Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 068
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Леле,този Нютон се учи в училище,ама явно е непознат!

# 256
Според мен не е редно да се включва въпрос,който да изисква непременно знаене на на чужд език/английски/Момчето учи в чужбина и явно знае английски,но все пак...

# 257
Според мен не е точно владеене на чужд език,просто познаване на латиницата.В Бг.няма училище,където да не се учи език,ползваш я.

# 258
Можеше просто да е гледал филма и да го знае от там. Но той се досети по другия начин.

# 259
Не мисля, че мъркащата котка е било логичен отговор. Чела съм, че динозаврите не са ревяли, а са издавали някакви куркащи звуци. То и във филма е така, де. И затова мислех, че подходящо усилено и смесено и котешкото мъркане става. Затова залагах на дишането на коня, защото какво толкова има в едно дишане? Но може да са имали предвид пръхтене, но пак кофти формулировка?

# 260
Аз го приех като пръхтене и ми пасваше за динозавър.

# 261
И правилно, ама думата "пръхтене" и думата "дишане" са с много различно значение. Май пак издънка.

# 262
  • In The Middle Of Nowhere
Доколкото разбирам от промото за тазвечершният епизод ще има въпрос кой (може би рапър/певец) е с най-бързо рапиране/пеене или пък изговаряне на най-много думи за най кратко време. Билалов каза след даване на верния отговор, че става въпрос за песен с "225 думи за 30 секунди".
Ами за Еминем веднага ми мина мисълта, да видим.

# 263
  • София
Нямаше да се сетя за електронната телевизия.
Обаче как зададе въпрос на телефонния жокер, хаха, егати пича.

Поли от Ергенът, класика на побутнат участник, защото е симпатичен Wink
Бързо изразховане на жокерите без да вкара никаква мисъл или да рискува и после когато свърши с жокерите и дадоха въпрос на който не знам дали има човек на този свят, който да не отговори... Е, без племената из Амазонка.
И взе цели 3000 лв. ей така се заработва! 🙄

# 264
На пък мен ми направи впечатление, че той май изобщо не беше наясно какво е факс, защото Михаил Билалов го попита дали е бил роден по времето на факсовете, а той отрече. Сега, нe съм сигурна точно дума по дума как беше разговорът, ще трябва пак да проверя. Наясно съм, че вече може би почти не се използват( май )по офисите, но участникът като го гледам е роден през 90те, а тогава такава техника си имаше, макар и той да е бил сигурно бебе.
Пп: ами да, точно това го попита. Тоя май обърка факсът с телеграфа

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:58 от angeles

# 265
Да бе, аз съм родена 84-та и се застъпвам и с телеграмите, и с факсовете. Въпреки че не съм се възползвала лично от нито едното от двете.

# 266
И аз така 👍Но участникът май нямаше представа точно факс какво е, че изобщо не е толкова древно. За телеграмите четох, че 2005 г е преустановено у нас окончателно, но факсове би трябвало още да се изпращат.
пп: обърка също и водородната с атомната бомба

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 22:13 от angeles

# 267
  • Deutschland/HE
В Германия на 31 декември 2022 изпратиха последната телеграма, а факсове се ползват доста в лекарските практики (уж заради защита на личните данни), сигурн и на други места ги ползват.

# 268
Аз съм чувала (в предаване или в сериал - не съм сигурна), че в Япония днес цялата държавна администрация още използва факсове. Не знам дали е вярно; май обяснението беше, че ги ползват, защото си работят (т.е. няма причина да спрат).

# 269
Имаше доста трудни въпроси, застраховат се.

Общи условия

Активация на акаунт