Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 379
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Е, как?! А изглеждаше интелигентен.

# 511
Мисис Симпсън - разведена американка, за която се жени.
За сега много лесни за мене въпроси.

# 512
Абдикира, заради жената до него. Уолис Симпсън.

# 513
Гхи продаваха наскоро в Лидл.

# 514
Распутин. Досега наистина лесни въпроси, поне за мен.

# 515
Ето на, за мен Распутин изобщо не е труден въпрос, но на друго бих се издънила...

# 516
Гхи стана много популярно тук покрай като модата в храненето.

# 517
Ужас, не знае кой е Ленин! По метода на изключване - Распутин.

# 518
  • In The Middle Of Nowhere
Доста факти от историята му куцат на това момче. Аз също не се затрудних изобщо за Едуард 8 и Распутин.
Но... пък щях да се издъня за първото опитомено жовотно. Кучето ми се стори доста очевидно и лесно да е и се засилих към коня и...щях да изгоря 💣
За гхи-то си знаех от рецептите.

# 519
Кучето си има логика - то (вълкът тоест) само се е домъкнало до огъня на хората, където му подхвърляли кокали и огризки, после някоя вълчица родила при хората и те отгледали малките... Докато с коня е по-сложно, трябва да се хване жив, да се пази в кошари, да имат такъми и каруци (иначе каква полза от него).

# 520
А аз си мислех за котката. Но сигурно защото винаги съм имала котки. Simple Smile

# 521
Котката се е присламчила чак когато вече е имало хамбари с жито.

# 522
А аз си мислех за котката. Но сигурно защото винаги съм имала котки. Simple Smile
Котката е по-късно, когато вече има земеделие и някой четирикрак трябва да пази зърното от гризачи.

# 523
  • In The Middle Of Nowhere
Моята логика беше, че конят е ползван за придвижване и работа, а кучето за лов по-късно, но явно логиката ми не е била правилна.
В гугъл видях, че кучето е опитомено преди 14 хил години, а конят преди 4-5 хиляди.

# 524
Това за кучето си спомням, че в малките класове го учехме.

Общи условия

Активация на акаунт