Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 95 946
  • 794
  •   3
Отговори
# 150
Няма спасение.

# 151
Моята гневна също е много изразена, но след няколко слагания на ботокс малко се поразглади и вече не е толкова дълбока. Иначе и при мен не може да се блокира напълно, защото моята мимика е много силна и от средата на веждите чак натискам, а там не може да се боде, защото може да паднат клепачите.

# 152
Аз се отчитам с горно блефаро, ботокс и филър в назолабиалните (предния път беше преди четири години). Март месец ще правя долна блефаропластика.

Каква е разликата между скинбустър и мезотерапия?
Кристи къде прави блеферопластиката, доволна ли си, как са цените и колко време се възтановяваше
Доволна съм 😊 можеше, според мен, още малко да вземе в ъгълчетата, но лакомията край няма 😜 Правих я при Янева, в Зора. Цената е смехотворна там, в сравнение с другите места, но не това ми беше водещото. Просто най-много ми допадна от тези, с които правих консултация.

Относно възстановяването - предвиди си седмица, преди показване пред хора.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 21:26 от Cristi

# 153
  • София
Има ли дами, които са си правили блефаропластика при д-р Янева или д-р Желязкова (освен Алена)? Коя от двете е по-добър избор? Ако имате желание, моля да ми изпратите снимки на лс, ако сте правили при някоя от тях. За операция не знам дали ще се реша, но поне една консултация мисля да направя.

# 154
Гледах видеа за ботокс и четох за поставянето му.
Защо веждите падат на някои хора уж при добро поставяне ?
Това е плашещо🧌

# 155
Гледах видеа за ботокс и четох за поставянето му.
Защо веждите падат на някои хора уж при добро поставяне ?
Това е плашещо🧌

Няма много общо с поставянето. Ботоксът парализира мускулите, които държат веждите. Ако някой има постоянна мимика да стои с вдигнати вежди, ще изглеждат паднали..
Ако не се хареса, ефекта е доста краткотраен.

# 156
При мен веждите падат за 2 седмици и после съм ОК.

За гневна бръчка освен ботокс, който никога не ме хваща на 100% на това място, вечер слагам и тейп лента на мястото. Определено има ефект.

# 157

За гневна бръчка освен ботокс, който никога не ме хваща на 100% на това място, вечер слагам и тейп лента на мястото. Определено има ефект.
Може ли инфо за тейпа, моля. И как се поставя?

# 158

Може ли инфо за тейпа, моля. И как се поставя?

Купувам тейп за лице с ширина 2,5 см, режа лентичка с дължина около 5 см като правоъгълник, изрязвам ъглите на правоъгълника от едната страна (към веждите ) и лепя на гневна бръчка и нагоре към челото. Не помня моя тейп какъв точно беше, но ето как изглежда примерно :

Тук има примерен модел на лепене,

но аз го лепя по друг начин. Слагам го между веждите и после към челото.

# 159
А къде четете/гледате повече за тейпинга?

# 160
От къде ги купувате тези тейп ленти

# 161
А къде четете/гледате повече за тейпинга?
В Pinterest  и Youtubе има много клипчета, но мен ме мързи да лепя на цялото лице и слагам само на гневна.

От къде ги купувате тези тейп ленти
Има на много места, но трябва да бъдат за лице и най-добре да са копринени. Аз ги купувам от тук :

https://www.nakolenka.com/catalog/%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B7 … AYASAAEgKYtPD_BwE

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 13:35 от Vita

# 162
Явно нещо не правя както трябва, но като ги сваля до 1 мин минава ефекта...

# 163
Има ли дами, които са си правили блефаропластика при д-р Янева или д-р Желязкова (освен Алена)? Коя от двете е по-добър избор? Ако имате желание, моля да ми изпратите снимки на лс, ако сте правили при някоя от тях. За операция не знам дали ще се реша, но поне една консултация мисля да направя.
Аз съм правила при Желязкова гб, за другата лекарка не мога да дам мнение. Аз съм си доволна от моята опирация.

# 164
  • Варна
Кинезио тейп напишете и ще ви излязат.

Общи условия

Активация на акаунт