Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Какъв глава на какво семейство. Като начало , коя е била жена му? Жената дарила го със синове...явно не е била негова любима. Каква е била тя, какъв ли жалък живот е живяла ?
Давят любовта му с Хаауч, но тя още го чака- сама и влюбена.
Той със семейство... по любов ли е , по- сметка ...?! Не дават!
Няма как човек да дава съвети за семейство и любов, а самия той да не го изживял.
Каквито и претенции да има за себе си Халис ага, той е абсолютно провален като глава на това семейство. И, някъде между всичките случили се и все още не случили се събития, трябва да го осъзнае.
Това, че си наредил на масата, на която толкова държиш- син, снаха, внуци и вече гледаш към подредбата на внук, снаха, правнук, не значи, че си събрал семейство. Никой от тях не е щастлив, никой не живее живота който иска, никой не сяда на въпросната маса с истинското си лице и богатите блюда често им пресядат, защото са преяли с преглътнати истини...

# 91
Благодаря за новата тема, Ив! Справила си се страхотно!
Благодаря и на всички момичета, които превеждат и споделят информация и снимки!

А дали бомбата, която ще хвърли Ферит няма да е, че се изнася от къщата заедно със Сейран? Grinning
Eдва ли, защото веднага ще му спрат всички карти, а той горканчо доход няма, но ще е хубаво да се разкара от този змиярник.

# 92
Много вини има да изкупува дядката в този живот, дано хората в тази къща да го доживеят някой ден ...

Най- големият му грях е, че е загърбил любовта навремето. А, най- голямата му вина е, че е позволил на децата си да повторят неговата грешка. Липсата на любов се предава наследствено в това семейство, а празнотата от нейното отсъствие е белязала всеки. Никой не е пълноценен. Порочен кръг. Дано Сейран и Ферит превъзмогнат кармата.

# 93
  • Яко в Матрицата...

Всичко е изписано върху лицето на Сейран, няма нужда от думи. 
Но е голяма загадка какво е положението при Феро.

# 94

Е как загадка? Обича я, бе! "Посвоему"! Blush

# 95

Как я усещаш ти аз я усещам отвратена от мъжа който обича.
За него той винаги е киндер сюприз...

Е неее.. 😂😂😂

# 96
Според мен тя е толкова наранена , че ще се отдръпне и ще му каже нещо кофти след тая целувка.Феро бей ще трябва да се постарае повече , няма как с “ще умра за теб” и една целувка да се изтрие всичко , което направи и наговори.
Аз наистина вярвам в чувствата му, но за мен той не знае нито как да ги изрази нито да контролира себе си.Прави глупости и осъзнава чак като стане много зле положението.
Да оправя по-бързо положението на Пельо и новия й дома и да се приключва с нея.Освен фалшива бременност не виждам вече какво може да прави в дизито.Може да я включват чат пат да дразни Сейро и да има искри между нашите.

# 97

Е как загадка? Обича я, бе! "Посвоему"! Blush

След Пелин...всички в дните  и нощите му ..............

БезпЪтният не е МЪЖ за  ЕДНА жена ...орисия ,с която и той не иска да се пребори ....Grinning

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 12:48 от sofia26

# 98
  • Яко в Матрицата...
Кате, така е, обича я той. Е, по своя си начин, но точно в този момент не знам какво си мисли Simple Smile

Марбейа, освен и тя да му каже: "С една целувка ли си помисли, че ще ме накараш да ти простя? Ще кажа ох, ще кажа ах и ще се предам?" Joy

# 99
  • Дубай
Аз пък съм на друго мнение...според мен не обича Сейран,ако я обича не би я наранил така ,не би я обиждал така ,не би я унижавал,а той го прави и то съзнателно ...Не е любов неговото все още ,когато видя съществена промяна тогава ще повярвам ,че я обича...Засега за него тя е просто различна от досегашните му приятелки,поради факта,че не му се дава.

# 100
Аз мисля, че на лицето на Сейран има страх. Страх за баща й. Ферит просто я утешава. За момента това са чувствата, вода ще изтече, докато стигнат до др. видове чувства.

# 101

Ако Феро вижда, това което и ние, положението му не е розово.
Не знам, но Сейран за пръв път я виждам такава. Може фрага да е подвеждащ, но тя нямаше и една реплика в него. Мълчание..., прилича на пречупен човек Ако това мълчание определи комуникацията й с него през епизода, то той трябва да се страхува.

# 102
Аз пък съм на друго мнение...според мен не обича Сейран,ако я обича не би я наранил така ,не би я обиждал така ,не би я унижавал,а той го прави и то съзнателно ...Не е любов неговото все още ,когато видя съществена промяна тогава ще повярвам ,че я обича...Засега за него тя е просто различна от досегашните му приятелки,поради факта,че не му се дава.
Свикнал е да е център на внимание ,желание , а тука удари на камък и конкуренция ......кой да кара влака ......./искат да му вземат червената шапка и палка на Н-К гара ..../

# 103
  • Яко в Матрицата...
Джули, и аз мисля, че изглежда пречупена. Освен за баща си, според мен, тя се притесни много и за Ферит. Въпреки всичко, тя винаги се е притеснявала за него, още от първата брачна нощ. Това ѝ дойде вече в повече. За един ден какво ли не преживя - идването на Пелин, пресата от всички страни, че Ферит я обича, дядката с неговите внуци, простотиите на Ферит, упреците на вечерята, че не е дундуркала мъжа си, и за капак товара от страха за живота на Кязъм и Ферит вече я е смазал. Да не говорим какво преживя предишния ден...

# 104
  • Дубай
На момичето доста му се насъбра,а е едва на 19 години.Халис и неговите упреци на масата ,после и това с Кязъм и Ферит  направо я довърши...Милата е съсипана и много уморена, психически уморена

Общи условия

Активация на акаунт