Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 067
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Това с Титаник беше за доста пари, а елементарно. Първо е въпрос към жена, второ наскоро пуснаха Титаник на 3д по кината.

Това с факса беше доста трудно и за задаване на жокер.

# 271
Това с Титаник беше за доста пари, а елементарно. Първо е въпрос към жена, второ наскоро пуснаха Титаник на 3д по кината.

Това с факса беше доста трудно и за задаване на жокер.

Да бе, елементарно. А който не ходи на кино и не е гледал никой от тези филми в близките години?

А това с факса не беше толкова трудно, имаше две реални алтернативи - факса и телевизията и трябваше само да се попита кой е измислил факса и като се види, че не е руснак, оставаше телевизията.

# 272
  • Пловдив
И аз предположих "Титаник", просто защото се открояваше сред другите, най му отиваше някак си такава реплика. Но не мисля, че е елементарно.

Мъжът ми позна за електронната телевизия (аз дори не знам какво е това Grinning), но сгреши личността - каза името Нипков, който не се оказва руснак.

Коя беше Поли от "Ергенът", вчера не игра ли само една жена на име Ева?

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 06:29 от Магдена

# 273
То аналоговата телевизия си е електронна, няма каква друга да бъде. Написали са го или за да объркат хората, че става дума за нещо много по-модерно (щото електроника, нали) или по инерция без да мислят. Можеше и да е само "телевизията".

# 274
  • София
Коя беше Поли от "Ергенът", вчера не игра ли само една жена на име Ева?

Ева да, пошегувах се нарочно, аз обичам такива препратки между филми, сериали и риалити формати и редовно ги ползвам, сори.
Писах за Поли от Ергенът, защото и тя говори така сладичко и забързано, все едно е вдишала хелий. 😉

Честит празник, дами!

# 275
Благодаря ,Дяволо,бъди здрав!

# 276
  • тук, на мястото си
Честит празник, дами! Бъдете ценени и обичани!

# 277
  • София
Доколкото разбирам от промото за тазвечершният епизод ще има въпрос кой (може би рапър/певец) е с най-бързо рапиране/пеене или пък изговаряне на най-много думи за най кратко време. Билалов каза след даване на верния отговор, че става въпрос за песен с "225 думи за 30 секунди".
Ами за Еминем веднага ми мина мисълта, да видим.
Бъста Раймс мисля, че е.

# 278
Е,това мина вече.Еминем е верният отговор.

# 279
Не съм гледала, но Еминем да рапира по-бързо от Бъста Раймс... изненадана съм

# 280
  • София
И аз съм много учуден от този факт

# 281
Не знам,но Еминем беше верният отговор.

# 282
Не е виждала жената хмел - изключва храст и тревисто растение. Но отговорите не са адекватни - гадният хмел е неунищожима лиана (не мога да се отърва от него на село). А лианата не е точно трева...

# 283
И ние, в нашия двор не можем да се отървем - гадно, увивно и бодливо! Не ми прилича на трева с тези дълги лиани, но карай...

# 284
  • In The Middle Of Nowhere
И аз мислех, че е храстовидно 😕

Общи условия

Активация на акаунт