Отговори
# 675
Онче, на мен ми хареса момента, в който Кемал накара Харика да извика Джем в ресторанта, за да се запознаят. И отново имахме проблясък в бъдещето, че Кемал и Харика ще имат момиченце. Ами разпита на който Джем подложи Кемал, че и на сватбата го покани. А историята на Ешреф и Сюрея е много тъжна, с много болка в нея.
Много съм любопитна кой е отворил бункера и е изпразнил сандъка. Изобщо много въпроси и никакви отговори до този момент.

Във фрага дават Сюрея с един възрастен господин на гроба на Ешреф. Явно Кемал ще бъде представен като негов роднина или син дори, ще видим.
Засега не мога да определя точно чувствата на Кемал към лелята. Сякаш са мили спомени, но знае, че истинската му любов е Харика, а не Сюрея. Като цяло завързана емоционална история.

# 676
Оооо, дааа! Това в ресторанта си беше направо дуел! Hands Muscle
Силна сцена и много интересно решение. Как се гледаха двамата. Но Кемал запази хладнокръвие и даже лежерно се усмихваше. Естествено, човек, кален в битки, че и умирал в тях, как ли пък ще се притесни от някакво богаташче от 21 век. Grinning Sunglasses

# 677
Да ви кажа мен серията, макар да ми беше интересна, изключая рускинята която бълваше като картечница и нещо не можех да и следвам разбираемо ефирния превод, но серията определено ме натовари и напрегна. И на мен ми е мъка като гледам Сюрейя колко тежко преживява не прежалената си любов. Да там чувствата са били споделени и доста силни. Относно брака м/у Харика и Джем видно е и с просто око че би бил грешка и няма да ги направи щастливи, защото сякаш е по скоро навик, но пък поведението на Харика ме подразни защото сякаш доказваше основание за упреците на Джем. То даже Кемал постъпи разумно, като предложи да поканят годеника на вечерята. Не съм сигурна дали би била възможна щастлива развръзка м/у Харика и Кемал предвид миналото му със Сюрейя, а тя реално наистина е читав човек, жертвал себе си за да отгледа едни достойни и независими осиротели момичета.
Бога ми не ми се мисли какъв катаклизъм ще преживее Сюрейя като види "починалия си съпруг" пред себе си, направо нямам думи, тя от срещата на летището беше разтърсена, а за цяла вечеря.... Как ще се съвземе... Реално тя не е сигурна че той е починал, нали вероятно му е направила фиктивен гроб, а мъжа до нея на гроба ми се струва по скоро от гробищния парк подръжка.... Тази сцена трябва да е след посещенито му на вечерята, може да го сметне за син на Кемал и затова да е така гневна на гроба.
Както и Онче писа, по скоро ми се струва, че наистина ни очаква тежка драма. Но пък знае ли човек как ще извъртят историята сценаристите, може да ни изненадат приятно.....
И не мога да не отбележа прелестна красавица е Ебру, с тази черна рокля дето е във фрага, това нещо не е за всяко тяло.

# 678
В презентацията за чужбина бяха написали, че Чудесата са емоционално влакче и съвсем коректни са били. Надявам се и аз, че ще нагласят нещата така, да не ни засипят с тежка драма и ще съумеят да облекчат чувствата на Сюрея, че там е най- тежко. Та Сюрея си помисли, че полудява като майка си, макар бабчето (която ми е любимка) да не е толкова луда за колкото я мислят, тя по- скоро се прави на такава.

Проблясъка от бъдещето.

# 679
Добро утро, момичета!

„Много хора искат да се возят с вас в лимузината,
но това, което реално искате, е някой,
който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се повреди“

Ти ми даде крила и ме накара да полетя...

# 680
Здравейте!

Сега си тук…
в мечтите си да бягаш и бягаш, за да не нараниш никого.
Жена, която не знае, че ще има история, когато пише история, нейната радост е щит за нейната тъга, силните стъпки на сърцето й не могат да се
поберат в ума й
... в момента.
С най-трудното вземане на страна и безкрайната възможност за емоции, за каквото и да живееш, момиче, но с "честност".
Време е да съберете парчетата, които сте раздали, така че никой да не липсва.
Добре дошла, Харика!

Ебру Шахин

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:10 от cvetansk

# 681
За нетърпеливите

СТОЛЕТНО ЧУДО еп.2

Руски превод със субтитри или руско озвучаване
https://turkru.tv/stoletnee-chudo-2-seriya.html
https://1plus1tv.ru/20863-stoletnee-chudo-yuz-yillik-mucize…

С английски субтитри
https://turkish123.com/yuz-yillik-mucize-episode-2/

# 682
Феновете успяха да измолят продукцията да им даде тази снимка без надписи.

Нова снимка на Ебру

Биркан и приятели по време на излъчването на епизод 2 на Чудото

# 683
Рейтинга излезе....във всички групи сме нагоре.
Започват да включват турците за какво иде реч

# 684
Много ми хареса серията, но съм я гледала само с озвучаване по време на излъчването. След като я гледам със субтитри, ще се включа в обсъждането на случващото се в нея. Сега само ще споделя, че харесвам играта на актьорите, красивото заснемане в топли и уютни цветове и омагьосващата музика. Тя сякаш ме увлича със себе си и ме отнася в света на чудесата.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 17:10 от nedlen

# 685
Оя днес била рожденичка, да е честита и успешна.

Тансу я е поздравил вируално с техни съвместни моменти.

Навата ретро визия на Тансу.

Пуснали са още промофотки от епизода довечера.

Обеща ли са чооок романтик епизод, а как ще завърши е друг въпрос....

# 686

Сто години чудо епизод 2 БГ превод

Казуса с тази гривна ще бъде много интересен. До тук знаем само, че е творение на арменски бижутер от 1950г. и Ешреф я подари на Сюрея за РД. Интересен е факта, че тя се е отървала от всичко свързано с него, а той пък след като купи гривната не я запази като сантимент. Може да ни сюрпризират и да ни покажат каква е историята на това бижу (освен известното ни досега).

# 687
Цвети , изгледах епизода и точно за гривната щях да питам и коментирам.
Ще се окаже с история.
Ебру е нежна красавица , но като мери булчинските рокли беше приказна с това телце. Heart Eyes

# 688
Феми, ето Харика с булченската рокля на Сюрея

Връзката между Сюрея и Харика е много силна. Харика обожава и много обича леля си, както и тя нея. Но пък ми прави впечатление, че някак едва забележимо всички треперят над Харика. Дали пък нещо не е свързано с ранното й детство, нещо, за което дори тя не си спомня.

# 689
Добро утро, момичета!

"Светът е оцелял, защото се е смял.."
Усмихнете му се и вие ,
днес, всички закачки, шеги и първо априлски лъжи са позволени!

Общи условия

Активация на акаунт