💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 69 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Дилеми, Flowers Hibiscus за мен не е проблем да се пише за половинките им. С когото и да беше Ханде на нас нямаше да ни хареса щом не е Керем. Satisfied Ако трябва честно да напиша, щом те двамата не са заедно, моят интерес към техния личен живот рязко спадна. За мен си остава един много хубав урок, да не се занимавам, задълбочавам и да не шипвам турски двойки. Satisfied

По другите теми...ще се въздържа днес. Satisfied
Четете ме и мен между редовете.

Днес отвори врати магазинът на Nocturne в Дубай.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1634468141354074112

Симпатяга

# 706
  • София
Мики, Слънчице! Hug Heart

Аз днес съм на цитати... /за да не затруднявам с четене между редовете!/Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ние сме просто преминаващи живи същества, не можем да имаме решение за всеки проблем, но вярвайки и мечтаейки, никой не може да ни спре. Няма факти, има само интерпретации.
Фридрих Ницше

# 707
  • София
Щом сме почнали днес "искрено и лично" нека да си продължа мислите. Защото според моето разбиране, за да продължи човек напред, трябва да си изясни станалото. И тогава да тръгне на чисто. Другото е завиране на главата в пясъка, като щраусите. Правим се, че проблем няма. Но проблем има. Нека да си го изприказваме. Всяка да си каже мнението. Моето е следното.

Защо съм разочарована от Ханде? Не защото е скъсала с Керем. НЕ! Това може да се случи на всеки. А защото за нея имах съвсем друго мнение. За мен тя беше жената, която държи на достойнството си. Жената, която не иска да бъде пренебрегвана и унижавана. Уважавала съм я точно по тази причина. Тя не се поколеба преди няколко години да скъса връзката си с Мурат Далкълъч за една нощ, защото той беше хванат от папараци да купонясва с друга. Прости му и отново поднови връзката си с него, но обидата явно е останала и когато се появи Керем тя взе своето ново решение. С надежда, че този път нещата ще са други. Всичко тръгна прекрасно. Бяха много влюбени. Ханде се промени и засия. Тази любов я възроди след смъртта на майка й. Ако си спомняте аз първа реагирах на едно изказване на Керем в предавето HeForShe. Тогава Керем, най-спокойно на въпрос "Готов ли си за брак", отговори категорично с НЕ. Моята реакция беше мигновена. Изкоментирах го в темата, макар че почти всички не ме разбраха и се опитаха да го оправдаят. Аз и до сега не го разбирам. Не може в едно предаване, когато всички те гледат, да отговаряш, че не си готов да се ожениш за момичето, в което твърдиш, че си влюбен. Как се е почувствала Ханде? Реакцията й дойде малко по-късно. На една вечеря с нейната добра приятелка Бурджу. Журналист я попита дали очаква Керем да й предложи брак, при което тя доста припряно отговори, че не очаква нищо от Керем. А Бурджу допълни, че този въпрос е редно да се зададе не на нея, а на Керем. Разказвам това, защото за мен нещата са тръгнали още тогава. На Нова година двамата бяха болни от Ковид. Точно когато се пооправиха дойде рожденият ден на Гамзе. И за всеобща изненада Керем не беше сред гостите. Каква може да е причината ние не знаем със сигурност. Но след това негово поведение, още тогава аз казах, че не е на хубаво. Със сигурност тези думи на Керем са жегнали дълбоко Ханде. И реакцията й не закъсня. Знаем продължението.
Както Миси каза, Керем често ходеше до Испания. Там вуйчо му започна да се проявява като сватовник. Появи се прословутата Стефани. Колкото й Керем да отричаше, балонът започна да издиша. Ханде може и да е разбрала нещо. Защото няма видима причина така рязко през м. март 2022г. да го изтрие тотално от IG.
Ето такава Ханде познавах. Безкомпромисна относно неуважението към нея от страна на любимите й мъже.  И От няколко дни аз сякаш виждам съвсем друга Ханде. Чопли ме е един въпрос.
Всички видяхме, че този Хакан е прекарал Новата година с последната му приятелка на име Валентина. На 14 февруари той е празнувал рожденият си ден и едновременно денят на влюбените със същото момиче. Подарил й е огромен букет от рози. Тя е качила снимките в профила си, но след това Хакан я е накарал да ги свали. Та се чудя, Ханде не е ли знаела, че Хакан две седмици преди това е празнувал с друга жена та тръгва да пътува за Париж с него. Как така на едни не прощава, а за Хакан не и пука. А се писа, че двамата флиртуват от  два месеца. Тя не се ли чувства пренебрегната. Много е странно това нейно поведение. Това поведение не е никак в нейна полза. За мен тук има нещо гнило. Това не може да бъде поведение на една прясно влюбена жена. Не се отричам от нея, а ме боли, точно защото много я обичам. Не мога да си кривя душата и да не призная нейните грешки. Сигурна съм, че Керем също много съжалява, защото след отписването на Ханде от инстаграма, той направи всичко възможно да се сдобрят. Имаше моменти на затопляне, Ханде беше готова да му прости, но тогава се появи последната снимка на Керем и Стефани хванати за ръце. Предполагам, че той до последно е отричал да е имал нещо повече от флирт с тази Стефка, но снимката го застреля. Може би това е засегнало най-много Ханде. Защото той не си е признал. За нея се изписаха куп компромати, а той през това време е чист като изворна вода. Точно след публикуването на снимката явно и Джанер не е издържал и тогава и той спря да следва Керем. Забележете, че тази снимка се появи няколко дни след прословутото кафе в Starbucks. За мен не е случайно.

