Приятеля ми ме мрази

• 4 679
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Не знам дали приятеля ти те мрази, но чета и разбирам, че ти много Мразиш себе си !
Щом седиш и търпиш такова насилие.

# 46
Ще ти кажа каквото и той-тръгвай! И какво значение има дали е бил друг преди щом сега вече е друг?! Има причини, може би за теб за грешни и не ги споменаваш но той си има причини. Тръгни и не пилей време и достойнство. Достатъчно е че заплашва с убийството, дори на майтап аз не бих изтърпяла. Когато губиш, не знаеш какво печелиш.

# 47
  • в сърцата на децата <3
Ти всъщност какво очакваш да ти кажем тука? Магическа формула, по която тая утайка да стане мъж? Или вълшебство, с което ти да си върнеш самоуважението и да се отнесеш към себе си нормално?

В Лондон било скъпо. Ми скъпо е, това е Лондон, не Лесидрен. Малки градове в UK колкото ти душа сака, работа и там има, наемите са съвсем приемливи. Амааа няма да си У Лондона... Като гледам търкулнало се гърнето...

# 48
  • София
Казвам ти магия - абра кадабра, Хийтроу, самолета, България.

# 49
  • В страната на мечтите.
На мен ми стана мъчно за това момиче. Според мен напускай работа, вземи си последните пари от работодателя и с тях си хващай самолета и се прибирай в България щом си имаш собствено жилище макар и за ремонт - поне няма да си на улицата, а бавно, бавно ще си го обзаведеш и ремонтираш хубаво щом си намериш работа, но така ще имаш шанса да си човек, а не слугиня на някой, който те унижава. Просто се прибери и забрави за този тип. Късмета вероятно те чака някъде другаде, защото определено не е там при него. 

# 50
  • София
Какъв съвет, различен от "Изнеси се!", очакваш?

# 51
Имай едно на ум с този човек ако решиш да продължаваш с него ,но най-добре за теб ще е да прикратите взаимотношенията си .Колкото и да ти е трудно да загърбиш 3 години с него ще ти е по-леко отколкото да търпиш такова отношение . Но пък и пиян човек си казва истината така,че е време всичко да приключи.

# 52
  • София
Защо се обсъжда продължение на връзката, като той се чуди как да се отърве от авторката и е директен до бруталност... Не желае да е с нея и явно дълго чака да се разделят.
Отделен е въпросът защо той не се изнесе, като му е толкова несгодно, но явно и той не пращи от интелект.

# 53
  • В страната на мечтите.
Права си, Милинка. На мен ако ми беше толкова гадно да съм с някого, не го обичах и даже ме отвращаваше, то щях да съм се изнесла веднага, щом е квартира, а не собствен дом. Върти ми се една мисъл дали все пак на него не е угодно да си има прислуга за без пари, която му готви, чисти, че и масажи му прави и затова не се изнася.

# 54
Отделен е въпросът защо той не се изнесе, като му е толкова несгодно
Вероятно защото авторът на разказчето е мъж Satisfied Може и да е истинска история, но много по мъжки са описани грубиянщините. Ако е истинска случка точно най-добре ще направи авторката ако се изнесе и го остави той да си плаща сам големия лондонски наем Smiley

# 55
Тези теми са все идни и същи.Не мога и няма да повярвам,че може да има жена,която да търпи обиди и бой и да пита какво да направи.
В която и чужбина да сте ,щом сте на работа ще се справите.Ако пък не можете,събирате пари и се идвате в България.Тук има работа,на който му се работи.Не вярвам  и в чужбината да сте мозъчен хирург.

# 56
Как пък не се появи една тема, в която пише, че я е ударил, и след това си е намерил багажа до контейнерите? Защо са все такива - от влачещи се по земята човешки(?) същества?

Прав е "приятелят" ти. Нямаш грам уважение към себе си.

# 57
Как пък не се появи една тема, в която пише, че я е ударил, и след това си е намерил багажа до контейнерите?
Защото има твърде много мъже израсли като мачовци, на които лесно им пада пердето и лесно се стига до физическа разправа. Не живеем в американски сит-ком.

# 58
Истината е че наистина го обичам… той не ми дава пари това не е причина да стоя в бг нямам роднини но имам приятели при които мога да остана докато си намеря квартира и работа.
Ако авторката има апартамент в България, защо трябва да живее при приятели или на квартира?

# 59
  • Пловдив
Истината е че наистина го обичам… той не ми дава пари това не е причина да стоя в бг нямам роднини но имам приятели при които мога да остана докато си намеря квартира и работа.
Ако авторката има апартамент в България, защо трябва да живее при приятели или на квартира?
И аз това несъответствие в теорията забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт