Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 96 212
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли наблюдения за терапия Гуна колаген? Дали колагенът внесен само чрез втриване с магнит се усвоява въобще? Предстои ми скинбустер скоро и се чудя дали има смисъл от тази козметична процедура преди него?

# 166
Кинезио тейп напишете и ще ви излязат.
Тейповете като част от физио и мануална терапия определено имат подпомагащи функции при възстановяване на меки тъкани, мускули и нервна проводимост, но лично аз не вярвам, че имат принос за бюти цели. За мен е поредният хайп и не бих отделяла време.

# 167
Моля тези от вас които са правили СО2 лазер да споделят дали да доволни .бякаде прочетох че от началото изглежда добре обаче след 3-4 месеца кожата на лицето не изглеждала ок.
Алена би ли споделила твоето мнение, знам че прави преди нова година процеурата,следях те в Инстаграм

# 168
Здравейте,момичета Flowers Hibiscus Случайно да знаете дали в България някои пластичен хирург извърша фенолен пилинг?Разрових се в сайтовете им ,но не открих нищо.

# 169
  • при Arctic Monkeys
Моля тези от вас които са правили СО2 лазер да споделят дали да доволни .бякаде прочетох че от началото изглежда добре обаче след 3-4 месеца кожата на лицето не изглеждала ок.
Алена би ли споделила твоето мнение, знам че прави преди нова година процеурата,следях те в Инстаграм
За какво ще го правите този СО2? Капиляри, петна, пилинг?
Аз правих процедура за премахване на повърхностни капиляри преди година и лекарката ми изгори лицето.
Освен капиляри, вече имам и две дупки на бузата.
Внимавайте кой какво ви прави на лицето.

# 170
Здравейте!
В темата повече се коментира за лице, но аз се включвам с въпрос за тяло. Някой правил ли е Wonder? Четох в доста сайтове, но търся личен опит и отзиви.

# 171
  • в 1001-та нощ

То е нормално след такава процедура да има леко спихване, т.е. може да има нужда от мезо след това Simple Smile

# 172
  • при Arctic Monkeys
И каква е целта, след като лицето ще спихне? Правиш процедури, след което поправяш с други процедури..
Д р Пенев във Варна прави дълбок ресърфейсинг, както и отстраняване на капиляри, образувания , третира акне и други кожни заболявания с СО2. Аз лично от тук нататък бих се доверила само на него относно лазери.

# 173
  • в 1001-та нощ
Каква е целта на това заяждане? Някакъв нов спорт ли е?

Лазерите не са процедури за напомпване на лицето ... И да, различните процедури имат различни цели. Не всеки мечтае да стане на питка.

# 174
При широко усмихване ми се появява тази бръчка. Странното е, че 22г на тоя свят не я забелязвах, а чак сега. И колкото повече го гледам, повече ме дразни. Някакви идеи как да я махна? Btw нося брекети и горните зъби вече са ми прави, т.е не е от това.

# 175
На мен точно такава усмивка много ми харесва - затова харесвам Пенелопе Крус. И аз искам такава! Върни се на старото си себеусещане.

# 176
  • Варна
На 22? Определено не ви е време за каквито и да е корекции.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 21:41 от ivka_smile

# 177
  • при Arctic Monkeys
Не се заяждам, питам какво се цели с процедурата. Никога след СО2 не съм имала спихване, а имам поне 10 сеанса, в моя случай за отстраняване на невуси, бенки и капиляри по лице и цяло тяло.

# 178
Здравейте,момичета Flowers Hibiscus Случайно да знаете дали в България някои пластичен хирург извърша фенолен пилинг?Разрових се в сайтовете им ,но не открих нищо.

Не мисля, особено че този пилинг си е опасен и трябва да сте в болничен 15 дни, възможно е да получите много хиперпигментация и други усложнения. Не мисля че бг специалист би се наел

# 179
  • Street of Dreams
При широко усмихване ми се появява тази бръчка. Странното е, че 22г на тоя свят не я забелязвах, а чак сега. И колкото повече го гледам, повече ме дразни. Някакви идеи как да я махна? Btw нося брекети и горните зъби вече са ми прави, т.е не е от това.
Bullhorn lifting?

Влязох да ви питам знаете ли за процедура с изрязване на бузите от вътрешна страна?

Общи условия

Активация на акаунт