Какво видях аз на аерогарата при пристигането на Ханде и Хакан от Париж. В моите очи аз видях една объркана Бамби. Това за мен не е влюбената Ханде, която виждах докато беше с Керем. Никой не може да ме убеди, че тя ще си потъпче егото и ще замине с един мъж на любовен воаяж в Париж, като знае, че две седмици преди това той е бил в САЩ с друга. Освен да е някакъв интерес. Затова аз не съм оптимист  за тази нова връзка. Ще видим, може и да ме опровергаят.
Ето за тези влюбени очи говоря...

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 11:14 от БлагаВест

# 708
Линде, и ти си права. Кой каквото има да го каже и да не го задържа в себе си, че да му олекне.

Ех, че са... Цялото щастие на света им пожелавахме, а те сега да ни карат да се чувстваме като деца на разведени родители 😁

# 709
Ханде не е глупава, всяка една стъпка в соц. мрежи си я обмисля ..., същото е и с всеки пост или стори в Инстаграм  ..., затова сегашното й поведение ни се струва странно и неадекватно, защото не е типично за нея.
 Повече прилича на някакъв вид женско отмъщение към някого, "паднало й е пердето и е писнало от нещо"  ... "нека да страда, да му е гадно, да види какво е"... независимо, че хейтът ще е в нейната градинка Sunglasses . Дано накрая поне да е щастлива, животът си е неин, това е най-важното. Тя и Керем да намерят щастието, а покрай тях и феновете да се успокоят малко, че този хейт, започва да идва в повече .... и вече си е чист тормоз Sunglasses

Надали Ханде  е чак толкова черна, колкото се опитват да я изкарат
Не ви ли е странно това, че Хакан умишлено направи така, че днес всички да плюят и обиждат Ханде, уж жената, в която е лудо влюбен и за която се е борил месеци. А благодарение на него днес я изкарваха най-лошата и меркантилна личност. Ако наистина беше влюбен и я уважаваше, няма ли да се опита да я защити от хейта? Нещо много ПР ми идва това с тази снимка от Северното сияние, които пусна в Инстаграм, можеше да си я задържи за лично ползване и да спести тази омраза, която се изсипа върху Ханде.

# 710
Миси, това ти ли си 😅
Наистина, кажете си... Мен са ме оставили без думи, за разлика от обикновено не чакам и продължение 🤪

Бих ви дала от моето лекарство като ви препоръчам корейски сериал, но по-добре да не рискувам, че вече наистина ще ме изселят в друг раздел 🤣
ХанКер ги няма, но Еда и Серкан поне са тук 😁😍

# 711
  • София
Да Миси, точно това и аз имах предвид, когато написах, че нещо поведението й не ми се връзва с досегашната Ханде. С просто око се вижда, че тя не е влюбена. Този Хакан пък вървеше като скункс, не се опита да я хване за ръка или да я подхване през кръста. Дори нито веднъж не я погледна в очите. Сякаш са двама колеги, които се прибират от командировка. Така ли се потвърждава, че връзката им е сериозна. Как да й пожелая щастие с този човек. От вътре не ми идва. Жалко, много жалко.

