Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 112
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Императрицата искам много да го гледам,но няма субтитри.
Мисля,че по видяното в трейлърите няма да е толкова добър,колкото "Сиси".

# 451
  • Пловдив
Колебая се за "Сиси". Харесвам минисериала с Роми Шнайдер и не знам дали ще ми хареса друга актриса в ролята.

# 452
  • Down south
Повлияна от темата гледам "The Young Victoria"
Харесва ми и бих препоръчала, в случай че някой, като мен все още не го  е гледал.

Споделям мненията за "Domina" определено е губене на време.

# 453
  • Галифрей
Химията между Лорд М и Виктория е неворятна уникална игра ❤

# 454
Колебая се за "Сиси". Харесвам минисериала с Роми Шнайдер и не знам дали ще ми хареса друга актриса в ролята.

Аз много я харесах. Ролята й пасва идеално.
И е много красива.

# 455
Момичета, луд фен съм на Сиси от дете. Къде може да се гледа сериалът "Сиси", че никъде не го намирам? Аз гледах на немски "Императрицата" - изобщо не ми хареса и не го препоръчвам. Доста свободни съчинения има и не отговаря на историческия образ на Сиси.

# 456
Хора, имам тъп въпрос, гледахме ли или още не сме третия сезон на Сандитън? Мярна ми се нова статия, че "ще" излиза, питах гугъл кога и гугъл рече, че било март-април, значи трябва да съм го гледала, обаче нищо не помня като случки и сега се чудя гледала ли съм го третия или не 😆

# 457
  • Бургас
Хора, имам тъп въпрос, гледахме ли или още не сме третия сезон на Сандитън? Мярна ми се нова статия, че "ще" излиза, питах гугъл кога и гугъл рече, че било март-април, значи трябва да съм го гледала, обаче нищо не помня като случки и сега се чудя гледала ли съм го третия или не 😆

Сега тръгва в UK. Иначе отвъд океана го гледаха още пролетта. В руските тракери го има оттогава дублиран 😆. Доколкото знам не е субтитриран на български... С това не знам дали помагам за възстановяване на спомени относно гледан/не гледан 😘

# 458
  • Галифрей
Да излезе на 19 март целият в платформата PBS всеки който има регистрация и си е платил може да го гледа целият сезон. Защото сериала е правен от дарения. Но нали интернет е голям и добри хорица го шерват ❤
За съжаление няма бг превод  но пък е достъпен  навсякъде. Ся вече ще го дават по телевизията в UK.  То вече хората отдавна са го гледали в youtube е пълен с видеа. Аз съм го гледала вече 5 пъти 😂
Ще си го гледам пак на есен за по добра атмосфера. Иначе сезонът е прекрасен 😘❤

# 459
Момичета, луд фен съм на Сиси от дете. Къде може да се гледа сериалът "Сиси", че никъде не го намирам? Аз гледах на немски "Императрицата" - изобщо не ми хареса и не го препоръчвам. Доста свободни съчинения има и не отговаря на историческия образ на Сиси.
И на мен по първи впечатления точно така ми се стори Императрицата.
А и актрисата е неприятна.
Сиси за съжаление май е изтрит. Аз го гледах във филмисуб,който както знаем вече го няма.
Знам доста за Сиси, чела съм много за нея,ходих и в Музеят на Сиси,там се чувства нейният дух. Общо взето заради нея отидох във Виена. Музеят е уникален.
Според мен актрисата в сериала е уловила духът на Сиси.
И образът е едновременно правдоподобен и малко съвременен, бунтарският и дух е пресъздаден прекрасно. И визуално са я докарали.
Франц също е изигран добре,изключително сполучливо подбрани са актьорите.
И сериалът е красив и увлекателен.

# 460
  • Бургас
Момичета, луд фен съм на Сиси от дете. Къде може да се гледа сериалът "Сиси", че никъде не го намирам?

От време на време го дават по канала Епик Драма с БГ аудио.
Иначе не зная за другите доставчици, но Виваком има каталог ON Demand на Епик Драма и там са качени почти всичките им сериали, които ги дават на канала. И всички са с БГ аудио.
Освен това в каталога им на Pickbox Now също има много период драми със субтитри.

# 461
Може ли да разясниш за тези каталози?
Какво представляват? Къде могат да се видят? Бих го гледала с кеф и с бг аудио.
А и по този канал дават точно нашите филми.
Ние отскоро сме на Виваком и понеже почти не гледам телевизия не съм наясно.
И какво значи, че го дават отвреме-навреме? Не трябва ли да си има фиксирани дни, програма някаква щом е сериал🤔
Аз го търсих Сиси и не го открих.
Но и търсенето ми не беше много сериозно.
Сандитън също никъде не го намирам.
Дори сезон две, какво остава за 3 ти.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 22:46 от Caroline_Bingley

# 462
Благодаря! Нямам кабелна за жалост. Разчитам на интернет, но и аз така и не намерих нито Сандитън сезон 3, нито Сиси.

# 463
  • Бургас
Може ли да разасниш за тези каталози?
Какво представляват? Къде могат да се видят? Бух го гледала с кеф и с бг аудио.
А и по този канал дават точно нашите филми.
Ние отскоро сме на Виваком и понеже почти не гледам телевизия не съм наясно.
И какво значи, че го дават отвреме-навреме? Не трябва ли да си има фиксирани дни, програма някаква щом е сериал🤔
Аз го търсих Сиси и не го открих.
Но и търсенето ми не беше много сериозно.
Сандитън също никъде не го намирам.
Дори сезон две, какво остава за 3 ти.

От време на време означава, че през няколко седмици повтарят целия сериал. Те са малко епизоди и например дават всеки ден по един епизод докато свърши. След няколко седмици пак така го извъртат целия. Следи програмата за да видиш кога ще го дават.

Относно Виваком вие на IPTV ли сте или на ЕОН?
Скрит текст:
На IPTV има едно копче на дистанционното.
На копчето пише VOD. Натискаш го и ти показва, каталозите, които имаш в зависимост от пакета ти.
Ако си на ЕОН е още по-лесно. Просто в менюто даваш на "Видеотека" и можеш да търсиш по заглавие, по пратформа и др.
На ЕОН също имаш и приложение на телефона, където можеш да гледаш всичко както на телевизора - в реално време, превъртане назад или от видеотеката.

Ако не можеш да се справиш мога да ти помогна на лични. Hug

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 22:40 от Irene Adler

# 464
Нямам никаква идея на какво сме. Но ще разбера.
Много ти благодаря за подробното обяснение.
Ще се пробвам и ако не стане ще се възползвам от предложението.
Сега разбрах какво имаш предвид. Нещо като Виасат Хистори. И там така ги дават предаванията.
Ще проследя програмата.

Общи условия

Активация на акаунт