Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 001
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Тоалетната няма смисъл, защото в танка екипажът не може да се разхожда вътре за да отидат да я ползват. Аз се колебах между котлон за храна и уред за чай и там вече беше на късмет. Ако беше запазил 50:50 имаше шанс.

# 481
В Астерикс и Британия се споменава, че римляните завладели Британия, защото местните спират да воюват всеки ден в 5 часа, за да пият гореща вода (още няма чай).
Явно и в реала имат подобен проблем.

# 482
  • София
Да, да, танкът е тесен, не случайно му казват подвижния гроб. Ама под тоалетна да не се има предвид истинска тоалетна, а някакво дребно нещо до стола, хах. Нз, все тая. 😂

# 483
Шерлок Холмс, естествено!

# 484
  • София
Франция и Испания, айдее

# 485
Голямо мислене за нещо очевадно...

# 486
Минанам само да се възмутя от липсата на елементарна обща култура и глупостите, които произлязоха след това.

# 487
Елементарен въпрос, ама ... клепачи.

# 488
  • София
Клепачи или ушите, по-скоро клепачите ама тук ще искам жокер.
Носът е Ринопластика, а пръстите ми звучи абсурдно.

# 489
Е, чак елементарен не е, макар че може да се направи логическо предположение.

# 490
Е, клепачи..Не е чувала явно.
За ушите трябва да е отопластика предполагам.

# 491
Оле, тази празнодумница да си ходи!
Клепачите!

# 492
Гениален айти! Как не можа да намери това, което излиза за секунда.

# 493
Гениален айти! Как не можа да намери това, което излиза за секунда.

Той не можа да чуе думата, иначе е съвсем вероятно и да я знае, и да я намери, ако не я знае

# 494
  • София
Явно са клепчаите като ви чета. В Бг мама няма как да не се знае това. Е, нямаше как да знам, защото тези неща не ме вълнуват, ама наистина е логично да са клепачите.
Нейните въпроси бяха много лесни дотук, така че тук би ползвал 50 на 50 и ако остане клепачие го маркирам и после продължавам с още 2 жокера и 3000 лв. 😉
Бе не знам, може би и да рискувах с клепачи ама като не съм го чувал... Изклщчих носа и пръстите ама ако е ушите какво правим? 😛

Общи условия

Активация на акаунт