Отново се сещам за Мигел Силвестере. Ако още важи офертата му към Ханде, да не се двоуми. Виждам ги като един прекрасен тандем в нов сериал или филм. Тъкмо ще се откъсне от тази среда. Но само, ако кралицата майка Азру Сабанчъ разреши. Шегичка.  

Тази снимка си остава една от любимите ми. Ето как изглежда влюбената Ханде сутрин рано снимана от любимият й Керем. Това не може да се изиграе. Това е истинската Ханде.  Тези моменти никога не се забравят.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:35 от БлагаВест

# 712
  • София
Миси , ЛиндеHug

Ех, че са... Цялото щастие на света им пожелавахме, а те сега да ни карат да се чувстваме като деца на разведени родители 😁
Скрит текст:

Марги HugТова е може би най - точното и кратко описание и на моето отношение по темата. Nature Boom

Искам да каже нещо...Rolling Eyes
Скрит текст:
Измъчва ме въпросът за изневярата. Всички казваме, че вярваме в прошката, във втория шанс.
Аз твърдо вярвам, че ако държиш на един човек, ако го цениш, ако не можеш да си представиш животът си без него, ако го обичаш наистина, въпреки всичко... няма нищо, което да те спре да му простиш. Изневярата. Ще те боли, даже много. Понякога ще се чувстваш несигурен. Понякога скришно ще преглъщаш сълзи, опитвайки се да забравиш.  Но в крайна сметка ще си е заслужавало. Ако го обичаш и той ти отговаря със същото.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:16 от Dilemi

# 713
  • София
Дилеми +1  

За равновесие в темата нека да споменем нещо и за спряганата за нова изгора на Керем, адвокатката Бушра Актюре.
Там нещата ще се окажат сапунен мехур. Същата от няколко дни е заминала за Тампа, Флорида с нейн приятел. Аз си мислех, че сега превръзва раните на Керем. Тя обаче си почива прекрасно и не пропуска да качва снимки от там.

Мисля си го Керем. Кой ли сега се грижи за него. Няма нито една мадама до него.  Дали мама Чийдем не е долетяла по спешност. Дано бързо се оправи.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:36 от БлагаВест

# 714
Миси,  гледам и не вярвам на очите си. Scream По-често се включвай да успокояваш страстите. Grinning
Дилеми, много ме радват цитатите ти. Забелязвам, че се опитваш да ме изместиш от първото място в класацията " най-споделящ цитати съфорумец в темата". 😅  Да знаеш, че няма да се дам така лесно. Joy

"Времето отговаря на твоите въпроси или прави така, че отговорите вече да са без значение."

Ето така се чувствам аз, ама наистина. Не си заравям главата в пясъка.

Семейство Болат Heart Exl

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 715
Дилеми +1  

За равновесие в темата нека да споменем нещо и за спряганата за нова изгора на Керем, адвокатката Бушра Актюре.
Там нещата ще се окажат сапунен мехур. Същата от няколко дни е заминала за Тампа, Флорида с нейн приятел. Аз си мислех, че сега превръзва раните на Керем. Тя обаче си почива прекрасно и не пропуска да качва снимки от там.

Мисля си го Керем. Кой ли сега се грижи за него. Няма нито една мадама до него.  Дали мама Чийдем не е долетяла по спешност. Дано бързо се оправи.

Клюката за адвокатката Бюшра тръгна от нейния рожден ден на 30.01.23, на който присъства и Керем. Весел и щастлив с аутфита на търсещ ерген. Тя сама се похвали и качи снивките в IG  с копнежи по Керем, но се оказа фалшива новина!

