Приятеля ми ме мрази

• 4 679
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Може един як бой да я отрезви. Или пък да се влюби още по-дълбоко Joy

# 31
Хора стига разбирам грешката си но недейте така жестоко всеки се влюбва а и може би че преди не е бил такъв

# 32
Разбира се, че сме се влюбвали, но не ни се е случвало да ни обиждат грозно, да ни гонят, заплашват с бой и убийство и да продължваме да обичаме и да се цупим що няма пръстенче.

# 33
  • Далечният изток
Няма как да не е бил такъв. Може би в по-лека степен, или към другите, към теб не в началото, но си е бил арогантен и агресивен. Ти си си мислила и фантазирала, че ще го промениш или понеже го обичаш и той теб, с теб няма да се държи така. Освен това ти вменява вина, че ти си виновна дето е такъв, че ти го предизвикваш да е такъв и т. н. Манипулира ти, а ти се връзваш и обвиняваш себе си. Само че проблемът си е негов. Като не може да те гледа, понася и те мрази, вземаш си багажа без даже да се обясняваш и просто си тръгваш. Другият ти вариант е да стоиш, търпиш, ревеш и чакаш заплахите да се превърнат в реални действия... Имаш избор.

# 34
Хора стига разбирам грешката си но недейте така жестоко всеки се влюбва а и може би че преди не е бил такъв
Aко темата е истинска, а не пусната поради неделна скука в мъглив ден, мисля че имаш нужда от малко отрезвяване.
Спри да очакваш внимание, да се молиш за такова, да готвиш, да го масажираш и прочие. Започни да ти търсиш квартира. Не знам къде в чужбина си, но в някои страни отнема месеци. Ако търсиш сигурност на агенция добре знаеш, че трябва да доказваш доходи, да минеш проверки, да представиш препоръки. Ако ще търсиш нещо от частен наемодател има други неща,а за които да внимаваша. Във всеки случай имаш нужда от пари за депозит.
Отделянето от него вероятно няма да е лесно, но не виждам друг полезен ход.

# 35
  • София
Ох, тотално ми писна от такива теми! Потискат ме, нарушават ми дзена.
Все едно и също.
Той я псува, тя седи.
Нещо ново така?

# 36
Намери си стая под наем и се изнасяй. Може да те убие или осакати с удар. Не те обича, иска да си тръгнеш. Не му прехвърляй никакви жилища. Връзката ви е свършила вече, не се инати да съживяваш нещо отдавна умряло. Спасявай се докато си млада, жива и без деца от този човек. Не забременявай от него в никакъв случай.

# 37
Благодаря за този коментар да ,прави сте че трябва да имаш пари за депозит да имаш препоръки и тн и както знаете в чужбина квартирите са много скъпи особено тук където съм а работя на минималната и няма как да си позволя да плащам квартира сама. Така че си събирам багажа вмомента и единствения вариант е Бг ,защото той дори не иска да се извини и да се оправят нещата.. просто съм много наранена и ми е болно. Благодаря за коментарите които са със стойност! Simple Smile

# 38
Къде в чужбина си? Споменаването на страна/град няма да разкрие кой знае какво. Има варианти за споделени къщи, допълнителна работа и т.н. Ако нямаш семейство и подкрепа в България рязката смяна с връщането може да ти се отрази негативно във всеки аспект.

# 39
В Лондон съм така е но тук живота е много скъп за сам човек. Имам приятели и роднини в Бг роднини -дачечни може да се каже но все пак са си.

# 40
Можеш да намериш стая и да живееш в шерната къща, но едва ли не  го знаеш. Каква работиш, ако не е тайна.

# 41
Как може да мислиш, че някой който те мрази ти е приятел, тя цялата история е да се смееш ли да плачеш ли Rolling Eyes Виж по обявите къде се търсят съквартиранти пък се изнасяй с други хора, ако толкова държиш да седиш в тоя Лондон и мислиш че си заслужава затягането на колана, а и виж какви помощи ти се полагат там нещо все ще има. Пък по-нататък ще си намериш друг приятел, ама гледай да е такъв дето не те псува и не посяга, не е полезна черта.

# 42
Потърси Анимус и им се обади. Също и полицията. Изкарай си медицинско.

# 43
Явно има някаква причина на се държи така, и от някъде е тръгнало това. Не смятам, че някой човек от нищото ще се държи така..

# 44
  • София
Потърси Анимус и им се обади. Също и полицията. Изкарай си медицинско.
Чети, дееее.

И на минимална можеш да си намериш стая в споделена къща, даже съвсем скоро, но ти просто си чакаш извинението?!? и да плеснете с ръце и да се прегърнете.

Общи условия

Активация на акаунт