Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 15

• 49 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не знаех, че Тоби Стивънс е син на Маги Смит. Чудя се дали е наследил и нейното чувство за хумор Grinning

За императрица Сиси съм гледала само версията с Роми Шнайдер. Беше много отдавна по телевизията. Мисля, че филма беше изкуствено оцветен. Спомням си, че беше някакъв сладникав и инфантилен, за това много се изненадах като споменахте за депресия. Сега прочетох в Уикипедия това онова за живото й.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 12:40 от Irene Adler

# 61
А някъде има ли го из сайтовете за онлайн гледане "Любов в окови"?

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 12:48 от oncee

# 62
  • Галифрей
Първият филм е излязъл бил през 1955г. и то са го направили цветен за което по онова време е било доста скъпо.

# 63
  • Бургас
Значи моя грешка. Помня, че цветовете бяха някак неестествени, като на оцветен черно-бял филм.

# 64
  • Галифрей
Е нормално все пак тогава се е навлизало в цветните. Ще намеря повече информация как са ги правили иначе са използвали цветна лента.

# 65
Не знаех, че Тоби Стивънс е син на Маги Смит. Чудя се дали е наследил и нейното чувство за хумор Grinning
Надявам се да има такова. Grinning
Иначе има страхотен тембър и харизма.
Моят любим мистър Рочестър.

# 66
  • в сърцето на един мъж...
В "Черните платна" Тоби Стивънс е уникален пират! Една от прекрасните му роли. Много добър актьор е!

# 67
  • Бургас
За принцеса Сиси от изора. Доста интересно и обстойно.

# 68
  • Down south
В "Черните платна" Тоби Стивънс е уникален пират! Една от прекрасните му роли. Много добър актьор е!
Къде може да се намери?
Благодаря!

ПП Намерих го на Амазон Прайм

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 18:48 от Daylily

# 69
Къде може да се намери?
Благодаря!

ПП Намерих го на Амазон Прайм

Аз си бях в България и случайно го намерих при бананите. Явно си го открила, направо ти завиждам, че сега го започваш Simple Smile

Пиратът джентълмен

# 70
# 71
  • Down south

Явно си го открила, направо ти завиждам, че сега го започваш Simple Smile
Пиратът джентълмен

Много ми харесва, гледам го с голямо удоволствие!
Благодаря за препоръката!
Hug

# 72
Daylily, много се радвам, че ти е харесал!

# 73
Обявиха, че се прекратява след първи сезон.

# 74
Здравейте!
Аз гледах "Любов в окови" и ми хареса определено. Но предупреждавам да не очаквате кой знае какво - реално е украинска версия на Робинята Изаура. Първите два сезона ги има с английски субтитри в Ютюб, третият чакам да го преведат, но ако разбирате руски са качени всички епизоди.
Не съм гледала сериалът "Сиси" и ме е страх, че ще се разочаровам, понеже съм чела много за нея и за мен "Императрицата" на Нетфликс е много слаб сериал, нямащ много общо с действителността. Препоръчвам италианските минисерии с Кристиана Капотонди като Сиси.
Изгледах скоро и "Бялата принцеса". И той ме разочарова. "Бялата кралица" беше много по-силен сериал.
Мога да препоръчам "Белгравия" като кратък и много добре направен сериал по жанра period drama.

Общи условия

Активация на акаунт