Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 95 935
  • 794
  •   2
Отговори
# 135
Момичета вчера отидох уж за устни и брадичка, а се сдобих с радиес и  мисля че се получи много добре

# 136
  • Варна
Доц. Янков или д-р Заякова, от съседен град съм и там си се струва улеснен вариант.
По принцип, ако има отзиви за двамата, повечето положителни са за доц. Янков и превес на отрицателните за доц. Заякова.

Преди време хирург, на който имам доверие, ме прати при Янков заради хирургична манипулация на лицето. Направи ми впечатление, че при него ме праща, а не при Заякова, която е началник на Клиниката във ВМА и е логично да си помислиш, че тя ще е по добрата.
Не отидох при никой от двамата и нямам лични впечатления кой как се справя.

Доктор Зарка Стойчева, която работи в клиниката на доктор Денкова във Варна е очен лекар и има право да работи само в околоочната област. Щом и там се е изложила....

# 137
Някой да е третирал себорейна кератоза?

# 138
  • при Arctic Monkeys
Варна е пълна трагедия откъм лекари, това е истината. Трябва накрая някой да бъде хубаво осъден, та да внимават какви ги вършат. Като чуя, ами случва си, лошо ми става…

# 139
Аз да попитам все пак някой от форума да се е оперирал във някоя клиника във Варна ?

# 140
Момичета, след отслабване  ==> и

Трудна работа, аз съм минус 35кг. за 9-10 месеца...

Би ли споделила как свали толкова много уаоо

# 141
  • София
Момичета, след отслабване  ==> и

Трудна работа, аз съм минус 35кг. за 9-10 месеца...

Би ли споделила как свали толкова много уаоо

С програма Превенция в МБАЛ Доверие.

# 142
Коя снимка е след?
Момичета вчера отидох уж за устни и брадичка, а се сдобих с радиес и  мисля че се получи много добре

# 143
Имам един глупав въпрос. Обмислям филър с хиалурон в устните и се чудя дали трябва да спра рутината с ретиноидите известно време преди процедурата. Естествено, не слагам по устните, дори близо до тях. Но все пак не знам дали едното пречи на другото.

# 144
Здравейте, досега не съм правила никакви процедури, но ми се загнезди мисълта да започна с устни. Горната ми устна е по-тънка от долна и ми се иска някаква симетрия. Чета добри отзиви за д-р Ванеска. Какво ще ми препоръчате за максимум естествен ефект? Нищо не разбирам, връщам се да чета. Ще съм благодарна за всякакви съвети. Също, ако някой може да сподели мнение за д-р Хлебаров ще съм задължена.

# 145
Здравейте, някой има ли отзиви от Апарата Endolift лазер?  Благодаря предварително!

# 146
Коя снимка е след?

втората и третата
Не си ли личи Cold Sweat

# 147
втората и третата
Не си ли личи Cold Sweat
[/quote]

Личи си разбира се, ефекта е поразителен!

# 148
  • София
Личи си, много добре ви се е получило, браво!

# 149
Здравейте ! Не съм много запозната с повечето процедури ,но искам  съвет. На 33г съм имам ужасно дълбока гневна бръчка ,която немога да преборя. Миналата година сложих ботокс 24 единици ефект нула,тая година друг лекар също ми слага като оърво сложи 15,после още 10 и пак не е изцяло получен ефекта. Да леко са парализирани движенията но успявам да се сбръчкам и гънките на бръчката си седят. Днес ходих да ми сложат филъри да запълнят тея две гънки между очите ми и пак не стана на 100% да св изпъне. Какво да я правя тая бръчка,като трън ми е в очите? Забравих да спомена ,че ми е наследствена майка ми е така и нейната вече е ужасна ако сложа една стотинка и ще седи там

Общи условия

Активация на акаунт