 656
Кой магазин ще ми препоръчате за злато?
Трябва да намеря конкретно бижу и обеци , около 10-15 гр и се чудя към кой магазин да се обърна.
Страх ме е да не фалшиво, а ми е заръчано да намеря за подарък.

# 657
Любо мисля че е коректен. Магазина/ателието е на Княз Борис от лявата страна посока ВИНС-а преди Графити. Преди години съм купувал от него и е нямало проблем.

# 658
  • Варна
За торти - Георги Секулидис вече ползвам само .
http://sekulidis.com/

# 659
За торти - Георги Секулидис вече ползвам само .
http://sekulidis.com/
Уникални торти прави този човек, наистина си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт