Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 057
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
И ние, в нашия двор не можем да се отървем - гадно, увивно и бодливо! Не ми прилича на трева с тези дълги лиани, но карай...

Е, някъде съм чела, че и бананите били трева, а също и бамбукът Simple Smile

# 301
Да, така е. Аз съм виждала банани не само в саксия, но и в почва в градини в Грузия. Огромни, но изцяло зелени, без никаква следа от нещо подобно на дърво.
Бамбукът също е така. В Шабла преди много години имаше огромна туфа с бамбук, много красив.

# 302
  • Пловдив
И аз щях да кажа храст за хмела, но май не съм виждала, мъжът ми е виждал и знаеше верния отговор. Беше ходил покрай Марица да си бере "шишарки" от хмел, понеже сам си вари бира. Но били много по-"слаби" от купешките откъм съдържание на каквото там му трябва за бирата.
Храстът има стъбло от дървесина.

За Славейков и аз бях сигурна, макар да не знаех за стихотворението: взаимната им неприязън с Вазов е известна, а и той е бил болен.

# 303
  • София
Мъжът-айкидо голям късмет с лесни въпроси, той пропиля един жокер.
Операция Валкирия, веднага щях да го кажа, дори без да искам подточки. Заради филм с Том Круз.
Втори пореден елементарен въпрос. Ернан Кортес разбира се.
Уф, прецакаха го с тази Нула, а и самия Билалов мазно го лъзна, хах. 😑
Аз лично 28 нямаше да посоча в никакъв случай.

Е, какво може да е хмела? Вкарай малко логика, мисли. Не, веднага жокер. Щом се добива бира няма как да е храст.
Хаха, каква крава. Лисица разбира се. Онова е Сивушка. Айде пак жокер. Спаси я този път мислителката.
Боже и за чесъна не знае. А за това дори в Стани богат е споменавано ако не се лъжа.

Хахахаха, Билалов:
''А, Йорданке, чувала ли сте за 'кръга Мисъл'
Това бе маалко метафорично и леко заядливо, хахахаха -)))

# 304
  • Пловдив
Цитат
Е, какво може да е хмела? Вкарай малко логика, мисли. Не, веднага жокер. Щом се добива бира няма как да е храст.
По-логично от това - здраве му кажи. Sunglasses

# 305
За хмела беше объркващо,защото,който го е виждл само вдигнат на рамките,прилича на храст. То си е лиана.

# 306
Цитатът е на Чърчил,пише го на британските паунди.На банкнотата от 5 паунда са.

# 307
И аз помислих първо за Чърчил, той защо така го отхвърли... Още повече, че изказването звучи като част от реч с патриотичен патос, а не като заплаха.

# 308
Цитатът е на Чърчил,пише го на британските паунди.На банкнотата от 5 паунда са.

Британски паунд на живо не съм виждала, но чий е цитатът – зная.
Само не знам откъде го зная – от учебници, от книги, от филми? Не помня.

# 309
Еее, или е притеснена, или не може да мисли. Където има най-много хора - там.
Ха, и аз сгреших Flushed

# 310
Ееее,за втори път тази вечер жокерите дават грешни отговори.

# 311
  • In The Middle Of Nowhere
Нещо някакви кофти въпроси й се паднаха на тази мацка, не че и тя беше много по мисленето.

# 312
Слаби играчи,слаби..

# 313
  • София
Слабичко днес. Мъжът имаше голям късмет с елементарни въпроси в началото и после се омота здраво. Билалов го измъкна от поредната тухла от публиката за Пикасо. На Фрида Кало мисля, че Билалов казваше фамилията с грешното ударение.
Разбира се, че Чърчил е отговора. Той е прочут с изцепките си. И по адрес на България се е изказвал с уличния си хулигански език. Цяла книга с негови подобни цитати може да се издаде.

Жената ми беше симпатична, но уви, не се получиха нещата.
И на двата въпроса можеше да отговори без жокери, особено на този за кражба-грабеж. За Суоми точно това бе уловката, да се закачи за нея, та го каза ама чак след 50 на 50
За Мей съм го срещал и ми е останало в съзнанието ама не е лесен въпрос. Дали слуша Куин и дали трябва Билалов можеше да си го спести. Всеки сам избира каква музика да слуша.

# 314
  • тук, на мястото си
Толкова измъчени 3000 лв и накрая ги изгуби.

Общи условия

Активация на акаунт