Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 388
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Да де, ама ти го разбираш по логически път и защото знаеш обстоятелства, а не защото въпросът е  грамотно написан.

# 241
Джеймз Бонд е действително съществувал служител от британското разузнаване. Поне така пише в нета. Дали е бил орнитолог – не пише.

# 242
  • Пловдив
Нищо не съм казала за грамотно написан. Sunglasses

Макар че не бих използвала чак тази дума, по-скоро търпимо непрецизен. Wink

# 243
Джеймз Бонд е действително съществувал служител от британското разузнаване. Поне така пише в нета. Дали е бил орнитолог – не пише.
Човекът от който е взето името е орнитолог (не агент), а личността е вдъхновена от агент, но той не се е казвал така.

# 244
  • Русе
Мислех, че фламингото се среща в езера, а там пък няма скариди. Знам, че това била любимата птица на Елизабет ІІ, но съм я виждала (птицата) да се разхожда в градините на двореца, далеч от морето.
Е, оказа се, че скаридите се срещали и в сладководни басейни. Нямаше да се справя с този въпрос.

# 245
  • Велико Търново
В момента гледам петъчния епизод. Нищо смущаващо не виждам във въпроса за Джеймс Бонд. Разбрах го още преди Михаил Билалов да го обясни първия път.

# 246
Значи мислите еднакво със сценаристите Simple Smile

# 247
  • Велико Търново
Не бих казала, защото често виждам недомислици.
Точно преди малко мина въпросът за напрежението в мрежовия контакт НА СТЕНАТА. Излишно ми идва това конкретизиране. Сякаш ако контактът е на различно място, напрежението ще е различно.

# 248
Шазам - абревиатура е (на английски).

# 249
Много безинтересни и безсмислени въпроси днес...

# 250
Комбинация от много лесни и много трудни...
Гледам със закъснение младежа с бялата риза. Изхаби жокери за безумно лесни въпроси, но пък имаше късмет.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 19:08 от Черна станция

# 251
  • In The Middle Of Nowhere
Аз с впечатления за последния участник... Не е сигурен дали Нютон е англичанин 🙄... За писателите не му чух много разсъжденията, но май не знаеше абсолютно нищо и едва там измисли нещо за Георги Господинов, който пък е толкова известен и спряган последните години... уфф.

# 252
И при въпроса за "Затворете прозореца" не се знаеше какъв е Нютон по народност.

# 253
  • In The Middle Of Nowhere
Това съм го пропуснала, много е мистериозен този Нютон.

# 254
  • София
Защо искаш 50 на 50, когато имаш Сумо (националния спорт в Япония) и самоубийство? Отговора на въпроса се крие в самия него.
Това показва или ниска обща култура или страх, надявам се да е второто.
Браво за мъркащата котка. Логично да е то, но няма гаранция. Уцели тук и то без жокер. Смело. Ама то вече имаше и втора сигурна сума. Браво и на жокера тук. Много рядко се случва да похваля телефонния жокер.

Хареса ми втория участник. Шазам разбира се, бравос. Е, да поизложи се за Нютон, ама...
Само на 2000 лв. е и му остава само телефонния жокер, та не съм сигурен, че ще стигне далеч, но и въпросите му бяха една идея по-сложни от на този преди него.

Общи условия

Активация на акаунт