Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 95 842
  • 794
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, дами!
Нахлувам в темата със следния въпрос, в събота имам записан час при д-р Анелия Здравкова и обмислям първо слагане на ботокс (чело и гневна, за пачи крак още не съм сигурна). Правила съм 0,5 устни при нея, но не успявам да намеря отзиви за ботокс при докторката. Като цяло информацията за работата и е доста оскъдна,  така че, всяко мнение би ми било от полза.

Аз съм доволна от докторката. Така че мисля че няма от какво да се притесняваш. Слагала ми е и ботокс, радиес, и устни ми е правила. И конци ми е слагала. Въпросът е че аз нищо не задържам за дълго, и направо обмислям фейслифтинг вече, защото са едни пари на вятъра.
За устни освен филър някой правил ли е нещо друго - липофийлинг примерно? за да каже мнение. При мен филъра задържа по малко от месец и изчезва. А преди време имах и мигрирал, който пак Здравкова ми е разграждала. Някой беше питал по -горе дали боли. Лично мен въобще не ме е боляло. Даже много по малко като усещане е от поставянето. То е просто в една точка и толкова. Всичко изчезва до 2-3 дни обаче. И тя ми беше казала да изчакам 1-2 месеца преди да сложа, защото без това не задържам, а така съвсем ще разграждам.
Та вече ми се иска с нещо друго да дам обем на тези устни, да не е с фълир. Ще съм благодарна за мнение.

# 121
Благодаря, Galeto..
Както споменах, аз си сложих 0,5 в устните юли месец, сега записах час уж да допълня устни, но на мен още ми стои филъра, особено в областта на контура и честно, се притеснявам да не стане много, ако още добавим, но пък имам една хоризонтална бръчка на челото, която ми се набива в очите всеки път като се погледна. Най-вероятно вместо устни ще ремонтирам нея Simple Smile
Много ми е ценно мнението Ви, тъй като наистина няма много инфо за докторката. В събота ми е часа и после ще споделя резултат.

# 122
  • Blondeville
Вчера следобед бях на разграждане на филър в устните, днес още не виждам никакъв ефект. Д-р Трендафилова каза до ден, два би трябвало да се види. Не боля особено, даже беше по-добре от поставянето, по-бързо поне.

# 123
Аз съм скептична, защото ми се струват много пари за резултат от 1-2 години, после кожата пак ще се отпусне, мисля. А пък ако стане грешка при радикална интервенция, не е като при филър. Но те поздравявам за решителността и ще чакаме споделяве на резултат.😊

# 124
Някой ходи ли в Белисимо? Напоследък много реклама правят на клиниката, виждам, че имат промоция на филър за устни.

# 125
Вчера следобед бях на разграждане на филър в устните, днес още не виждам никакъв ефект. Д-р Трендафилова каза до ден, два би трябвало да се види. Не боля особено, даже беше по-добре от поставянето, по-бързо поне.
Open Mouth при мен видимия резултата беше много бърз. Още същия ден спадна, но действието продължи няколко дни. Мисля си, че ензима е бил повече, над 6-7 бода по различни точки (защото по-нагоре прочетох, че може и с едно убождане). Може би зависи от миграцията.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 16:03 от Bug_Developer

# 126
Сложих преди 2 седмици баркод и малко назобилите и тези под ъглълчетата на устата
Линиите са много фини и трудно се виждат, но мен ме дразнеха
Не виждам разлика и ефект
Филтърът е Теосиал 2
470 лв

# 127
  • Варна
Някой ходи ли в Белисимо? Напоследък много реклама правят на клиниката, виждам, че имат промоция на филър за устни.

Не съм ходила в Белисимо, не мога да изкажа мнение, но им бях писала да питам кои марки влизат в промоцията им сега през Февруари и ми отговориха ( много бързо в интерес на истината) че промоцията е само за Hyafilia 1мл. Това е някакъв корейски филър който не са ми слагали, а съм доста алергична и честно казано малко ме е страх да рискувам. Предвид че трудно задържам филър не рискувах да се запиша.
Някой слагай ли е тази марка филър?

# 128
  • при Arctic Monkeys
За първи път чувам този филър и не бих си сложила.

# 129
Някой правил ли е plexr под и над очите? Колко дълго се възстановявахте?
Запазих си час за 15, но в края на месеца ще пътувам и ми се иска да ми е минало.
аз съм ходила миналата година при доктор Парту. Не съм запозната с филърите им, засега се въздържам от тях. Правих плазмотерапия.

# 130
  • София
Дерма Акт са пуснали нови пакети. Пише мезотерапия за лице, но не е уточнена марката. Винаги упоменават марките, а сега не. Някой знае ли каква е мезотерапията?

# 131
Все си мисля, че ако нещо се сложи под очите ще станат торбички.
 Чудя се къде точно се слага, какъв продукт и какъв е резултата. 🤔

# 132
Записвам се и аз в темата.
На 42 години тънка кожа, без обем, вече с видими бръчки, но поне няма сериозно отпускане. Нормално имайки предвид, че съм 50 кг на ръст 170 см. Преди 3 седмици за пръв път реших да направя нещо за лицето. Ботокс на пачи крак, чело и гневна бръчка. Филър Belotero в устни и скули. Всичко това при доктор Ася Данчева. От всичко засега съм доволна. Ботокса ми направи синина на челото, но изчезна след 10-тина дни и сега драстично се изглади. Филъра в устните 0,6, но аз не исках да е драстична промяна. Не обичам надути устни. Сега са по-скоро с лек допълнителен обем и по-хидратирани. В скулите (по-скоро бузите) 1 мл общо. Имам чувството обаче, че вече започва да изчезва.
Сега искам нещо за долната част на лицето. Докторката ми препоръча 4D laser lifting Fotona, ама като изчетох мненията за лазерите, май нещо друго ще търся. Назолабиалните гънки много ме дразнят. Както и липсата на обем и видими пори.
Гледах Profhilo мезотерапията, но незнам дали ще има някакъв ефект. Поне пише, че са 2 процедури през месец и после чак след 6 месеца. Честно казано нямам време да се мъкна по козметици през 2-3 седмици.
Ако дадете нещо друго като съвет - приемам.

# 133
  • при Arctic Monkeys
Направете си една хубава мезотерапия или курс от няколко. Аз харесвам Теосиал, има доста други варианти, от които са доволни.

# 134
  • Blondeville
За съжаление все още не виждам ефект, при мен убожданията бяха май 7, по 3 от всяка страна и 1 по средата.

Open Mouth при мен видимия резултата беше много бърз. Още същия ден спадна, но действието продължи няколко дни. Мисля си, че ензима е бил повече, над 6-7 бода по различни точки (защото по-нагоре прочетох, че може и с едно убождане). Може би зависи от миграцията.

Общи условия

Активация на акаунт