Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 010
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Добре бе, хора, за отоларинголог не сте ли чували, не сте ли ходили, че толкова не знаете как е думата за уши.

# 496
Звише ли каза? "Отговорът няма да ми дойде звише"?

# 497
  • София
Е, сега като го написа се оказа, че го знам това за отоларинголог. Но не се сетих веднага. Grinning
Егати и застрелания въпрос. Кой имал бар. Тъпотии. Има логика за Линкълн ама гаден въпрос.

# 498
  • Пловдив
Аз думата блефаропластика я знам, защото от години ми се иска да си махна торбичките под долните клепачи, но можеше да изключи другите. Рино-, ото- и кое беше третото са популярни.

Тоалетната беше твърде "очевидна", тоест подвеждаща, за 5000 лв., но аз се колебаех между нея и чая.

# 499
Първите ти букви от БЛЕфаропластика са може би съкращение от бленда – онова нещо в старите фотоапарати,което мига като клепач.

# 500
Не е съкращение - на старогръцки блефарон е клепач.

# 501
  • София
Първите ти букви от БЛЕфаропластика са може би съкращение от бленда – онова нещо в старите фотоапарати,което мига като клепач.
Бленда има при всички фотоапарати. Чрез нея се определя пропускливоста на светлината към матрицата.

# 502
То затова се и нарича бленда 😀

# 503
Това гхий за първи път го чувам.
Медичи е във"Владетелят".

# 504
Аз го знам като "гхи". Близка купува или прави за детето си, защото в обикновеното масло има някакви остатъчни млечни протеини, а то има алергия към тях

# 505
И мен маслото ме уби, при това въпрос само за 500 лева. Явно много изоставам от модата.  Ама мен и това с барабаниста ме хвърли в тъча. И за Титаник не знам.... Абе много съм зян явно.

# 506
За Саутхямптън съм,от там тръгва поне.
Това за барабаниста и аз не го знаех.

# 507
  • Манчестър
Въпроса за Титаник не беше точен. Белфаст не е британски град. Ирландия не е част от Великобритания, а самостоятелна държава.

# 508
Въпроса за Титаник не беше точен. Белфаст не е британски град. Ирландия не е част от Великобритания, а самостоятелна държава.
Не е така! Белфаст е в Северна Ирландия, която е част от Великобритания.
Намира се на остров Ирландия, но не е част от едноименната република.

# 509
Не е лошо да се проверяват фактите преди да се обвинява предаването в некоректно задаване на въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт