Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 95 824
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам криолиполиза, доволна бях, но е опасна процедура. Тогава не бях чела за Линда, ако бях нямаше да се подложа.

# 106
Аз имам криолиполиза, доволна бях, но е опасна процедура. Тогава не бях чела за Линда, ако бях нямаше да се подложа.
На коя част от тялото беше? Какъв резултат видя?
Аз имам едни много  упорити мазнини по ръцете, които си стоят колкото и да отслабвам. Обмислям различни варианти.

# 107
На корем. Сваляне на обиколките.

# 108
  • Варна
Тъкмо днес мислех да ви питам за криолиполиза във Варна. Някой някъде да е ходил?

# 109
Здравейте, дами!
Нахлувам в темата със следния въпрос, в събота имам записан час при д-р Анелия Здравкова и обмислям първо слагане на ботокс (чело и гневна, за пачи крак още не съм сигурна). Правила съм 0,5 устни при нея, но не успявам да намеря отзиви за ботокс при докторката. Като цяло информацията за работата и е доста оскъдна,  така че, всяко мнение би ми било от полза.

# 110
Денси , при кого ходи ?

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 00:18 от Candy_girl

# 111
В Дерма акт, както обичайно. Точно преди пандемията.

# 112
Здравейте!
Събирам всякаква информания  за фейсливтинг, обмислям да е във Варна, силно ме тревожи времето  за възтановяване,  колко време приемахте обезболяващи и общп взето след като се събудихте какво беше усещането!

# 113
  • при Arctic Monkeys
Не виждам във Варна кой би направил качествен фейслифт. Бих се доверила само на някой от ранга на Стоянов за такова нещо.

# 114
Доц. Янков или д-р Заякова, от съседен град съм и там си се струва улеснен вариант.

# 115
Не виждам във Варна кой би направил качествен фейслифт. Бих се доверила само на някой от ранга на Стоянов за такова нещо.
Подкрепям мнението, че само на Ильо Стоянов бих се доверила и той го прави.

# 116
  • варна
А за бишектомия на кого бихте се доверили?След 6 процедури радиочестотен лифтинг изглеждах добре 10 дни.

# 117
Момичета, след отслабване  ==> и съответно свличане на кожата на лицето, някоя успяла ли е да стегне кожата с апаратна или каквато и да е процедура?

# 118
  • София
Момичета, след отслабване  ==> и съответно свличане на кожата на лицето, някоя успяла ли е да стегне кожата с апаратна или каквато и да е процедура?

Трудна работа, аз съм минус 35кг. за 9-10 месеца...

# 119
Отрази ли се на лицето?
И има ли нещо,което да стегне кожата?
Така като гледам, май само фейслифт ще свърши работа ,но още ме е страх

Общи условия

Активация на акаунт