Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 055
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Нелепо е. Тази жена нищо не знае, а ще си тръгне с поне 2000. А мъжът преди нея можеше да напредне доста, ако не беше идиотския въпрос за клипа.

# 331
Мхм, просто ми стана интересна заради Истанбул Joy Хооо добре, точно преди дни имахме спор в темата за сериала играта на буквите и повечето хора не ми вярваха като им казвах, че крал и цар не са идентични, и първото е по-ниска титла от второто. Радвам се, че го казаха тук.

# 332
Аз ли не чух, или тя наистина не спомена кой е авторът на „Спасителят в ръжта“?

# 333
Аз пък си мислех, че крал е католическата титла, а цар източно-правиславна.

# 334
Май е Басовия проток.

# 335
Дано не бъркам, но цар произлиза от кесар (цезар), който е с ранг на император. А император е по-висока титла от крал.

ПП За протоците умирах права.

# 336
Дано не бъркам, но цар произлиза от кесар (цезар), който е с ранг на император. А император е по-висока титла от крал.

Точно така, Симеон си присвоява титлата "цар, равна на император". И затова и руските императори са царе.

Но този Басо проток беше много гаден. Загаднели са нещо...
Ама ей сега четох, че някой стигнал до 100 000 и ще го излъчат след изборите.

# 337
Така е - цар е нашата (и руската) версия на цезар.

# 338
И аз мярнах някъде, че е отворен въпрос за 100 000, но кога и как, не знам. Не вярвам да ги дадат, освен ако не е уговорено.
Съжалявам, но не вярвам в порядъчността на организаторите на шоуто. Шоу е все пак, не реално състезание. Бизнес.

# 339

ПП За протоците умирах права.
Точно така, просто разликата в езиците Simple Smile за титлите Simple Smile)) ц(ез)ар=кесар=император по-високо от крал. Жалко, че не си в темичката ни за Буквите.  Буквално бях сама и излизаше сякаш това е някаква моя теза, която си измислям, а останалите настояват, че цар няма общо с император, а е равно на крал... а все пак гледаме исторически уж сериал, и би трябвало да се знае. Абе както и да е хаха просто ми стана забавно, че го дадоха като въпрос тук.

Тя просто се насочи към този, който й звучеше арабски, някак по-близко й звучеше, за останалите абослютно нищо не знаеше .... отново без разсъждения кое къде се намира. Нито разказа нещо за Истанбул.

# 340
  • тук, на мястото си
Въпросите за клипа и професията на Форд бяха много гадни.
Харесвам Крис Айзък, но обикновено слушам песните му,  никога не съм обръщала внимание на клипове, но тази вечер "разгледах" клипа му.

# 341
Хелена Кристенсен не беше ли манекенка? А Памела е фотомодел. Въпросът беше "кой фотомодел..."

# 342
  • тук, на мястото си
Памела я знам като актриса, може и да е била фотомодел.
Синди Кроуфорд,  Кейт Мос и Хелена Кристенсен са модели.

# 343
Памела започна като фотомодел. Първо се появи в списания,(като Плейбой) и след това влезе мощно в холивудското кино. Нещо като Арнолд Шварценегер,който почна като културист...

# 344
  • София
Бляк, това за Крис Айзък не го знаех.
Тези моделски въпроси са ми отвратителни.
Прецакаха мъжът, а имаше потенциал.

За Харисън Форд и дърводелството е много известен факт, учудвам се, че не го бе чувала дамата. Тя изобщо знаеше ли нещо? Симпатична жена, ама много уплашена и като цяло не знаеше, хъката мъката и късмет имаше. Добро използване и на жокерите все пак. Не трябваше да рискува на последния въпрос, бе видимо, че той вече е тъмна Индия за нея. Аз също си нямах идея.

Общи условия

Активация на акаунт