Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 017
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък бях за кетчупа, само защото американците са странни.
Тази жена ми изглежда позната, да не са я давали някъде?

# 451
Аууу, каква е тази птицечовка?!

# 452
  • София
Баси, що за въпрос бе това, сериозно ли кетчупа? От кетчуп и подобни не се ли получава разстройство???

Леле тази май са я извадили от Ергена. Ще пада смях сега. Някакъв микс ми е между Валерия и Габи, хаха

Бял картон! 😎

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 18:35 от Diavolo

# 453
Добре де, тази защо се държи като напушена? Или като селска пръчка попаднала на площада в големия град.

# 454
Не го знам този картон - печели ли се нещо, като ти го покажат? Joy

Тя разсъждава, за разлика от предходния участник.

# 455
  • София
Билалов преди малко и каза отговора ама тя не слуша или не може и да иска...
Много се лигави.
Бял картон естествено, дори и да не го знаеш е логично.

# 456
Ох, имам чувството, че Билалов се дразни вече...

# 457
Мулен Руж.

# 458
  • София
То отговора е във въпроса. Елвис.

Иначе разсъждава наистина жената. Не е като предния участник. Сети се и за бялото и за предния въпрос, забравих го вече какво беше. Но няма увереност в себе си и предпочиташе жокерите.

# 459
Дразни се Билалов - не ми се струва. Беше готов да маркира вместо нея.

# 460
А защо за снимане на филм за Елвис ще трябва специален обектив?

# 461
Забавна реакция...

# 462
Досега май не ми се беше случвало да видя толкова противен за мен участник като сегашната – неприятна визия плюс неприятно поведение.
Но! И аз не мога да отрека, че се опитва да мисли, с което ме изненада много приятно. А в крайна сметка това е важното за предаването – да знаеш и да можеш да мислиш.

# 463
  • София
Хахаха, е тук се изложи вече. Билалов вика 70-те години. Тя: Е, значи не е Елвис. И Билалов, Елвис е, Хахаха
Е, може ли да не знае през кои години се е вихрел краля на рокендрола.

Наистина бе много лесен въпрос. Аз първоначално тръгнах да премислям и да си спомня за някакъв факт, който да съм прочел за тези специални обективи, но едновременно с това гледам въпроса и чета: музикален биографичен филм. Е, то от тези четирите само Елвис отговаря на този критерий. И спрях да мисля.

Аз много пъти съм казвал и не само аз, много хора тук. Въпросите трябва да се четат внимателно и да се мисли, защото понякога (и никак не рядко) отговора е закодиран в самия въпрос.

# 464
Много съм разочарована.Участниците неприятни и не особено умни!
Въпроса за бутилката вино беше труден за толкова ранен етап,ама за Елвис беше очевиден.

Общи условия

Активация на акаунт