# 716
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 717
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Винаги съм имал самонадеяната идея да променя света. Но докато порастваш, разбираш, че това е невъзможно, докато не срещнеш хора, които да ти покажат, че не става дума за промяна на всичко, а на малки детайли. Промени себе си."
"Мечтайте, за да живеете, работете, за да градите, обичайте да споделяте, смейте се, за да се насладите, плачете, за да освободите и живейте, за да бъдете себе си."
/от мрежата/

Мики Flowers Hibiscus

За цитатите... Smiley
Скрит текст:
Чувствувам огромно задоволство, почти екстаз, когато прочета или чуя хубаво, красиво подредени думи, които в концентриран вид изразяват мои мисли и чувства. Възхищавам се на хората, които могат да се изкажат/изразяват, според мен, красиво. Такива фрази/цитати ме карат да се замислям за темата, за която са написани, да търся повече информация. Интересувам се и от автора, от неговият живот, от идеите, постиженията или провалите му. Не спирам да се удивлявам колко еднакви са хората, независимо от времето и мястото, където са родени. Всички обичат, мечтаят, страдат, борят се, търсят истината, смисълът на съществуването си, на живота, на Вселената.
Затова с удоволствие споделям това, което ми е харесало и ме е впечатлило.

Днес май трябва да приключим с 14-та тема.  И да започнем новата, 15-та, с надежда да пишем и споделяме в нея, надявам се, хубави и приятни новини. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Бързо и успешно възстановяване на Керем! Flowers Four Leaf Clover
В най-скоро време да започне отново да се среща с близки и приятели, да прави неща, които харесва и обича. И да се захваща за работа, животът предлага теми и материал за мнооого сценарии. Може и книги! Smiley

Линде, и ти оздравявай! Flowers Four Leaf Clover

# 718
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Скрит текст:
Традицията си е традиция ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Дойде ли уикендът …. хейтът срещу Ханде в соц. мрежи е в стихията си.... Sunglasses .. графикът все пак е важен Wink

Моето мнение по въпроса накратко:
По принцип, май само тя го играе честно и си пати от това. И на мен Хакан не ми е симпатичен, но няма аз да живея с него, така че съм ОК със ситуацията. От месеци Ханде повтаря, че е сама, необвързана, свободна и няма никой в живота й. ( колкото и да ни се иска да не е така - така си беше). Няма в какво да я обвиним. Wink

За разлика от Керем, който никога нищо не си призна официално, дори когато Стефани потвърди, че се опознават и са си близки. Нашият какво направи – взе да увърта и шикалкави…. Sunglasses А какво правеше всяка седмица в Испания ….  почасова работа си търсеше сигурно ? …. Wink Stuck Out Tongue Winking Eye и после започнаха да излизат снимки, че е бил със Стефани, …. обаче не ни отървеше … и си мълчахме, защото така ни изнасяше Wink

Като връщам фактологията назад и откакто вече има програма, с която може да се види кога е направена дадена снимка и кога е публикувана, то излиза, че Керем първи е изневерил и предал връзката си с Ханде…. Нашият не е толкова невинен, колкото се опитваме да го изкараме. Шарят му очите наляво – надясно Sunglasses Явно мъжете в наше време много обичат да се правят на жертви и някой да ги съжалява ...

.... и да завърша - Ако Ханде и Керем са ти любимци и им симпатизираш, ти ще ги подкрепяш в добро и лошо. То е нещо като да си фен на футболен отбор – не може да им симпатизираш само при победите….. истинският фен се познава по това, че дори отборът му да пада е там, на стадиона,…  пред телевизора…  и тайно или явно се надява отборът му да спечели...... А един ден рано или късно все ще са шампиони Stuck Out Tongue Winking Eye Trophy

Продължавам да си ги харесвам и ще си поддържам и двамата .... независимо, че за момента пътищата им са разделени ...

+1  и за всичко написано в поста....
Очаквам новите им проекти и се надявам да са щастливи занапред......

Остават Серкан и Еда....другото е преживяно и  история .....Само приказките са с щастлив края, а реалния живот не е такъв....

# 719
  • София
Едно много мило и тонизиращо обръщение към Керем за бързо оздравяване.

Nocturne завладя Дубай. Ханде продължава своят успех там.

Ханде си е разчистила профила в инстаграм и е оставила единствено своите снимки именно от  Nocturne. Всичко друго свързано с професионалните й изяви е изтрила. Дори и това с Атасай.
За моя радост е запазила тази ръка, която всички познаваме много добре. Каквото й да се случи, дано не я изтрива. Това е една част от нейният живот и един чудесен спомен скрит там дълбоко в сърцето й, както е скрила самата снимка, зад друга.

Общи условия

Активация на акаунт