Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Лесно можеш да се ориентираш по приемника. Ако е малък, черен и пише ЕОН, значи си на ЕОН. Ако е бял или черен, на който пише Vivacom, значи си на IPTV.

# 466
  • Галифрей
Завиждам на хората който ще гледат Сандитън сезон 3 за първи път

# 467
  • Вестерос
Хора, имам тъп въпрос, гледахме ли или още не сме третия сезон на Сандитън? Мярна ми се нова статия, че "ще" излиза, питах гугъл кога и гугъл рече, че било март-април, значи трябва да съм го гледала, обаче нищо не помня като случки и сега се чудя гледала ли съм го третия или не 😆
Гледахме го. Аз го гледам юни мисля, също разбрах от темата, че е излязъл.

# 468
  • София
Аз държах да гледам Сандитън 2 сезон с български субтитри, защото исках да усетя всеки нюанс в речта и играта без да се напрягам, но явно няма да дочакам. А вече нямам търпение и ще го гледам с английски. Не знам как за всякакви бози се намират преводачи, а за този разкошен филм - не.

# 469
Аз държах да гледам Сандитън 2 сезон с български субтитри, защото исках да усетя всеки нюанс в речта и играта без да се напрягам, но явно няма да дочакам. А вече нямам търпение и ще го гледам с английски. Не знам как за всякакви бози се намират преводачи, а за този разкошен филм - не.

И я така и си чакам. Ама няма. А къде го гледате дори с английски субтитри?
Защото аз по слух не мога да гледам.
Трябва да си има субтитри. И пак не ми в особен кеф,ама съм го правила ако много,много ми се гледа нещо.

# 470
  • Галифрей

И я така и си чакам. Ама няма. А къде го гледате дори с английски субтитри?
Защото аз по слух не мога да гледам.
Трябва да си има субтитри. И пак не ми в особен кеф,ама съм го правила ако много,много ми се гледа нещо.
Има ги всички сезони и са с ае суб и други езици.

Скрит текст:
Fmovies.to

Някой хора искат сезон 4 но аз мисля,че ако го направят ще е с други персонажи.  Няма да е същото.

# 471
Много благодаря!
Обаче този канал е платен и ми иска някакви кодове. Ом лайн няма ли го никъде свободно да се гледа?
Аз вече съм забравила всичко.  И героите и историята почти.
Като цяло не бях и много впечатлена от този сериал.
Много повече ми хареса Белгравия например.

# 472
  • Галифрей
Не знам какви кодове иска, да не си попаднала в друг сайт?  На мен никога не искал нищо. Аз си го гледам свободно без проблем, просто има реклами,които ги трия. Пак казвам сайта е fmovies.to. Може би трябва да цъкнеш големият син бутон.

# 473
Белгравия беше чудесен наистина! И препоръка от мен за новата версия на "Доводите на разума" с Дакота Джонсън. Въпреки някои негативни коментари на мен ми хареса много. Беше приятно модернизирано и тя придава чар на Ан, който в оригинала малко и липсва.

# 474
  • Бургас
Да, и на мен ми допадна. Бях се настроила да гледам тотална катастрофа, но се изненадах приятно. Дори и волностите в сценария и режисурата не ми се сториха прекалени. Всъщност сценария не е толкова далеч от книгата. Просто са спестили и леко изменили някои неща с цел да се вместят във времето като продължителност на филма.
А Ричард Е Грант е страхотно попадение като бащата-конте. Честно, не мога да си представя някой да го изиграе по-добре Grinning
Е, в моите представа капитан Уентуърт изглежда малко по-различно, но пълно щастие няма Grinning

Всъщност, ако трябва да предизвикам някаква дискусия, според вас кой актьор би бил най-подходящ за капитана според вашите представи?

# 475

Обърках се с Sandition. Едва сега ли ще е премиерата на сезон 3? Гледах сериите на последния сезон още през юли, свалени от замунда 😀

# 476
Ох, аз съм много пристрастна, ама веднага взимам Крис Хемсуърт за Уентърт. Вече веднъж игра капитан и му лепна ролята Joy

# 477
  • Враца

Обърках се с Sandition. Едва сега ли ще е премиерата на сезон 3? Гледах сериите на последния сезон още през юли, свалени от замунда 😀

Това чудо нямаше ли вече 3 сезона, и този, за който е рекламата, да е 4-ти?
Даже си мислех,че свърши вече- така беше заснет последния епизод, като сбогуване с героите.
А сега продължава?

# 478
  • Галифрей
Не това е трети пускат го сега по тв в UK.

Бих искала сезон 4 но само ако с Шарлот и Александър 😁❤

# 479
Не това е трети пускат го сега по тв в UK.

Бих искала сезон 4 но само ако с Шарлот и Александър 😁❤

Александър има голяма харизма. Страхотно се справи в ролята. Като препрочитам книгите на Джейн Остин все него визуализирам като главния герой 😀

Общи условия

Активация на акаунт