Отговори
# 180
Ебру и Акън ще участват в предаването "Турция - едно сърце", което довечера ще бъде излъчено по всички телевизионни канали в Турция едновременно. Представителите на телевизионните канали Стар тв и Тв 8 ще участват в  едновременно и има вероятност Ебру и Акън да са заедно в  кол центъра, където ще се приемат обажданията на желаещите да участват с дарения.
Онзи ден Ебру опаковаше бисквитки за дечицата от районите пострадали от земетресенията, а днес ще участва в събирането на парични дарения.

Сговорна дружина планина повдига е казал народът. Толкова хора от цял свят се обединиха в подкрепа на бедстващите, сега това съвместно ТВ излъчване тази вечер с актьори представляващи различните телевизии не е ли прецедент за тях, но в крайна сметка е за благородна кауза, дано е повече от успешна. Hands PrayHands PrayHands Pray

# 181
В момента го гледам на живо по една турска телевизия, която нашия кабелен оператор излъчва. Дават основно водещите , а тези на телефоните в общ план . За  съжаление все още не съм видяла нито Ебру, нито Акън. Показват сметката, на която да се превеждат парите и сумата, която е събрана до момента.

п.п. Току що видях Нелихан Атагюл, мисля че е тя.
Тя е, бърше си очите, сигурно се е разстроила от някое обаждане.
Най-вляво има едно момиче с дълга къдрава коса може да Ебру, седи до някакъв мъж с брада.

Ебру е дадоха я отблизо няколко пъти. Не успявам да видя Акън, но не гледам постоянно пускам от време на време. А мъжете са повече от жените и в общ план трудно ще го различа.
До Ебру седи млад мъж къдрав и с брада, може да е новият й партньор от Лавадулките, но това е само предположение, не са го давали в близък план.

По TRT Turk гледам.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 22:17 от sineva 1

# 182
Сега погледнах, права си Синева, Ебру и Биркан присъстват в момента, Акън с неговата екранна партньорка не го забелязах. Възможно е бройката присъстващи да се въртят на ротационен принцип, за определено време след което следващите доброволци поемат щафетата. Предаването на живо ще е няколко часа, та Акън и Бансу може да са по късно. А може и да има няколко студия.

# 183
Най-вероятно е така, защото Акън не се вижда никакъв. Или е в студио на друга телевизия или в един момент ще се сменят. Видях някои по едно време да стават от местата си.
И за Биркан си права, но аз съм толкова лош физиономист. Още не съм запомнила добре чертите му и не бях сигурна. Че веднъж вече, за мой срам, го обърках с един от актьорите от Вятърничав Flushed

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 23:05 от sineva 1

# 184
Да, Синева, Ебру и Биркан присъстват като представителите на Лавандулките към Стар ТВ, и аз ги видях. Акън и Бенсу обаче ги нямаше, може би по- късно ако още веднъж минават телевизиите.

Ебру преди ТВ студиото

Ебру: „Мисля, че всички са казали преди мен, но всички преминаваме през труден и ужасен етап. Искам да отбележа, че е страхотно, че много хора и държави се обединиха. Силно се надявам, че в близко бъдеще ще успеем да излекуваме всичките си рани, ще успеем да възстановим всичко, което сме загубили. Изказвам искрените си пожелания всички наши пострадали хора да оздравеят скоро, както и съболезнования на тези, които са загубили своите близки. Благодаря ви!"

# 185
Турците са много щедри и солидарни ще съберат много пари.
То при толкова хора останали без жилища ще е капка в морето, но това дава кураж на останалите без дом, че не са забравени.

Браво на звездите, че участват в тези студиа и така популярността им ще бъде осребрена в полза на пострадалите.

# 186
От предаването

Ебру и Биркан

# 187
Ебру прекрасна, както винаги.
Сега видях по Фокс Кавънч и Каан. Явно има студия в различните телевизии, за да могат повече известни личности да участват. Не знам в кое студио е Акън, но е по някоя от другите телевизии.

# 188
Сега видях по Фокс Кавънч и Каан. Явно има студия в различните телевизии, за да могат повече известни личности да участват. Не знам в кое студио е Акън, но е по някоя от другите телевизии.

Ами, ТВ 8 минаха, явно Акън не е поканен.
Освен, ако не правят втори тур...

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 23:39 от jackie.

# 189
Обявените резултати до момента, а живото предаване продължава до 2ч. Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap
Досега са събрани 108 милиарда 663 милиона 563 хиляди TL и са изпратени 6 милиона 862 хиляди SMS.

# 190
Ами, ТВ 8 минаха, явно Акън не е поканен.
Освен, ако не правят втори тур...
Въртят ги, сега видях, че в студиото са сменили звездите и още продължават. Или е минал и сме го изпуснали или ще е в късен час.

Ебру беше поканена в прайм тайма, това е комплимент за нея.
В такъв момент това не е най-важното, но ми направи впечатление.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 00:28 от sineva 1

# 191
ТВ 8 пак се появиха...ще  чакаме и Акън

114 милярда до тук

Бенсу е там

Ето го беее...там е

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 00:07 от jackie.

# 192
Акън и Бансу вече се появиха, но по важното е, че сумата продължава да нараства все повече.

# 193
От предаването

Похвална е цялата организация, съпричастността на хората. Днес няма конкуренция, няма рейтинги... тази вечер има Турция като едно цяло.

# 194
Студиото едно ли е и периодично  се сменят звездите и водещите?
Пускам от време на време, май около час и правят смяна

И аз го видях, много сте бързи.
 В много късен час са ги пуснали Акън и неговата. Rolling Eyes
Ебру и Биркан в прайм тайма бяха.

п.п. Не са се засякли Миран и Райан дори по коридорите, в много различни часове са ги сложили. Nerd

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 00:26 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт